Operatie nagellak opbergen

nagellak opbergen

Al enige tijd moest ik echt mijn nagellak opbergen in een aparte doos, want het stond overal. Zo lagen er een paar in m’n tas die ik meenam naar mijn broertje en zusje om te swatchen, stond mijn hele bureau vol en stonden er ook nog een paar ergens anders. Precies, dan wordt het tijd dat je een mandje of iets anders koopt om ze netjes in op te bergen.Vandaag was het dan zover. Was op tijd klaar van mijn werk en woon in de stad, dus liep vanuit de bus even langs de Xenos. Daar hebben ze namelijk redelijk veel keus vind ik altijd in dit soort dingen. Heb dan ook een mooie rieten mand gevonden waar precies al mijn lakjes in konden. Moet me natuurlijk wel beseffen dat als ik er iets bij koop, ik ook nieuwe opberg ruimte moet aanschaffen ­čśë Hier de foto’s:

Nagellak opbergen in rieten mand van Xenos

nagellak opbergen xenos

Nagellak opbergen begint bij een goede en stevige mand zodat hij niet kapot gaat als er teveel nagellak in zit. Het zou zonde zijn als alles zomaar op de grond valt als je de mand pakt.

nagellak opbergen xenos

Daarna kun je er voor kiezen om je nagellak op te bergen op kleur, dus ze ondersteboven te zetten, of bijvoorbeeld op de dop te schrijven welke nagellak het is door ze te nummeren. En als je een hele grote collectie hebt kun je dit bijhouden in een Excel bestand of een leuk boekje.

Voor dit mandje betaalde ik €5,99 bij de Xenos in Purmerend.

En deze mand is nog maar een voorbeeld natuurlijk, want er zijn talloze soorten en maten manden die je hiervoor kunt gebruiken. Deze vond ik wel heel erg handig en leuk en past eigenlijk wel bij elk interieur.

Lees ook:

12 redenen waarom je bestelt bij de Xenos webwinkel

Xenos shoplog

6 Reacties

 1. Mariska
  2 juli 2012 / 21:53

  Handig ik heb een doos op dit moment gewoon een op berg box maar zet ze liever allemaal op een plank

 2. 28 juni 2012 / 20:04

  Zo'n mandje had ik ook, totdat het niet meer paste, toen had ik twee mandjes, deze zaten ook vol, nu staan ze in een la van mijn dressoir maar hier nemen ze teveel ruimte in dus ik ga deze week een nagellak rek bouwen. ;D

  liefs.x

 3. 27 juni 2012 / 21:41

  Handig in een mandje. mijn nagellak zitten lekker in ikea ladekastje

 4. 27 juni 2012 / 13:35

  Leuk! Ik vind 't altijd heerlijk naar de nagellak collecties van anderen te kijken..

  • Mariska
   27 juni 2012 / 13:57

   Ja vind ik zelf ook altijd heerlijk om te zien ­čÖé benieuwd welke merken en kleurtjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.