Essence My hula hoop & Essence Va-va-voom

essence va-va-voom essence my hula hoop

Op het event van Catrice & Essence had ik heel veel mooie lakjes meegenomen. Na het laten zien van al die anderen wil ik nu graag Essence Va-Va-Voom en Essence My Hula Hoop laten zien. Deze keer zijn ook beide lakjes heel erg verschillend en zijn ze ook echt andere tinten. Zelf ben ik niet zo van de hele lichte kleuren als Essence My Hula Hoop. Meestal vind ik de structuur gewoon niet fijn om mee te werken. Essence Va-Va-Voom claimt soft matt te zijn, dit staat immers op de dop. Ik ben erg benieuwd!

Essence My Hula Hoop

essence my hula hoop

Essence My Hula Hoop is een hele lichte kleur die ergens wel een beetje naar wit neigt te gaan. Dat is hij echter niet. Of het nou een roze gloed is die eroverheen zit of een paarse, daar ben ik nog niet over uit. Ergens lijkt wel een beetje een lavendel of lila kleur ook. Hm, lastig! Normaal vind ik de lichte kleuren altijd wel vervelend werken qua structuur. Dat heeft deze niet, deze werkt gewoon wel fijn. Je zult wel echt 2 laagjes moeten gebruiken, anders ga je echt je nagels erdoorheen zien en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dan dekt hij prima, zoals je ziet op de foto!

Essence Va-Va-Voom

essence va-va-voom

Dan zie je hier ook een nieuwe kleur van Essence, namelijk Essence Va-Va-Voom. De naam vind ik al erg leuk! De dop geeft aan dat hij soft matt zou moeten zijn en ook zo zou moeten opdrogen. Was benieuwd. Op zich hou ik wel van matte kleurtjes. Deze dekt ook in 2 laagjes gewoon goed op. Of hij echt mat is? Nee niet helemaal mat, maar wel een klein beetje mat. Dat is dus de naam ‘soft matt’ denk ik ;) De kleur is zit tussen rood, oranje en roze in. Op zich wel apart en hij is ook nog best een knalkleur moet ik zeggen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essence va-va-voom essence my hula hoop

Gewoon weer leuke lakjes moe ik zeggen. De lichte is niet zo mijn kleur, maar de andere kleur zou ik wel vaker gaan dragen. Beide drogen gewoon fijn, dekken in 2 laagjes en ook de structuur en het kwastje zijn weer fijn om mee te werken. Deze lakjes koop je bij Kruidvat voor €1,79 per stuk en bevatten 8ml aan lak.

Lees ook:
Essence My love diary
Catrice Your fresh apri-coat (luxury nudes soft matt)
4x Hema nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *