Nude Marble Nail Art

IMG 4322

Marble afbeeldingen doen het altijd goed zo ook marble nail arts. Ik heb een mix gemaakt van verschillende kleuren, kijk je mee naar het resultaat!

Lees ook: Nail Art | Essence Body Jewels Metallic tattoos

Marble nail art

img_4322

Wat heb ik gebruikt

Er zijn verschillende methodes om marble nail art te maken, je kan dus de techniek gebruiken die jij zelf het makkelijkste vind. Ik heb dit keer het anders gedaan dan dat ik het normaal doe. Ik heb het nu met aceton en een striper brush gemaakt.

  • Ik heb eerst twee laagjes Essie Blanc aangebracht en daarna een top coat ter bescherming van de basiskleur.
  • Na dat alles goed droog was heb ik wat lak van Essence my dear reindeer aangebracht op een velletje papier. Met de stiper brush heb ik wat willekeurige lijnen aangebracht op de witte basis.
  • Daarna ben ik er heel licht overheen gegaan met aceton. Daardoor vervaagd en lopen de lijnen wat uit.
  • Daarna ga ik op dezelfde vervaagde lijnen weer subtiele lijnen maken. En dan een top coat en klaar!

Op mijn pink heb ik Essie Eternail Optimist aangebracht, op mijn middelvinger Zoya Pixie Dust Lux en op mijn wijsvinger Essence my dear reindeer. Ik vind het zelf een gaaf effect deze mix. Ik heb mij hiervoor laten insperen door @badgirls

Lees ook:
Half Moon Nail Art
Essie Decadent Dish
Essence My hula hoop & Essence Va-va-voom
Essence Merry Berry nagellak swatches

Heb je wel eens marble nails gemaakt?

Liefs, Lonneke

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *