Snel en gemakkelijk nagellak opruimen en ordenen

nagellak opbergen en opruimen

Al enige tijd moest ik echt mijn nagellak opbergen in een aparte doos, want het stond overal. Zo lagen er een paar in m’n tas die ik meenam naar mijn broertje en zusje om te swatchen, stond mijn hele bureau vol en stonden er ook nog een paar ergens anders. Precies, dan wordt het tijd dat je een mandje of iets anders koopt om ze netjes in op te bergen.

Vandaag was het dan zover. Was op tijd klaar van mijn werk en woon in de stad, dus liep vanuit de bus even langs de Xenos. Daar hebben ze namelijk redelijk veel keus vind ik altijd in dit soort dingen. Heb dan ook een mooie rieten mand gevonden waar precies al mijn lakjes in konden. Moet me natuurlijk wel beseffen dat als ik er iets bij koop, ik ook nieuwe opberg ruimte moet aanschaffen šŸ˜‰ Hier de foto’s:

Nagellak opruimen in rieten mand van Xenos

nagellak opbergen xenos

Nagellak opbergen begint bij een goede en stevige mand zodat hij niet kapot gaat als er teveel nagellak in zit. Het zou zonde zijn als alles zomaar op de grond valt als je de mand pakt.

nagellak opbergen xenos
nagellak opbergen 3 | DoorMariska

Daarna kun je er voor kiezen om je nagellak op te bergen op kleur, dus ze ondersteboven te zetten, of bijvoorbeeld op de dop te schrijven welke nagellak het is door ze te nummeren. En als je een hele grote collectie hebt kun je dit bijhouden in een Excel bestand of een leuk boekje.

nagellak opbergen 2 | DoorMariska
nagellak opbergen 1 | DoorMariska

Voor dit mandje betaalde ik ā‚¬5,99 bij de Xenos in Purmerend.

En deze mand is nog maar een voorbeeld natuurlijk, want er zijn talloze soorten en maten manden die je hiervoor kunt gebruiken. Deze vond ik wel heel erg handig en leuk en past eigenlijk wel bij elk interieur.

Lees ook:

12 redenen waarom je bestelt bij de Xenos webwinkel

Xenos shoplog

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook