Nail Art | Essence Body Jewels Metallic tattoos

IMG 4583 e1470594077151

Goedemorgen! Ik heb even iets geprobeerd ik was benieuwd of het kon en of het lukte een nail art maken met de Essence Body Jewels Metallic tattoos. Kijk je mee naar het resultaat!

Lees ook: Half Moon Nail Art

Essence Body Jewels Metallic tattoos

Er staat duidelijk op de achterzijde hoe je de tattoos aanbrengt. Ik heb zelf eerst twee laagjes Essence Royal Blue aangebracht en dit goed laten drogen voordat ik begon met het aanbrengen van de Essence Body Jewels Metallic tattoos.

Ik heb twee afbeeldingen gekozen en uitgeknipt en het doorzichtige plastic verwijderd. Daarna leg ik omgekeerd de afbeelding op mijn nagel en met een vochtige doek, al deppend bracht ik de tattoo aan. Al gauw merkte ik dat dit snel ging denk zo’n 10 sec. Heel voorzichtig heb ik de sheet van mijn nagel af gehaald en deze bleef gelukkig zitten.

Ik heb eerst enkele foto’s gemaakt van het resultaat zonder top coat, ik was bang dat als ik er een top coat overheen zou brengen het niet mooier zou worden. Gelukkig heb ik dit gedaan want toen ik de top coat aanbracht ging de tattoo krimpen. Ik deel dus nu echt alleen de foto’s zonder top coat.

Het idee was leuk en zeker het proberen waard. Voor je lichaam zijn de Essence Body Jewels Metallic tattoos echt super leuk en werken ze perfect maar op de nagels is niet te doen.

Heb jij wel eens geprobeerd om body tattoos aan te brengen op je nagels? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Lees ook:
Geometric Peachy Nail Art
Nude Marble Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *