I love strawberries & cream super soft hand lotion

i love strawberries & cream hand lotion

De laatste jaren ben ik best wel gek op handcrème. Zo had ik over het merk ‘I love’ al heel wat gehoord en gelezen. Vooral dat het ook heerlijke geuren zouden zijn. Bij Douglas zag ik deze een keer staan bij toeval en wilde het graag zelf proberen. Deze I love strawberries & cream hand lotion belandde dus mooi in mijn winkelmandje. Zoals ik op de verpakking las ‘strawberries & cream’ dacht ik dat hij wel naar aardbeien milkshake zou ruiken. Het was tevens mijn eerste ‘I love..’ product! Lees mee met de Strawberries & Cream hand lotion.

Lees ook: Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao

I love strawberries & cream hand lotion

i love strawberries & cream hand lotion

Alleen de verpakking vind ik al helemaal leuk met de roze kleur en de hartjes erop. Verder kun je op verpakking terug vinden welke geur het is, de ingrediënten staan op de achterkant en je ziet precies hoeveel ml product de tube bevat. Al met al een vrij complete én leuke verpakking als je het mij vraagt. Ook de dop is heel gewoontjes, maar wel fijn. Het is een klik dop die heel gemakkelijk open en dicht gaat.

i love strawberries & cream hand lotion

Voor mij werkt zo’n dop toch altijd het beste en het simpelste moet ik zeggen. Als je de dop eraf haalt en de tube opent, dan komt de geur je eigenlijk al wel tegemoet. En ja, hij ruikt echt naar een lekkere aardbeien milkshake, vind ik. Zoals de naam ‘strawberries & cream’ het omschrijft, past het er ook precies bij. Erg lekker moet ik zeggen! Als je niet van aardbeien of van hele zoete geurtjes houdt, dan zou ik hem niet aanraden. Hij is namelijk wel echt heel erg zoet :) Ik vind het dus wel echt heel erg lekker.

i love strawberries & cream hand lotion

De handcrème is niet te dik en niet te dun qua structuur. Dat maakt dat hij fijn is en ook heel fijn uitsmeert. Ik zou wel uitkijken met de hoeveelheid die je gebruik omdat je handen er heel snel vet van worden. Hij trekt best snel in en je handen worden er ook wel erg zacht van. Als je van de geur houdt heb ik goed nieuws; de geur blijft heel erg lang hangen! Dat had ik eigenlijk niet echt verwacht.

i love strawberries cream hand lotion 5

En natuurlijk wil je ook weten welke ingrediënten de I love strawberries & cream handcrème heeft. Die zie je hierboven :) Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de ingrediënten niet kan benoemen, behalve de coconut oil en shea butter. Die zijn heel verzorgend, dus dat is helemaal prima!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

i love strawberries cream hand lotion 3

Zelf vind ik deze hand lotion van I love heel erg fijn en gebruik hem met liefde. Eigenlijk vind ik het ook nog wel een zomers geur, omdat hij zo lekker zoet en fris naar milkshake ruikt. Het verzorgd je handen dus echt goed en ze worden heel zacht. Dit product raad ik je aan! De prijs is goed, de kwaliteit is goed, het is goed verkrijgbaar en ruikt ook nog eens heel erg lekker. Win win win!

Je koopt de I love strawberries & cream super soft handlotion alleen bij Douglas. De prijs valt mee, want je krijgt voor €3,95 75ml aan product, wat ik helemaal goed vind!

Lees ook:
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember

Heb jij al eens een product van ‘I love’ geprobeerd?
Geverifieerd door MonsterInsights