De BESTE: Become Financially Free membership van Rowena Rousseau

Review Become financially free membership rowena rousseau

Al een tijdje ben ik lid van het Become Financially Free membership. Misschien ken je Rowena van Instagram of heb je er nog nooit van gehoord. Dat kan natuurlijk! Rowena leert je in haar membership verschillende verdienmodellen die er zijn, om online een passief inkomen te kunnen verdienen. Zeker als je krap bij kas zit is het een mogelijkheid om echt een lekker inkomen te verdienen naast je baan of je online business uit te breiden.

Kortingscode: XA8HUIW geeft je 20% korting op je eerste maand (werkt ook bij jaarabonnement!)

BFF membership – Become Financially Free van Rowena Rousseau

Rowena startte het Become Financially Free membership om andere vrouwen te leren een (zeer goed!) passief inkomen te genereren op internet. In haar boek Happily Rich doet ze haar verhaal. Ze begon met 20k aan schulden en woonde bij haar moeder met haar 2 kinderen. Er was dus nood aan de man om snel geld binnen te krijgen om haar schuldeisers te kunnen betalen. Ze ging op onderzoek uit en probeerde verschillende dingen uit. Alles wat zij doet én heeft geleerd, leert ze jou in het membership.

Van opschalen in je business tot de Etsy Academy, waarbij je stap voor stap leert om 1 of meerdere succesvolle Etsy shops te startenen daar (letterlijk!) duizenden euro’s mee te kunnen verdienen. Rowena deelt op haar Instagram ook heel vaak haar inkomsten en in de community delen leden ook hun successen. Heel inspirerend!

Passief inkomen opbouwen met Become Financially Free membership

Verschillende verdienmodellen

In het premium membership worden verschillende extra ‘academy’s’ toegevoegd voor als je een stapje verder wil gaan. Bijvoorbeeld geld verdienen met Pinterest, een membership starten, het starten van een Print on Demand shop op Etsy en de Etsy Academy die ik al eerder noemde.

Wat ook interessant is dat er masterclasses worden gegeven en goed nieuws: deze zitten wel in het basis membership! Ik vind dat ik er altijd veel van leer en als ik het niet kan kijken op het moment dat het live is, kan ik het altijd terugkijken. Mega handig én je hebt het altijd bij de hand als je je kennis net weer even wil opfrissen. Zo is er op 11 januari 2024 een masterclass over de bekende ‘Cashcow Channels’. Die ga ik dus ook volgen!

Let op: de replay van de masterclasses zitten alleen in het premium membership!

2 verschillende opties in het Become Financially Free membership

Voor het Become Financially Free membership zijn 2 verschillende opties voor het membership zelf én er is nog iets extra’s. Dat extra is namelijk de PLR Library (ook een membership).

Basis membership

Het basis lidmaatschap van het BFF membership is een goed begin als je echt meer wilt leren over passief inkomen en echt de basis wil weten voor je verder gaat. In het begin heb ik hier ook voor gekozen, maar later ben ik toch naar het premium membership gegaan. Ik vond het fijner om de masterclasses terug te kijken en wilde me gelijk verdiepen in wat er meer mogelijk is, dan alleen de basis.

Het basis membership van Become Financially Free is €14,95 per maand.

Premium membership

In het Become Financially Free membership heb je dus ook een premium mogelijkheid. Deze is duurder, maar ook veel groter en veel meer opties. Je kunt masterclasses terugkijken (aanrader!) en je kunt gelijk aan de slag met de andere academy’s, zoals bijvoorbeeld het openen van een Print on Demand shop op Etsy.

Het premium membership kost €59 per maand.

PLR Library

De PLR Library heeft 2 opties: of je betaalt in 1x en hebt lifetime toegang óf je betaalt maandelijks een bedrag.

Dit is echt een uitvinding en ik heb het ook aangekocht! Rowena en haar team zorgen dat er elke maand nieuwe digitale templates worden toegevoegd, die jij weer kunt verkopen (met minimale aanpassingen). Hoe handig is dat? Ik bedoel, je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden en hele Notion dashboards te maken, Social Media templates of trackers en planners.

Als je de PLR Library hebt aangekocht kun je de templates verkopen waar je maar wilt. Op je social media kanalen, op je blog, je eigen webshop en uiteraard Etsy.

Tip: is het een te grote uitgave of wil je geen abonnement? In de shop kun je ook losse digitale producten kopen en vervolgens verkopen.

Mijn mening over het Become Financially Free membership van Rowena Rousseau

En uiteraard geef ik mijn eerlijke mening over het Become Financially Free membership, waar ik sinds maart 2023 lid van ben. Ik kreeg van iemand de tip nadat ik aangaf op zoek te zijn naar een extra inkomen naast mijn blogs. Bloggen doe ik sinds 2013 serieus en ik verdien daar wel geld mee.

In het begin was het wat overweldigend wat ik allemaal zag in het membership. Waar moest ik beginnen? Wat past het beste bij mij?

Ik startte bij het begin en keek de filmpjes van Rowena die in het Become Financially Free membership staan. Mijn eerste indruk was direct: kijk, dit heb ik nodig! Geen bullshit verhalen, gewoon straight to the point. Geen poeha. En dat vind ik verder trouwens ook van de filmpjes en de uitleg. Rowena legt namelijk precies uit wat zij ook doet én heeft gedaan om te komen waar ze nu is. Ik vind het geen bullshit en dat zie je ook aan de verhalen in de bijbehorende community, succesverhalen van leden die alles stap voor stap hebben gevolgd.

Zelf heb ik ook een Etsy shop geopend en heb ik een begin gemaakt door digitale templates vanuit de PLR Library aan te passen en online te verkopen. Op dit moment heb ik nog geen verkopen, maar dat is ook mijn eigen schuld. Het is nog niet volledig geoptimaliseerd en ik heb er al even niks aan gedaan. Dus ik moet mezelf ook echt een shop onder mijn reet geven.

Ja, ik heb tot nu toe al veel geleerd en ben niet voor niks natuurlijk lid van het membership. Ik moet gewoon meer tijd gebruiken om er daadwerkelijk iets mee te doen, maar dat gaat gebeuren! Dat lidmaatschap is om een passief inkomen te verdienen en dat is precies wat ik wil.

Werk aan de winkel!