Dit zijn mijn 4 zelf ontworpen iPhone 11 pro hoesjes

ontworpen telefoonhoesjes iphone 11 pro

Al even gebruik ik weer mijn zeer geliefde iPhone 11 pro en de foto’s die dat ding maakt zijn echt prachtig! Sowieso maak ik al mijn Instagram foto’s ermee en ook wel voor mijn blog. Sinds kort heb ik weer 4 nieuwe iPhone 11 pro hoesjes. Dit keer niet de standaard hoesjes waar je uit kunt kiezen maar zelf ontworpen. Bij ieder gsm hoesje zal ik even een toelichting geven.

Zelf ontworpen iPhone 11 pro hoesjes

ontworpen telefoonhoesjes iphone 11 pro pinterest

Dit zijn de prachtige iPhone 11 pro hoesjes heb ik gekozen. 3 daarvan heb ik zelf ontworpen en bedacht en een iPhone 11 case heb ik ‘kant en klaar’ uitgekozen.

Hoesje met goud: de zwart met gouden, de eerste die je op de foto ziet, die heb ik uitgekozen uit een standaard assortiment. Zwart met goud is een combinatie dat ik de laatste tijd echt heel erg vet vind en daarom kon dat niet ontbreken natuurlijk.

Zwart met roze logo: ik denk dat bijna iedereen die mij volgt via Instagram of mijn blog wel weet dat ik een groot fan ben van The Kelly Family. Door de jaren heen heb ik het een en ander verzameld met als klap op de vuurpijl natuurlijk het drumstokje dat ik van Angelo kreeg. En niet te vergeten mijn tattoos, haha. Dit is een zwart hoesje met een mooi roze Kelly Family logo erop.

Zwart met leeuw: mijn sterrenbeeld is Leeuw en omdat ik best wel in sterrenbeelden geloof wilde ik deze hebben. De afbeelding heb ik op internet gevonden en niet zelf ontworpen. Sterrenbeelden geloof ik dan in op persoonlijk niveau of bijvoorbeeld een match tussen 2 sterrenbeelden. Leeuw is redelijk krachtig en dat wil ik ook uitstralen. Volgens mij doe ik dat meestal al wel, maar dit is natuurlijk nog mooier ;)

Zwart met bloglogo: als blogger kan een leuk telefoonhoesje met je eigen bloglogo natuurlijk niet ontbreken. Dat heb ik ook gedaan en wederom heb ik gekozen voor de zwart gouden combinatie. De drip bovenaan vind ik ook wel heel erg vet zo. Leuk voor op events zodat mensen direct kunnen zien dat dit mijn blog en social media is :)

Ik ben er super blij mee en heb ze al even een paar keer afgewisseld. Enige puntje waar ik nog iets mee doen is een iPhone 11 screenprotector voor een optimale bescherming. Dat heb ik nu nog niet, maar dat ga ik dus nog wel doen. Zonde als er een barst of diepe kras in mijn scherm terecht komt.

Lees ook:
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Android verkloot kwaliteit voor Instagram, iPhone iOs niet
Mijn week in foto’s #20 (ziekenhuis, contract en weer een nieuwe tattoo?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *