Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette review

revolution courage wild animal eyeshadow palette

Het Revolution Courage Wild Animal oogschaduw palette stond al gelijk op mijn wishlist toen ik hem zag. De vormgeving, de kleuren en de printjes in de pan. Op het moment dat ik weer bij Boozyshop ging bestellen bestelde ik deze natuurlijk mee. Vandaag laat ik dit prachtige palette zien en ik kan alvast verklappen dat het pigment echt geweldig is én ook heel goed betaalbaar.

Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette

Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette

Kijk nou wat een plaatje het is! Ik ben vooral gevallen voor de kleuren die erin zitten. De bordeauxrode vind ik heel mooi en wilde ik proberen, maar bruintinten vind ik het ook altijd goed doen op mijn ogen. Van elke kleur heb ik uiteraard de swatches gemaakt en bordeauxrode kleur heb ik gebruikt voor mijn ooglook, samen met een donkerbruine en een gouden tint. Laten we kijken naar de swatches.

Swatches

revolution courage wild animal oogschaduw palette
revolution courage wild animal oogschaduw palette
revolution courage wild animal oogschaduw palette

Helaas hebben de kleuren geen naam en zijn de foto’s niet echt van dezelfde kwaliteit maar je ziet de kleuren en het pigment wel erg goed. En de bordeauxrode kleur heeft me dus echt niet teleurgesteld, zo mooi! De bruine tinten ook trouwens. Het Revolution Courage Wild Animal stelt me tot nu toe zeker niet teleur met de swatches.

revolution courage wild animal eyeshadow palette close up
ooglook
ooglook close up 1

Ik kies eigenlijk altijd de wat donkerdere kleuren voor bij mijn blauwe ogen en dat heb ik nu ook gedaan. Ook wilde ik natuurlijk de bordeauxrode kleur gebruiken. In het midden heb ik een gouden kleur toegevoegd om meer kleur te krijgen. De kleuren blenden ook heel gemakkelijk en verliezen tijdens het blenden geen kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

revolution courage wild animal eyeshadow palette open

Oh, ik vind dit echt een hele mooie en goede toevoeging aan mijn stash. Het pigment is echt heel erg goed. De kleuren zijn erg mooi en vervangen bij mij niet als ik ze ga blenden. Ook vind ik de prijs erg goed te doen en heb je voor iets meer dan een tientje een prachtig oogschaduw palette met een mooie print :) Op dit moment van schrijven is hij ook nog eens in de aanbieding voor 9 euro.

Ik kocht dit Revolution Courage Wild Animal palette bij Boozyshop voor €11,95.

Lees ook:
MAC Ruby Woo lipstick review
Nabla Cutie palette Nude review en look
Collistar Volume Unico mascara review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *