Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Hoe ik mijn rust vind de komende periode

marble bullet journa

De komende periode en eigenlijk ook de afgelopen periode staan voor mij in het teken van een nieuwe start. Deze nieuwe start was zeker niet iets wat in de planning lag, maar nu ik eenmaal al een aantal veranderingen heb doorgemaakt de afgelopen tijd weet ik dat deze weg de juiste is. Soms moet je een risico nemen en dat heb ik gedaan en het voelt echt goed. Alleen weet je nooit of een risico goed genoeg uitpakt. In mijn geval voelt het dus echt heel erg goed en ga ik vertellen hoe ik mijn rust ga vinden de komende periode. Want rust is wat ik nodig heb omdat er nog meer gaat veranderen.

Hoe ga ik mijn rust pakken?

 • Beginnen met mijn nieuwe baan. Vanaf maandag 3 juni heb ik een nieuwe baan en dat is spannend. Een nieuwe baan is natuurlijk altijd spannend maar in dit geval ga ik fulltime werken. Eigenlijk is het voor mij de bedoeling dat ik weer een vast ritme krijg met vaste tijden naar bed en vaste tijden opstaan. Dat werkt het beste.
 • Leuke dingen doen. Leuke dingen doen is ook iets wat ik wil. Paar maanden geleden ging ik naar Artis, maar het rijden in de grote stad vind ik maar niets. Dan heb ik liever nog een stadsfiets, haha. De trambaan, taxi’s, fietsers en ga zo maar door.. oké nu wijk ik af.
 • Bullet journal. Ook ben ik weer begonnen met een bullet journal (een mooie marmeren variant) en ik moet zeggen dat het me goed af gaat. Dit komt ook omdat mijn blog mijn bedrijf niet meer is en ik meer rust voel om andere dingen te doen. Sterker nog; afgelopen week heb ik mijn laptop maar 2x aan gehad. Ik plan ook wat dingen hiervan te laten zien op mijn blog en ik heb een bullet journal Instagram account gemaakt 🙂
 • Genieten van de rust. Genieten van de rust gaat mij nu al goed af, maar nu ik officieel geen bedrijf meer ben is dat nog veel makkelijker. Mijn blog zat letterlijk altijd in mijn hoofd, ik was er altijd mee bezig en wilde echt presteren. Nu dat uit mijn systeem is merk ik al dat ik zoveel meer rust heb! Heel fijn zo’n gevoel en ook heb ik daarnaast het gevoel dat ik weer tijd en ruimte heb voor andere leuke dingen.
 • Kelly Family concerten. In juni heb ik een concert van The Kelly Family gepland en een week eerder is er een concert ergens anders. Dat concert is weer op dezelfde plek waar we afgelopen zomer waren en daar gaan we als het goed is ook naar toe, om weer vanuit het bos te kijken. Dat geef me energie! En natuurlijk het concert ook waar we wél kaartjes voor hebben de week later.
 • Niet meer willen presteren. Het niet meer willen (en moeten van mezelf) presteren geeft ook veel rust. De blogwereld kan heel erg vermoeiend zijn en ik vind het lastig om een klein beetje te doen. Ik wil alles of niets, zeg maar. Nu hoef ik me niet meer te focussen op het X aantal Instagram volgers dat ergens voor nodig is of het aantal blog bezoekers om te hebben om op een PR lijst te komen. Het is goed zo 🙂

Zo zie je maar hoe het ineens kan veranderen. Nooit gedacht dat mijn blog mij zoveel energie zou kosten en op het moment dat iets meer energie kost dan dat het oplevert dan moet je er afscheid van nemen. Natuurlijk neem ik geen afscheid van mijn blog en social media, maar het uitschrijven bij de Kamer van Koophandel is wel een hele goede stap geweest. Jullie zijn dus niet van me af 🙂

Lees ook:

Dit doe ik op een zondag
3x mijn chaotische ik
The Kelly Family Over The Hump Fanbox 25 years later

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 13 juni 2019 / 14:33

  Ik snap helemaal wat je bedoelt. Ik heb de afgelopen tijd helemaal niet geblogd en nauwelijks bezig geweest met social Media en het was ZO fijn. Ik heb ook besloten niet meer naar aantalletjes te kijken, ik werk alleen nog met bedrijven die naar de kwaliteit van de content kijken. DAT is wat mijn blog mijn blog maakt immers;-)
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Valentino Sea winter cross body bagMy Profile

 2. 14 mei 2019 / 23:04

  Wauw, wat een mooie dingen! Klinkt goed. Ik wil ook binnenkort een bullet journal aan gaan schaffen 🙂