Catrice Kaviar Gauche nagellak

catrice kaviar gauche nagellak

Catrice Kaviar Gauche ligt al even in de winkel en ik besloot om alleen de nagellak aan te schaffen. Ik kon het helaas niet in de buurt kopen dus bestelde ik het via de website van Kruidvat. Nu moet ik eerlijk zeggen dat de Kaviar Gauche nagellak niet echt de kleuren zijn waar ik normaal op af zou stappen. Ik hou mee van het opvallende en dit zijn toch wel wat veiligere kleuren. Naast de 3 lichte en zachte kleuren spat er een donkerbruine tussenuit! Dat is wel leuk gedaan voor de herfst en winter. Tijd om de Catrice Kaviar Gauche nagellakjes te laten zien uit deze collectie.

Lees ook: Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof review

Catrice Kaviar Gauche Nude Sublime

catrice kaviar gauche nude sublime

Nude Sublime is een mooie nude kleur, zoals de naam al zegt. Op de foto lijkt hij een beetje oranje, maar dit is hij zeker niet. Het is een mooie nude kleur en dekt ook goed. In 2 laagje zit hij er mooi op. Hij komt op de foto niet zo mooi uit denk ik. In het echt lijkt hij misschien een klein beetje een roze tint te hebben.

Catrice Kaviar Gauche Nuit Fleurie

catrice kaviar gauche nuit fleurie

Nuit Fleurie is dan weer een lakje die neigt naar een grijze tint. Op zich vind ik dat altijd wel mooi, zeker met dit soort druilerige dagen. Dekt ook mooi in 2 laagjes.

Catrice Kaviar Gauche Fleur du Soir

Fleur du Soir is dan weer een hele andere lak dan de lakjes in deze limited editon. De andere lakjes zijn vrij licht en deze springt er echt uit doordat hij zo donker is. Hier hou ik ook zeker wel van. De dekking is prima en hij dekt wel in 1 laagje denk ik. Deze past eigenlijk helemaal niet tussen de kleurtjes van deze collectie, maar toch leuk gedaan.

Catrice Kaviar Gauche Rose D’or

Deze kleur zie je niet eens op mijn nagels en is ook niet echt een kleur. Het is een doorzichtige parelmoer kleurige lak met daarin heel veel kleine goudkleurige shimmer. Je moet er echt van houden, ik in ieder geval niet echt. Dus wie weet geef ik deze binnenkort wel weg 😉 Als je goed naar mijn nagels kijkt zie je wel wat ik bedoel. De parelmoer glans zie je een heel klein beetje, net als de shimmer.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De Catrice Kaviar Gauche collectie vind ik wel oké, maar ook weer niet echt direct mijn smaak. Ik heb het niet zo op de hele lichte kleurtjes. Wel snap ik dat er mensen zijn die dit wel mooi vinden, haha! Ik ga liever dan voor het donkerbruine lakje. De lakjes lakken wel fijn en drogen ook wel redelijk snel. Dat is dus mooi!

Dit kocht ik bij Kruidvat, maar zie dat het op de website niet meer verkrijgbaar is. Bij ‘onze’ Trekpleister op het dorp nog wel, dus wellicht bij een Kruidvat of Trekpleister filiaal nog wel, als je het graag wilt hebben.

Lees ook:
Catrice Pret-a-Lumiere
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid

Heb jij iets uit deze collectie?

11 Reacties

 1. Christina
  20 november 2016 / 19:27

  Zoek al een tijdje naar de roze maar kan hem nergens meer vinden helaas. Vind het mooie rustige kleur

 2. 18 november 2016 / 20:22

  Ik vind juist die donkere er tussenuit springen, juist omdat ie zo anders is als die anderen. Ik heb niets uit deze collectie, maar ik draag dan ook nog amper nagellak. Ik heb acrylnagels met gellak 🙂

 3. Rozemarijn
  18 november 2016 / 15:25

  Mooie kleuren voor het najaar. De bruine is wat heftig, maar Nude Sublime is favoriet. Ik volg je op Bloglovin en heb je blog geliked.

 4. Yessica leidner
  18 november 2016 / 07:47

  Wauw wat een mooie kleurtjes allemaal

 5. 17 november 2016 / 22:21

  Ik ga toch voor de lakjes van Essie en OPI deze winter. Wel toffe verpakkingen! Zeker voor een budget merk

 6. 17 november 2016 / 21:35

  Nude sublime is leuk maar de rest vind ik niet heel denderend. Ik heb al een hele mooie nude tint dus daar ga ik eerder voor 🙂

  • Mariska
   Auteur
   17 november 2016 / 20:09

   Ja ik ook! Die zijn wel echt heel mooi 🙂

 7. 17 november 2016 / 16:55

  Vooral de eerste twee die je laat zien vind ik erg mooi xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.