Nieuw: Giorgio Armani My Way Nacre – Bijenkorf exclusive

giorgio armani my way nacre bijenkorf exclusive feautured 2 scaled

En zo komen er weer meer nieuwe parfums aan, zo ook van Giorgio Armani. Dit keer gaat het om een limited edition die alleen verkrijgbaar zal zijn via de Bijenkorf . Ik ga er meer vertellen over Giorgio Armani My Way Nacre en kan alvast verklappen dat het parfum vanaf 30 januari 2022 bij de Bijenkorf (exclusief!) verkrijgbaar zal zijn. Dat is leuk en is ook nog eens een collectors item, want limited edition. Onderin het artikel vind je de prijzen van het parfum en verderop meer informatie over de geurnoten.

Lees ook: Giorgio Armani Si Passione intense eau de parfum en Chanel Coco Mademoiselle Intense eau de parfum review

Giorgio Armani My Way Nacre – exclusief bij de Bijenkorf

giorgio armani my way nacre bijenkorf exclusive

In de iconische MY WAY flacon gaat de parelmoerachtige, glanzend roze eau van GIORGIO ARMANI MY WAY NACRE LIMITED EDITION schuil, met een glinsterend effect dat dankzij deze transparante flacon goed zichtbaar zal zijn. MY WAY NACRE LIMITED EDITION wordt gepresenteerd in een nieuwe glinsterende verpakking, die direct herkenbaar is door de subtiele glanzende finish, voorzien van een delicaat organisch patroon dat doet denken aan de elegante golvingen van glinsterende parels.

Om een geur te creëren die een fusie van culturen moet overbrengen heeft Carlos Benaïm, de parfumeur die ook MY WAY heeft gecomponeerd, de hele wereld afgezocht om de meest verfijnde, verantwoord gewonnen ingrediënten te ontdekken. En nu is het sprankelende bloemenboeket van MY WAY speciaal voor de MY WAY NACRE LIMITED EDITION voorzien van een indrukwekkende, twinkelende look.

De geurnoten

De geur opent met bergamot uit Calabrië, Italië, en een enfleurage van oranjebloesem in een bittere sinaasappel essence uit Egypte die samen een heldere, stralende geur creëren, en als een soort ‘uitnodiging’ voor de draagster dienen om haar horizon te verbreden om nieuwe ontmoetingen en ervaringen te kunnen beleven.

giorgio armani my way sacre bijenkorf exclusive

In het hart van MY WAY vermengt Indiase tuberoos met een Grandiflorum jasmijn super infusie en Sambac jasmijn, eveneens uit India, waardoor een zonnig boeket van witte bloemen wordt onthuld, dat een bepaald gevoel van generositeit en een stralende vrouwelijkheid overbrengt. Ondertussen zijn de basisnoten van de geur samengesteld uit een Vanille Bourbon Premium uit Madagaskar, cederhout uit Virginia (USA) en witte muskus soorten. Dankzij deze warme basis dient MY WAY als een soort talisman, een geruststellende aanraking of een omhelzing tijdens een reis, en een herinnering aan de ervaringen en ontmoetingen die je daar hebt beleefd.

NIEUW 2022

My Way Nacre Eau de Parfum 50ml €103

REEDS IN ASSORTIMENT

My Way Eau de Parfum 30ml € 71
My Way Eau de Parfum 50ml € 100
My Way Eau de Parfum 90ml € 141
My Way Eau de Parfum Refill 150ml € 148
My Way Eau de Parfum Intense 30ml € 78
My Way Eau de Parfum Intense 50ml € 109
My Way Eau de Parfum Intense 90ml € 152
My Way Eau de Parfum Intense Refill 150ml € 159