Prachtige verlaten en vergane trappen

by Mariska

Tijdens het fotograferen van verlaten gebouwen ben ik altijd op zoek naar bepaalde items om te fotograferen, waaronder de vergane trappen in het gebouw. Vele verlaten gebouwen hebben zeer mooie en vergane trappen. Vandaag wil ik graag met jullie een aantal delen.

Vergane trappen


vergane trappen

vergane trappen

Bovenstaande is gemaakt in een verlaten chateau. Hier zie je de entree van het gebouw. Het is misschien een kleine trap, maar ik vind hem echt prachtig! De sierlijke leuningen en het licht wat hier op de trap valt. Ontzettend mooi om te zien!


vergane trappen

Deze foto is gemaakt in een verlaten school. De trap is zelf niet zo bijzonder, maar ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe de trap aan het vergaan is. Afbladderende verf, de scheuren en vooral de kleuren maken het een bijzondere foto.


vergane trappen

Dit is een bijzondere trap in een verlaten chateau. Het is een slingertrap helemaal van hout. Overal ligt stof, je ziet echt dat de trap al een tijd niet meer gebruikt is.


vergane trappen

Dit is toch wel een van de mooiste trappen die ik tot nu toe heb gezien in een verlaten gebouw. Zeer sierlijk en ontzettend vergaan. Prachtig om te zien!


vergane trappen

Dit is een trap in een verlaten klooster. Hier zie je ook weer dat de trap ontzettend vergaan is, prachtig om te zien!


Choose the way and follow the decay

Dit is ook weer een bijzonder mooie trap. Dit is in een verlaten militair gebouw en ik vind de trappen echt geweldig om te zien!

Bovenstaande trap is in een verlaten klooster. Ook deze vind ik erg mooi om te zien, hij is namelijk erg sierlijk.


Stairs 3 e1425234286821

Bovenstaande trap is in een verlaten chateau, ook deze vind ik weer ontzettend mooi. Zeer sierlijk en het straalt echt rijkdom uit. Ik hou van zulke trappen :) .


11913601163 dc6b939c3c k

En bovenstaande trap…sjah…die is er gewoon voor meer dan de helft niet meer, helemaal ingestort. Hier hadden we ook geweldig licht, dit maakt de foto ook helemaal af.

Dit waren denk ik wel de meest bijzondere trappen die ik ben tegengekomen in verlaten panden.

Lees ook:
Bijzondere verlaten huisjes
Verlaten fabrieken
Prachtige architectuur

Welke van bovenstaande trappen/foto’s vind jij het mooist?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?