Klusjes die ik eigenlijk helemaal niet erg vind in huis

huishouden

Het huishouden doen is niet altijd even leuk. Toch zijn er klusjes die ik helemaal niet erg vind om te doen! Het leek mij leuk om er eens een positief artikel over te maken in plaats van het schrijven over rot klusjes in huis. Ook wel eens leuk, toch? Ik weet dat de smaken enorm verschillen, dus ik ben enorm benieuwd naar jullie ‘favoriete’ (zonder sarcasme) klusjes in het huishouden. Of nou ja, favoriet, klusjes die je niet erg vind om te doen!

Schoonmaken van de keuken

Zelf hebben wij helaas niet zo’n mooie keuken. Deze zit al in het appartement dat mijn broertje en ik huren en is echt heel erg oud. Niet mooi oud, zeg maar. Al zou ik zelf een keuken mogen uitkiezen om hem bijvoorbeeld te laten vernieuwen dan zou ik heel graag bij de bekende merken tussen de keukens gaan kijken. Je hebt echt enorme pareltjes! Dit weet ik omdat ik zelf in de keukens werk op dit moment ;) een mooi groot fornuis, mooie Amerikaanse koelkast en zo kan ik nog wel even doorgaan.. het blijft tot nu toe bij dromen en het schoonmaken van de verouderde keuken. Maar dat vind ik voor nu helemaal niet erg. Vaatwasser in- en uitruimen vind ik ook niet erg. Als je je even kwaad maakt ben je zo klaar.

Was draaien en opvouwen

Eigenlijk vind ik alles wat met wassen te maken heeft niet erg. Het enige minpuntje dat ik al kan bedenken is het afhalen en weer opmaken van mijn bed. Dat vind ik wel vervelend. Maar de was van de wasmachine naar de droger dragen of ophangen en vervolgens opvouwen? Nee, geen probleem. ‘Ik doe het graag’ klinkt misschien wat overdreven, maar je snapt mijn punt. Er zijn écht ergere dingen, haha.

Stofzuigen

Stofzuigen is ook zo’n klus dat ik helemaal niet erg vind. Je loopt het huis heen en weer en zwaait wat over de grond met dat ding en klaar. Nu klinkt het alsof ik helemaal niet goed alle hoekjes pak, maar dat is niet waar, haha. Het is een beetje inspanning, oké, maar uiteindelijk stelt het helemaal niets voor. Net als het schoonmaken van de keuken; je moet je even kwaad maken en dan ben je met hooguit een kwartiertje door het huis heen. Althans, als je niet in een grote villa woont ;)

En het huishouden wordt nog minder vervelend als je gewoon leuke muziek aan zet. Zelf zet ik altijd de radio aan op de TV en dan het liefst apreski radio. Haha, echt van die uitgaansmuziek! Maar daar hou ik wel van.

Lees ook:
Hoe ik productiever moet worden? Check deze 3 dingen!
Maar ik ben 32 en heb geen kinderwens
Deze bijbaantjes heb jij ook gehad!

Goed, nu jullie! Wat vinden jullie het minst erg om te doen in het huishouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *