Pepe Jeans Celebrate eau de parfum

by Mariska

Afgelopen week kwam er een wel heel leuk pakketje binnen. Ik ontving namelijk het Pepe Jeans Celebrate eau de parfum (50ml – €36). Nooit eerder iets geprobeerd van dit merk, maar de flacon alleen al is zo ontzettend mooi en feestelijk. De flacon is namelijk een champagneglas als je hem neerzet. Hoe vet! Lees mee naar mijn review over dit Pepe Jeans parfum!

Pepe Jeans Celebrate eau de parfum

Kijk nou even wat een prachtige flacon dit is. Echt een musthave item die ik graag in mijn parfum collectie wilde toevoegen. Hij staat dus op een soort standaard en als het ware omgekeerd. De verstuiver komt tevoorschijn op het moment dat je hem omkeert en de standaard eraf haalt. Maar als hij zo in je slaapkamer staat tussen de parfum collectie, dan steelt het Pepe Jeans Celebrate parfum wel echt de show. Prachtig! De geurnoten van dit heerlijke parfum van Pepe Jeans zijn:

Geurnoten

Geurfamilie: Bloemig oriëntaals.
Topnoten: Popcorn, kastanje, zwarte peper, citrus.
Hartnoten: Kaviaar, Caribische erwt, Watery akkoord.
Basisnoten: Vanille, tonkabonen, amber, kasjmierhout.

Over het algemeen zijn de geur die ik lekker vind wel voorzien van de geurnoot amber. Eigenlijk zit die altijd in een parfum dat mijn favoriet wordt. Ik zou deze ook zeker omschrijven als bloemig oriëntaals. Je ruikt duidelijk de wat kruidige akkoorden in het begin. Vind ik persoonlijk erg lekker. Als hij deels vervlogen is en wat langer op de huid zit ruik je ook wel echt de vanille.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid Pepe Jeans Celebrate

Dit Pepe Jeans Celebrate eau de parfum heeft me enorm verrast. Sowieso natuurlijk de prachtige, luxe uitstralende flacon maar ook de geur. Het oriëntaalse waar ik normaal zo gek op ben ruik ik hier zeker in terug. Ik vind dat hij later heel subtiel te ruiken is op mijn huid. Niet dat hij helemaal wegvaagt want je ruikt hem zeer zeker nog. Sterker nog: ik had hem op mijn hand gespoten en gedoucht en ik rook hem nog!

De geur is ook heel erg betaalbaar. Je betaalt €36 voor 50ml en €46 voor 80ml. Wat mij betreft een prima prijs voor het heerlijke Pepe Jeans Celebrate parfum!

Lees ook:
Eau de Cologne Floral Collection Rose
Chanel Coco eau de parfum review
Burberry Body Tender eau de toilette

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?