Mijn week in foto’s #22 (ik ging uit de kleren en reactie van Patricia Kelly)

zondag 2 februari

Een week waarin ik 2 dagen ziek was, ik ging uit de kleren en kocht concertkaartjes voor februari 2021 voor Jimmy Kelly en zijn band. Je moet wat als de Kelly’s een paar jaar pauze gaan nemen. Dan ga je naar hun solo concerten, haha.

Maandag 27 januari

maandag 27 januari

Maandag moest ik maar een paar uurtjes werken en daarna ging ik weer lekker op de bank relaxen. De random foto van mijn douche maakte ik (geen idee meer waarom) en de opmerking van Patricia Kelly. Ze liet een Chanel parfum zien en ik reageerde er dus op. Zij heeft een aantal jaar geleden een liedje geschreven (Street kid), waarin ze zingt ‘I’m a street kid, don’t need that Gucci shit), vandaar. Wel leuk dat ze dan zo reageert en dat moest dan ook vastgelegd worden op een printscreen. Dat snap je wel.

Dinsdag 28 januari

dinsdag28 januari

Dinsdag moest ik ook een paar uur werken en daarna ging ik aan de slag voor mijn blog en Instagram. Samen met een andere blogster / Instagrammer heb ik een leuke winactie opgezet. Je vindt hem op mijn feed onder de rechter foto. Ook maakte ik een foto van hoe mijn haar er op dit moment uit ziet. Zo zie je maar wat alopecia doet, je wordt er echt wel kaal door. Gelukkig heb ik een prachtig haarstuk en je ziet het resultaat aan de rechterkant.

Woensdag 29 januari

uit de kleren

Woensdag deed ik wat andere dingen in huis en rommelde wat aan. Ik hoefde niet te werken dus dat betekent tijd voor andere dingen. Ook was ik weer een beetje bezig in mijn slaapkamer en zo ziet het er nu uit. Het is een groot kledingrek van Ikea met een hangstuk voor kleding. Mijn tasjes hangen er naast en in de manden ervoor zit mijn ondergoed in de een en sokken in de ander.

Op de tweede foto was ik dus uit de kleren. Het afgelopen jaar heb ik mezelf goed leren kennen op bepaalde vlakken en ik wilde een statement maken (voor mezelf). Er staat een heel verhaal bij en die vind je op mijn Instagram. Ik moet zeggen dat ik uit de kleren gaan zoals op deze foto (oké niet helemaal dan) wel spannend vond. Het is natuurlijk zoals een bikini, maar toch. Erg ver uit mijn comfortzone.

Donderdag 30 januari

Donderdag werd ik wakker en ik voelde me enorm verrot. Wat ik had weet ik niet maar alles deed zeer en ik was ontiegelijk moe. Behalve op de bank liggen met mijn dekbed en ontbijtkoek eten (onder het mom van je moet wat) heb ik niet gedaan. De foto’s van vandaag heb ik dus niet want er was weinig te melden.

Vrijdag 31 januari

vrijdag 31 januari

Vrijdag was ik nog steeds ziek en nee dat kwam niet omdat ik uit de kleren was ;) dus ik lag weer op de bank. Mijn kaartjes voor Jimmy Kelly zijn concert kwamen binnen en dat is pas volgend jaar februari, haha. Maar het was al bijna uitverkocht en wij wilden heel graag Jimmy eens live zien met zijn band. De rest van het kelly groepje gaat ook dus we zitten ongeveer met 15 man op één rij, haha. In de avond moest ik wat naar Samantha brengen want die wilde heel graag weer iets van Jeffree Star bestellen en we aten daar spontaan dus pizza.

Zaterdag 1 februari

zaterdag 1 februari

Zaterdag was ik uitgenodigd bij een salon voor een behandeling in Amsterdam. Daar komt nog een apart artikel over, maar ik heb er erg van genoten. Op Amsterdam Centraal kocht ik deze heerlijke Wrap Cheddar tomaat, zo lekker! In de avond deed ik niet zoveel.

Zondag 2 februari

Gisteren had ik een afspraak met iemand en dat was heel chill. Daarvoor lag ik vooral lekker op de bank met mijn laptop. Beetje werken, beetje chillen en dat soort dingen. Rechts draag ik mijn lievelingsjurkje. Moest nog wel even mijn make-up doen, haha. En op die foto zie je heel goed wat een verschil het is als ik mijn haarstuk draag.

En nu op naar een nieuwe week!

Lees ook:
Op zoek naar thuiswerk? Dit zijn je opties inclusief 18+
Mijn week in foto’s #20 (ziekenhuis, contract en weer een nieuwe tattoo?)
Mijn week in foto’s #21 (Kelly Family tattoo en veel eten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *