Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette review

revolution courage wild animal eyeshadow palette

Het Revolution Courage Wild Animal oogschaduw palette stond al gelijk op mijn wishlist toen ik hem zag. De vormgeving, de kleuren en de printjes in de pan. Op het moment dat ik weer bij Boozyshop ging bestellen bestelde ik deze natuurlijk mee. Vandaag laat ik dit prachtige palette zien en ik kan alvast verklappen dat het pigment echt geweldig is én ook heel goed betaalbaar.

Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette

Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette

Kijk nou wat een plaatje het is! Ik ben vooral gevallen voor de kleuren die erin zitten. De bordeauxrode vind ik heel mooi en wilde ik proberen, maar bruintinten vind ik het ook altijd goed doen op mijn ogen. Van elke kleur heb ik uiteraard de swatches gemaakt en bordeauxrode kleur heb ik gebruikt voor mijn ooglook, samen met een donkerbruine en een gouden tint. Laten we kijken naar de swatches.

Swatches

revolution courage wild animal oogschaduw palette
revolution courage wild animal oogschaduw palette
revolution courage wild animal oogschaduw palette

Helaas hebben de kleuren geen naam en zijn de foto’s niet echt van dezelfde kwaliteit maar je ziet de kleuren en het pigment wel erg goed. En de bordeauxrode kleur heeft me dus echt niet teleurgesteld, zo mooi! De bruine tinten ook trouwens. Het Revolution Courage Wild Animal stelt me tot nu toe zeker niet teleur met de swatches.

Ik kies eigenlijk altijd de wat donkerdere kleuren voor bij mijn blauwe ogen en dat heb ik nu ook gedaan. Ook wilde ik natuurlijk de bordeauxrode kleur gebruiken. In het midden heb ik een gouden kleur toegevoegd om meer kleur te krijgen. De kleuren blenden ook heel gemakkelijk en verliezen tijdens het blenden geen kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Oh, ik vind dit echt een hele mooie en goede toevoeging aan mijn stash. Het pigment is echt heel erg goed. De kleuren zijn erg mooi en vervangen bij mij niet als ik ze ga blenden. Ook vind ik de prijs erg goed te doen en heb je voor iets meer dan een tientje een prachtig oogschaduw palette met een mooie print ­čÖé Op dit moment van schrijven is hij ook nog eens in de aanbieding voor 9 euro.

Ik kocht dit Revolution Courage Wild Animal palette bij Boozyshop voor €11,95.

Lees ook:
MAC Ruby Woo lipstick review
Nabla Cutie palette Nude review en look
Collistar Volume Unico mascara review

11 Reacties

 1. 15 december 2019 / 19:36

  Oh wat een gaaf palette zeg! Alleen voor de verpakking zou ik ‘m al willen, haha. De kleuren zijn ook prachtig! HEBBEN!

 2. 15 december 2019 / 17:03

  Wauw de derde van links onderste rij is echt ge-wel-dig!

 3. 15 december 2019 / 16:37

  Wauw, wat een prachtig pallet, ik vind vooral die onderste rij kleuren zo mooi. Je hebt er wederom een toffe ooglook mee gemaakt.

 4. 15 december 2019 / 14:51

  Wat een pareltje! Ik draag zelf geen rode tinten oogschaduw omdat ik denk dat het me niet staat (maar stiekem durf ik het dus gewoon niet), maar hoe jij het hebt gebruikt, vind ik het heel draagbaar en super mooi. Ik vind eigenlijk alle kleuren mooi uit het palette, fijn dat er naast shimmery ook matte tinten in het palette zitten. Die vind ik altijd erg fijn om mee te blenden.

 5. 15 december 2019 / 12:28

  Mooi palette helemaal voor zo’n leuke betaalbare prijs x

  • Mariska
   Auteur
   15 december 2019 / 12:44

   Ja ben blij dat ik me heb laten verleiden hem toch te kopen, haha!

 6. 15 december 2019 / 12:20

  Ik schrik gewoon van de prijs, wat een koopje voor zo een prachtig palette! Mooie look heb je er ook mee gemaakt, om door een ringetje te halen. Love it!

 7. 15 december 2019 / 09:37

  wat een stoer palette. de ooglook die je gemaakt heb is echt prachtig

  • Mariska
   Auteur
   15 december 2019 / 11:13

   Dank je wel! Ja hij is echt mooi en nu ook in de aanbieding ­čÖé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.