Playboy Pin Up Pout lip palette

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

In mijn Action shoplog van even geleden konden jullie al zien dat ik een heel budget lip palette meenam, namelijk van Playboy! Nu heeft Action op zich vaak wel items van het merk Playboy en die zijn meestal lekker budget. Nu laat ik de swatches zien van deze kleurtjes van het Playboy Pin Up Pout lip palette.

Lees ook: Playboy Play it wild giftbox

Playboy Pin-Up Pout lip palette

Dit palette heb ik voor een paar euro bij Action op de kop getikt. Zelf ben ik gek van het merk Playboy (dus als er een Playboy bunny ergens op staat ben ik al verliefd), dus nam hem ook wel een beetje mee om als decoratie in mijn slaapkamer te zetten. Natuurlijk kon ik het niet laten om de kleurtjes wel op mijn blog te laten zien. Alleen de swatches op mijn arm, niet op mijn lippen. Maar evengoed komen de kleuren écht precies overeen met wat er in de verpakking zit.

De verpakking

playboy pin up pout lip palette


De voorkant is zwart / donkergrijs met oranje, rode en donker rode ornamenten met het het logo en de letters in een soort gouden kleur, alleen zonder shimmer van het goud. Ook staat er op dat het gaat om een lip palette dus dat is meteen duidelijk. Het palette is stevig van een stevig karton gemaakt en sluit met een magneetsluiting.

playboy pin up pout lip palette


Ook zit er in de verpakking een klein kwastje die je kunt gebruiken. Om het kwastje zit een soort plastic kokertje wat de haartjes van het kwastje netjes zou moeten houden. Het tegendeel is waar toen ik het plastic hulsje eraf haalde. Zoals je ziet springen alle haartjes alle kanten op. Beetje jammer is dat wel. Natuurlijk kun je zelf ook een lip kwast gebruiken die je al in je bezit hebt.

Wat ik wel een pluspunt vind is dat er een grote spiegel in zit. Altijd handig!

Swatches

Van links naar rechts:

Beach Baby: is een donker roze kleur.
Sunset: Deze is heel erg licht en ik denk dat het een beetje een ordinaire lichte kleur is.
Coco Moment: Is een beetje donker bruin met daarin shimmer. De enige kleur met shimmer trouwens in dit palette.
Peachy: Vind ik persoonlijk niet echt peachy, meer beige.
Damsom: Is een berry rode / roze kleur.
Stilletto: Is een mooie klassieke rode kleur.
Coral Line: Deze is wel koraal, donkerder dan normaal en neigt naar licht rood.
Pink Pop: Deze roze kleur is lekker knallend.

Ondanks dat ik de kleuren niet op mijn lippen heb geprobeerd, viel het mij wel op dat het product wel makkelijk uit de verpakking te halen is met de kwast. Ook brengt hij makkelijk aan, maar plakt hij wel ontzettend! Ook blijft hij op mijn arm al niet lang zitten. Hij droogt niet snel.

Info en verkrijgbaarheid

Dit Playboy Pin Up Pout lip palette is verkrijgbaar bij de Action voor ongeveer €3,00 en bevat 8 lip kleuren. De kleuren zijn allemaal 1 gram per stuk. Mocht hij niet verkrijgbaar zijn bij jouw Action, dan is hij nog wel op eBay verkrijgbaar, bijvoorbeeld hier.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.