Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Revolution Blood palette met rode oogschaduw review

revolution blood palette feat

Dit Revolution Blood palette lag al een tijdje te wachten op een review. Ik kocht hem omdat ik hem er vet uit vond zien en de kleuren die erin zitten ook heel vet vind. Tijd dus om hem eindelijk weer te swatches nu ik mijn blog en Instagram weer kan oppakken na een enorm drukke (en zieke) tijd. Let’s see of de swatches en ooglook super vet zijn zoals het Revolution Wild Animal palette.

Revolution Blood palette

Dit is de voorzijde van het Revolution Blood palette en daaronder zie je de foto van de kleuren. Is het niet prachtig? De kleuren vind ik erg mooi omdat ik erg hou van de combinatie van rode tinten en goudtinten. Vind dat met mijn lichtblauwe oogkleur toch altijd wel mooi en de combinatie op zich natuurlijk ook.

revolution blood palette

De swatches van het Revolution Blood palette vind ik er heel erg goed uit zien. Ze voelen wel wat romig aan wat ik een voordeel vind, goed pigment, alleen soms ervaar ik wel een beetje fall out. Vind ik dan weer jammer. Je ziet het ook op de swatches van de eerste rij dat je daar wat korrelige deeltjes ziet bij de swatch. De rode tinten vind ik wel echt heel erg mooi overkomen dus ik was super benieuwd of dit ook goed te zien is bij een ooglook. Uiteraard heb ik ook een oogschaduw primer gebruikt en dit is de Focus & Fix eye primer van Revolution.

revolution blood palette
revolution blood palette

Beating in de crease, Bloodline op het bewegend ooglid, in de binnenste ooghoek heb ik Type O, in de buitenste ooghoek aangedikt met Bloodthirsty en op mijn waterlijn onderaan heb ik Gore.

De combinatie van rood en goud vind ik prachtig, alleen merk ik wel dat het pigment minder intens is dan dat de swatches laten zien. Dat vind ik wel jammer en dat ondanks dat ik dus wel een oogschaduw basis gebruik. Als ik de swatches op mijn arm zie ben ik echt wel tevreden maar helaas valt het op mijn ogen een beetje tegen. Ik vind het niet lelijk, maar wel jammer.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Hoewel het Revolution Blood palette een heel leuk palette is om te zien en prachtige kleuren bevat, vind ik het jammer dat er een beetje fall out is én het pigment op mijn ogen minder intens is. Lijkt of de kleuren een beetje wegvallen bij het blenden. Ook merk ik dat de oogschaduw best gaat creasen en het een beetje gaat ophopen op mijn oogleden. Jammer!

Het Revolution Blood palette kost o.a. €8,68 bij Notino.

Lees ook:
Primark Dramatic Lash mascara review
Nabla Dreamy 2 the Mystic Palette review
Mijn week in foto’s #22 (ik ging uit de kleren en reactie van Patricia Kelly)

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 2 maart 2020 / 13:34

  Erg mooi palette! denk alleen dat dit de kleuren zullen zijn die ik het minste gebruik.

 2. 2 maart 2020 / 08:24

  Ik houd zelf enorm van de paletten van Revolution. Jammer dat het pigment wat wegvalt met het blenden. Kon je het later wel weer iets opbouwen? Die rode tint springt er trouwens uit bij de swatches!

 3. 1 maart 2020 / 22:05

  Allereerst: ik vind de verpakking heel erg mooi, kan me voorstellen dat je ervoor bent gevallen, ook de inhoud ziet er goed uit. Jammer dat het toch een beetje tegenvalt. Zo op het eerste oog ziet het er echt prachtig uit, ook je look. Hele mooie combinatie, daar zou ik zelf niet zo snel opgekomen zijn, maar staat je heel goed. Helemaal on point met die rode lipstick erbij!

 4. 1 maart 2020 / 17:05

  Wauw, mooie kleuren! Ga toch ’s kijken of het wat voor me is. Ondanks dat ik even geen make-up meer wilde kopen, haha.

  • Mariska
   Auteur
   29 februari 2020 / 15:27

   Ja vind ik ook, jammer dat het pigment niet zo overkomt op mijn ogen.

 5. 29 februari 2020 / 09:57

  Jammer dat het palette een beetje tegen valt

  • Mariska
   Auteur
   29 februari 2020 / 15:27

   Ja helaas, maar kan ook gebeuren. Je weet niet alles van tevoren haha.

 6. 29 februari 2020 / 07:54

  Toen ik de kleuren in het pallet zag, vond ik ze in de eerste instantie erg heftig. Maar serieus; WAUW! Wat een ontzettend toffe look heb je hiermee gemaakt, heel creatief ook met de rode lipstick erbij. Echt de leukste die ik tot nog toe bij jou gezien heb.

  • Mariska
   Auteur
   29 februari 2020 / 15:26

   Thanks! Die rode lipstick is wel echt next level fel haha, maar wel mooi!