Hema shoplog januari 2016

hema shoplog januari 2016
Dit/deze product(en) heb ik zelf gekocht.

Afgelopen week had ik mijn ‘5 jarig jubileum’ op het werk en werd ik door mijn collega’s verrast met wat leuke cadeautjes. Zo kreeg ik een set met tussen ringen voor mijn camera (ben ik zo blij mee en komt review van!), een beauty bon én een Hema bon! Gisteren ben ik naar de Hema gegaan en heb ik wat leuke spulletjes gekocht. Het was op zich nog best lastig omdat ik Hema vooral het laatste jaar steeds leuker ben gaan vinden. Eerst stond Action met stipt op nummer 1, maar Hema komt toch nu wel heel erg dichtbij die eerste plaats. Kijk mee naar mijn Hema shoplog.

Hema shoplog januari 2016

hema shoplog januari 2016

En dit is dan wat ik heb gekocht voor mijn tegoed. Vooral was ik ook benieuwd naar de lenzen voor de iPhone omdat ik daar goede verhalen over heb gelezen. Kaarsjes ben ik ook dol op dus die keuze was ook vrij snel gemaakt. Alhoewel, er zijn zoveel soorten en maten dat die keuze uiteindelijk ook nog vrij lastig was, haha.

hema shoplog januari 2016 kaarsjes

Ik vond deze kaarsjes echt zo leuk! Er zijn een aantal verschillende varianten qua tekst en zelf koos ik voor You are truly wonderful en You are just lovely. Ze hebben geen geur. Echt super schattig en als ze op zijn kun je ze natuurlijk ook heel makkelijk als decoratie neerzetten of ergens anders voor gebruiken. Deze kosten €2,50 per stuk. Hier vind je alle teksten!

hema shoplog januari 2016 longer lasting lipsticks

Eerder schreef ik al eens over de Hema longer lasting lipstick in nummer 6 en die gebruik ik echt heel erg vaak. En omdat ik zo tevreden ben over die Longer lasting Hema lipstick nam ik nog twee kleuren mee. Ik koos voor de 03 die een beetje berry achtig is en nummer 5, die iets feller rood zou zijn dan nummer 6 waar ik over schreef. Ben erg benieuwd en natuurlijk ga je ze ook nog zien op mijn blog.

Hema longer lasting lipstick nummer 5 – €3,50
Hema longer lasting lipstick nummer 6 – €3,50
Hema longer lasting lipstick nummer 3 – €3,50

hema shoplog januari 2016 usb flash drive lipstick

Ook kocht ik deze USB stick in lipstick vorm. Eerder had ik deze al, maar deze ligt bij de boekhouder voor mijn administratie. Zo kunnen ze precies zien dat hij van mij is ;) Ik kocht er nog eentje voor thuis. Altijd handig! In de winkel was hij nog volop verkrijgbaar maar op de website zie ik hem helaas helemaal niet meer. Wel zijn er andere super leuk, zou eens kijken als je er eentje nodig hebt!
Deze heeft 8GB opslag en kost €8,50.

hema shoplog januari 2016 smartphone lens macro

Ook nam ik deze smartphone lenzen set mee. Eerder had ik er al over gelezen op wat andere blogs en het meest benieuwd was ik dan ook naar de macro lens die erbij zit. Die heb ik gisteren vluchtig getest en ja, tot nu toe wekt hij zeker nog meer interesse :) Hier ga ik ook nog iets over schrijven. Deze smartphone lenzen set kost €5,00 en is ook online verkrijgbaar!

Verder kocht ik nog een zak met daarin 100 theelichtjes, maar die staan niet op de foto. Is niets bijzonders zo’n grote zacht met alleen maar witte lichtjes. Je kunt wel zeggen dat ik echt dingen heb gekocht waar ik ook echt iets aan heb en leuk is voor de blog. Daarom hadden zij mij ook die bon gegeven, omdat ze weten dat ik graag dingen koop die ik ook kan reviewen voor mijn blog :) Met dingen zoals een bon voor de sauna of pedicure maak je mij nou eenmaal niet zo wild, haha.

Lees ook:
Super leuke blog spulletjes bij Hema
4x Hema nagellak
Hema festival collectie make-up producten

Wat vind jij het leukste uit deze Hema shoplog?