Catrice Luminice highlight & bronze glow palette review

by Mariska

Naast de Catrice EYEconista waterproof mascara ontving ik ook nog wat andere producten. Een van deze producten is het Catrice Luminice highlight & bronze glow palette. Een hele mond vol, maar ik noem het voor het gemak maar even Catrice Luminice palette. Een klein compact palette met een soft highlighter, een highlighter en een bronzing highlighter. De verpakking vind ik er echt al heel tof uitzien met de marmer print en er is ook een witte versie. Deze heeft wat andere kleuren en deze die ik heb ontvangen is palette 020 Feel Gold met dus gouden kleuren. Deze heb ik geswatched en laat ik maar al te graag zien, want het is een favoriet!

Catrice Luminice highlight & bronze glow palette

catrice luminice highlight & bronze glow palette pinterest

Het Catrice Luminice highlighter palette is dus een mooi klein palette die je ook makkelijk mee kunt nemen. Persoonlijk ben ik blij dat ik de bronzen kleuren heb mogen ontvangen, ook gezien mijn donkerbruine haarstuk dat ik krijg. Vind goudkleurig heel mooi staan bij bruin haar namelijk. Eigenlijk gebruikte ik dagelijks mijn BECCA Khloé Kardashian X Malika Haqq glow letters maar tot nu toe gebruik ik dus dit leuke palette van Catrice. Vooral de bronzen kleur en dan de middelste highlighter daarbij.

catrice luminice highlight & bronze glow palette review
catrice luminice highlight & bronze glow palette swatches

Zelf vind ik de highlighters uit het Catrice Luminice highlighter palette wel ietwat aan de poederige kant. Daar moet je dus wel rekening mee houden bij het oppakken met de kwast. Op mijn gezicht aangebracht ervaar geen of weinig fall-out dus dat is wel positief. Op de bovenstaande foto heb ik de kleuren geswatched op mijn hand. Links zie je de bronzing highlighter, in het midden de ‘gewone’ highlighter en rechts de soft highlighter. Op mijn gezicht heb ik de bronzing highlighter gebruikt in combinatie met de ‘gewone’ highlighter.

catrice luminice highlight bronze glow palette full face
catrice luminice highlight bronze glow palette zijkant

mijn bril komt van Charlie Temple :)

Zelf denk ik dat je de Catrice Luminice highlighters het beste ziet op de full face foto. Die is weliswaar van de voorzijde gemaakt, maar je ziet wel een beetje de contouring op mijn wangen waarvoor ik hem heb gebruikt. Ik vind dit zo wel een hele leuke combinatie moet ik zeggen en het is iets minder intens dat de Glow Letters van BECCA.

Wat mij betreft is dit een heel leuk palette met een paar goede highlighters waar je iets mee kunt. Dit palette is in 2 varianten verkrijgbaar en kost €6,99. Of het budget is? Nee, vind ik niet perse, maar het is wel goed betaalbaar. Je krijgt 3 mooie highlighters die ook een goede pigmentatie hebben en fijn aanbrengen.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Lees ook:

Rude Cosmetics Romantic Nights eyeshadow palette
Catrice Glitterholic limited edition lipstick, highlighter & eyeshadow
Too Faced Hot Buttered Rum palette

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?