Primark Dramatic Lash mascara review

primark dramatic lash mascara

Deze Primark Dramatic Lash mascara had ik nog liggen en aangezien ik altijd erg benieuwd naar budget mascara’s. Deze mascara riep mijn naam al een tijdje en daarom besloot ik hem uit de la te pakken en eens te reviewen. Primark reviews doen het altijd erg goed en kan ik me ook wel voorstellen, de producten zijn vaak best wel oké. Laten we kijken wat deze mascara van Primark doet met een enkele laag en wat meer opgebouwd.

Primark Dramatic lash macara

primark dramatic lash mascara

De huls van de mascara ziet er ook weer vrij simpel uit zonder poespas. Wel vind ik dat je kan zien dat het Primark is, mede natuurlijk omdat er PS… op staat wat van Primark is. Voor mij in ieder geval geen probleem, maar alsj e van luxe uitstraling houdt is dit het niet. Ik hou wel van een simpele verpakking waarop je kunt zien wat je kunt verwachten. Op deze huls lees je dat de Dramatic Lash mascara moet gaan zorgen voor volume en lengte en dat het een ‘lash care complex’ bevat. Ook staat achterop te lezen dat de flexibele rubberen borstel moet zorgen voor veel volume. Let’s see.

primark dramatic lash mascara borstel
primark dramatic lash mascara 1 laag

Dit is de mascara met één laagje aangebracht. Ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben en dat had ik niet verwacht. Meestal heb ik hoge verwachtingen en werkt het niet, maar deze Primark Dramatic Lash mascara doet nog steeds wat het beloofd tot nu toe. Ik ervaar zeker lengte, het separeert mijn wimpers goed

primark dramatic lash mascara 2 laagjes

Op de bovenstaande foto heb ik 2 laagjes aangebracht en ik ben zeker niet ontevreden. Een tweede laagje gaat echt heel gemakkelijk als je de mascara eerst laat opdrogen van het eerste laagje. Er komt voldoende product uit voor mij, niet teveel en niet te weinig, gewoon precies goed om je wimpers van een laag te voorzien. Als je het borsteltje naar de aanzet van je wimpers brengt en dan omhoog kamt dan krijg je het meeste volume, lengte en separatie. Dat zie ik wel als ik naar mijn wimpers kijk al had ik ze wellicht iets beter moeten door kammen om ze nog beter te laten separeren.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze Primark Dramatic Lash mascara heeft de beloften wel waargemaakt vind ik. Hij zorgt inderdaad voor volume en lengte. Nog een pluspunt vind ik dat hij niet hard wordt waardoor je wimpers pijnlijk aan gaan voelen. Dat heb je bij sommigen en dat heeft deze gelukkig niet. Het borsteltje werkt prima en ook komt er voldoende product uit, niet teveel en niet te weinig. Dit zou weleens een nieuwe favoriet van mij kunnen gaan worden.

De Primark Dramatic Lash kost bij Primark €3 wat een prima prijs is wat mij betreft.

Lees ook:
H&M Full-on Fuchsia
Trekpleister micellair water waterproof
Primark nagellak Chianti & Ballerina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *