Nieuw logo, nieuwe telefoon en The Kelly Family

Zo! Gisteren is er geen artikel online gekomen omdat ik daar niet aan toe was gekomen. Het was weer tijd om mijn administratie in te leveren van afgelopen kwartaal en dat is niet een klusje wat je zo klaar hebt. Keek er enorm tegenop, maar op het moment dat je het in kunt leveren voelt het fijn. Daarbij was ik ook super moe en had ik wat andere dingen. Nu ga ik het hebben over wat leuke dingen! Zo mocht ik mijn abonnement verlengen, ga ik naar The Kelly Family met mijn zusje en heb ik een nieuw logo op mijn blog.

Samsung Galaxy S7 Edge rosé gold, nieuwe telefoon

Al een tijdje ben ik mijn iPhone 6 een beetje spuugzat. Dat ding werkt op zich nog wel, maar het grootste probleem is de batterij. Eerder kwam ik er gemakkelijk de dag mee door, maar tegenwoordig bijna niet eens een halve dag. Zo ook vandaag. Hij stond op ruim 50% en ineens sprong de batterij naar 2% wat al heel gek is. Ik deed de oplader erin en hup, hij sprong naar 55%. Zo vreselijk irritant! Daarnaast gaan die kabeltjes van die mini USB bij mij gewoon veel langer mee ook. Anyway, ik ging dus informeren bij mijn provider wat er mogelijk was en ik mocht dus al verlengen! Daarbij heb ik gekozen voor de Samsung Galaxy S7 Edge in rosé gold. Heb hem al eens gezien in de stad, beetje meegespeeld en 80.000 YouTube filmpjes bekeken. Hopelijk wordt hij snel geleverd (lees: het liefst vanavond nog!). Ook ging ik direct op eBay even snuffelen naar nieuwe hoesjes. Daar heb ik er 3 van besteld.

Nieuw logo

Ook heb ik een nieuw logo voor mijn blog! Deze heb ik niet zelfgemaakt, maar is gemaakt door een jongen die vroeger een van onze oppaskinderen was. Hij is nu voor zichzelf begonnen en ontwerpt dus onder andere logo’s, waaronder die van mij. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar ik vind dit logo echt helemaal mooi. De kleuren vind ik mooi, de mobiele telefoon in combinatie met de nagellak, de lettertypen en daarbij ook de roze tint. Vind het helemaal bij mij en mijn blog passen 🙂

The Kelly Family

Misschien kennen jullie ze niet, misschien ook wel. The Kelly Family! Vooral rond 1996/1997 waren ze enorm populair in Duitsland, Nederland en meerdere landen in Europa. Vroeger waren ze altijd met zijn vieren, maar er zijn er een aantal gestopt en weer anderen zijn solo. Dat heeft mijn zusje en mij nooit echt geboeid. Nu zagen we dat er 4 van hen morgenavond op het podium staan in Rossum, Overijssel (?). We twijfelden heel even, maar uiteindelijk toch kaarten besteld. Met de auto is het zo’n 2 uur rijden én we moeten dus ook weer 2 uur terug rijden morgennacht. Wordt een barre tocht denk ik. Hopelijk is het leuk! Ze adverteren met ‘de sound van vroeger’, maar dat kan naar ons idee niet helemaal.

Verder ben ik nog steeds heel moe, maar probeer ik me eroverheen te zetten en wat blogs te schrijven. Ook stromen de leuke samenwerkingen mijn mailbox weer binnen, dus dat is heel erg goed nieuws 🙂 Hopelijk gaat het met jullie ook goed! x!

Lees ook:
The Kelly Family in Dortmund, filmpje en foto’s
Naar The Kelly Family op de Loreley, Ahoy én Antwerpen
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger

COMMENTS

 • Wat is je nieuwe logo mooi zeg! Echt heel gaaf ontworpen van hem. En leuk dat je naar The Kelly Family gaat.. ik heb heel wat meegezongen met hun nummers!

 • Wauw je logo is mooi geworden.
  Oeh The Kelly Family, hopelijk is het het echt waard. Vond ze vroeger altijd heerlijk om naar te luisteren.

 • Ik wilde net op je andere blogpost reageren hoe geweldig ik jouw logo vind, echt super gaaf! Ik wil ook wel een logo wat helemaal bij mij past.

  Liefs, Celine.

 • goede keus qua telefoon…ik heb m ook sinds 2 weken alleen dan in t zilver (vond roze mooier maar die was meteen weer veel duurder en dat vond ik zonde voor alleen een kleur en er zit toch een hoesje omheen.) Ik vind m erg fijn in elk geval. Veel plezier ermee.

 • Een heel mooi logo heb je, past ook heel goed bij je blog! Fijn dat je al een nieuwe telefoon mocht uitzoeken. Hopelijk kan je er snel mee spelen?

 • Mooi Logo!! 🙂 Veel plezier morgen!

 • Wauw je nieuwe logo is erg mooi!

 • Ik had geen idee dat The Kelly Familiy nog wat deed samen. Leuk dat je erheen gaat! Ik was zelf nooit zo’n fan van ze maar ik vind sommige liedjes nu wel leuk en het is toch een jeugdsentiment.
  Je logo is mooi, maar dat had ik al verteld haha. En wat jij met je iPhone hebt heb ik dus ook soms maar dan rond de 30%. Soms valt ie dan gewoon uit en doet ie het pas weer als ik hem aan de oplader hang en dan geeft ie gewoon weer 30% aan. Gek ding.

 • het logo is echt gaaf 😀 me likey!

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *