Tips voor last minute verjaardagscadeau

by Mariska

Jij bent op zoek naar een last minute verjaardagscadeau? Ben je iemands verjaardag bijna vergeten? Of heb je het simpelweg te druk gehad om op tijd een verjaardagscadeau te kopen? Geen zorgen! Ook last minute kun je een leuk cadeau scoren voor een verjaardag. In dit artikel lees je een aantal tips voor een last minute cadeau. 

Laat het last minute verjaardagscadeau thuis bezorgen

Zie je je vriend of familielid niet op de dag van de verjaardag? Laat dan het cadeau thuisbezorgen bij diegene. Zo hoef je niet te wachten tot je diegene weer ziet. Bovendien is dit ook een leuke verrassing. Bij veel aanbieders kun je tegenwoordig kosteloos kiezen om het de volgende dag te bezorgen. Bij sommige aanbieders betaal je voor een spoedbezorging een extra toeslag. Dit is vaak niet erg duur. Als je wel de vriend of familielid ziet op de verjaardag, kan je het bij je thuis laten bezorgen.

Ben je op dat moment aan het werk en mag je geen pakketten laten bezorgen op je werk? Geen probleem! Veel supermarkten en winkels hebben tegenwoordig een pick-up point voor pakketjes. Ook hebben sommige winkels zelfs buiten kluisjes staan waar pakketten in worden bezorgd. Zo kan je het last minute verjaardagscadeau makkelijk halen wanneer het je uitkomt.

Geef een ervaring cadeau

Als je vriend of familielid al alles heeft wat zijn/haar hartje begeert is een ervaring cadeau geven erg leuk. Je kunt ook samen iets gaan doen. Zo hebben jullie weer samen quality time. Ga bijvoorbeeld naar een restaurant waar jullie nog nooit zijn geweest. Check op tripadvisor welke restaurants het beste zijn in jullie buurt en kies er een uit. Als jullie graag lachen, is een bezoek aan het theater erg leuk. Kies eens een cabaretier die jullie nog niet kennen. Daarnaast zijn er ook vele locaties waar comedy shows plaatsvinden, zoals stand-ups.

Een cadeaubon

Weet je echt niet wat je moet geven? Of heeft diegene op dit moment alles al wat hij of zij wilt hebben? Geef dan een cadeaubon cadeau. Er is tegenwoordig volop keuze en echt een last minute verjaardagscadeau. Naast de welbekende VVV-cadeaubon kun je ook een cadeaubon cadeau geven voor specifieke cadeaus. Zo is er een sport cadeaubon, een cadeaubon voor belevenissen en een cadeaubon voor dineren. Kies voor een minder specifieke cadeaubon als je wilt dat diegene veel keuzevrijheid heeft. Als je niet iets materialistisch cadeau wilt geven is een cadeaubon voor een ervaring een goede keuze.

Vergeet niet een kaart te kiezen uit leuke verjaardagskaarten . Als diegene houdt van humor is een verjaardagskaart grappig een goede keuze.

You may also like

Comments are closed.

Stuur een mail

Contact opnemen?