Ontdek deze 4 bodybutters (ook voor kerstcadeau!)

by Mariska

Een bodybutter is een heerlijk product om toe te voegen aan je me-time en je selfcare moment. In deze giftguide laat ik een paar heerlijke bodybutters zien die je kunt gaan ontdekken en van kunt gaan genieten. Het leuke is dat je zo ook zo last minute cadeau kunt gaan doen voor kerst bijvoorbeeld. Als er iemand in de familie of in je vriendenkring is die wat extra me-time nodig heeft dan is dit een heel fijn cadeau! Ik heb er een paar voor je op een rij gezet en vertel er meer over!

Lees ook: Shea Body Butter – The Body Shop

Deze bodybutters verdienen zeker de aandacht!

person squeezing a white cream tube
Photo by Arina Krasnikova on Pexels.com

Weleda skin food body butter

Weleda is een merk die ik nog niet zo heel erg lang ken en dus pas net kennis mee heb gemaakt. Persoonlijk vind ik dit echt een heerlijk merk met hele fijne producten. Het fijn in gebruik en deze is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Het heeft een kalmerend effect op de huid en heeft natuurlijke ingrediënten als goudsbloem, kamille en viooltjes.

Ziaja Cocoa butter

Ziaja is een merk dat ik vorig jaar heb leren kennen en ben daar wel over te spreken. Het is een budget merk die ook bodybutters in het assortiment heeft. Er zijn verschillende maar voor nu heb ik de Cocoa butter even uitgelicht. De pot bevat 200ml aan product en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en maakt je huid zacht. Niet heel gek, want dan doen bijna alle bodybutters, maar voor de budgetprijzen is het absoluut de moeite waard. Ook heeft Ziaja nog veel meer heerlijke producten in het assortiment die je fijn kunt combineren.

L’Occitane Karité Shea Butter Organic Certified

L’Occitane heb ik zelf nog niet geprobeerd qua merk, maar vind ik wel in dit rijtje thuis horen. Waarom? Het is een merk met hele mooie producten in het assortiment al heb ik het hier alleen over de shea butter. Dit is dan ook een van de hoofdingrediënten en zorgt voor een fantastische voeding voor de huid. Heel fijn te combineren met een heerlijke douchegel van L’Occitane bijvoorbeeld voor het complete plaatje.

The Body Shop bodybutters

De bodybutters van The Body Shop heb ik zelf ook al vaak gebruikt en hoort voor mij ook in dit lijstje thuis. Het is een van mijn favoriete merken en heb dan ook al verschillende geuren geprobeerd. Op dit moment heb ik nog een limited edition van de Pumpkin Vanilla lijn staan, gelukkig. De bodybutters van dit merk voeden heel goed en maken je huid erg zacht. Daarbij is het zo dat de geur lekker lang blijft hangen wat voor mij altijd wel een pluspunt is.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?