Mijn week in foto’s #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

by Mariska
kelly family ahoy

banner passief inkomen membership rowena rousseau

De afgelopen week is er helaas geen dagboek online gekomen. Dit had verschillende redenen, maar vandaag is er weer een online Ên wat voor een! Het zijn vooral veel foto’s van het concert van The Kelly Family in Ahoy met de mooie momenten daar als echte kellyfans. Voor de rest ben ik erg druk geweest met thuis dingen doen, werken en natuurlijk de voorbereidingen op het concert.

Maandag 17 februari

maandag 17 februari » DoorMariska
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Van maandag heb ik alleen deze foto kunnen vinden op mijn telefoon. Er staat ook niets in mijn agenda dus ik heb geen idee meer wat ik heb gedaan. Waarschijnlijk in de ochtend thuis gekomen van een gezellige logeerpartij en de rest rustig aan gedaan. Ook weleens lekker!

Dinsdag 18 februari

dinsdag 18 februari » DoorMariska
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Dinsdag had ik eerst gewoon gewerkt voor een paar uurtjes en kreeg ik dit soort van hangmatje mee van iemand. Zo leuk! Ik moest wat catnip spray erin sprayen maar meneer lag daarna prinsheerlijk haha. In de avond had ik een training voor mijn werk en daarna reed ik door om ergens te overnachten 😉

Woensdag 19 februari

woensdag 19 februari » DoorMariska
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Woensdagmorgen kwam ik weer thuis en moest ik in Edam een stukje omrijden. Blijkbaar was er een ongeluk gebeurd en de heel weg was afgezet. Na mijn werk ging ik langs de snackbar. Dat was al een hele tijd geleden en had zoveel zin in patat dat ik dat had gehaald, met nog een paar snacks.

Donderdag 20 februari

donderdag 20 februari » DoorMariska
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Donderdag moest ik eerst een paar uur werken en toen naar het gesprek wat jaarlijks plaatsvindt over de gezondheid van mijn vader. Daarna was het tijd om spullen in te pakken, want we zouden die avond al naar Rotterdam gaan in een hotel om de volgende dag zo vroeg mogelijk bij de Ahoy te zijn.

donderdag 20 februari 1 » DoorMariska
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Vrijdag was de Kelly Family in Ahoy en wij wilden natuurlijk vooraan staan. Logisch. We verbleven in het Art Hotel in Rotterdam met dit prachtige uitzicht. Super vet! Een vriendin had voor mij een trui gedrukt met logo van The Kelly Family in felroze. Kijk hoe vet! Daarna gingen we nog wat drinken en slapen, want de wekker ging alweer vroeg.

Vrijdag 21 februari

kelly family in ahoy
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Op vrijdagochtend kwamen we als eerste aan bij de hal rond een uur of 9. We wilden gewoon een keer als eerste naar binnen en dat lukte weer met veel geduw, getrek en hysterie van anderen. Het was wel echt heel koud buiten de hele dag, maar je bent fan of niet 😉

We hadden genoeg ballonnen mee en ik wist niet wat ik erop moest zetten. Toen zei mijn zusje dat ik dit wel kon doen en een vriendin schreef het erop. In de hoop dat ik een drumstokje van Angelo zou krijgen en ja, het was gelukt! Na het drumsolo kwam hij er een aan mij geven dat vond ik zo leuk! Die ligt nu te shinen op mijn kast in mijn huiskamer haha.

kelly family in ahoy
Mijn week in foto's #24 (Kelly Family in Ahoy en super blij)

Maar dat was nog niet alles! Ik had mijn Nederlandse vlag meegenomen met ‘groetjes uit Edam’ erop. Ooit eens gemaakt voor een Paddy concert en nu pakte iemand hem aan en gebruikte ze hem op de foto (mijn vlag is rechts). Zo leuk! De andere Nederlandse vlag is van een vriendin. Later gaven ze mijn vlag weer terug, haha. Op de foto links heeft Joey de vlag vast. Al met al dus super geslaagd concert van The Kelly Family in Ahoy!

Zaterdag 22 februari

Van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s. Maar dat was ook niet zo boeiend geweest want ik was vooral aan het bijkomen van The Kelly Family in Ahoy en was erg moe. De hele dag heb ik lekker op de bank gehangen en weinig gedaan.

Zondag 23 februari

Gisteren deed ik wederom niet heel veel, behalve mijn huis opruimen en schoonmaken. Dat was hoog tijd. In de avond kwam er iemand op bezoek en aten we samen bij de Mac Donalds. Gelukkig is de kipburger met honing mosterdsaus weer terug. Ook nam ik de nieuwe Mc Flurry Snickers. Heerlijk!

Lees ook:
The Balm Meet Matte Hughes Nude review
Checklist voor een weekend buitenland
IsaDora 257 Ship Ahoy! & IsaDora 230 Pretty Ballerina

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.