China Glaze Flirty Tankini

china glaze flirty tankini

Zoals je wellicht weet ben ik gek op roze. Niet alleen roze spullen maar ook vooral roze nagellak. Bij The Makeup Spot bestelde ik laatst een nieuwe goede sneldrogende top coat en kwam ook China Glaze Flirty Tankini tegen. Een super felle, neon, roze / koraal kleur nagellak. Deze was nog ook nog eens in de aanbieding dus ik nam deze er gewoon bij. Het is echt een nagellak die hoort bij het mooie weer, niet echt bij de herfst en de winter. Ooit had ik eens 2 China Glaze nagellakken op eBay gekocht, maar daar was ik niet zo over te spreken. Was dus heel erg benieuwd of dit hem wel zou worden..

China Glaze Flirty Tankini

china glaze flirty tankini

China Glaze Flirty Tankini is zelfs zo fel en neon van kleur dat mijn camera de kleur niet eens aankan, haha! Dat heb je heel snel met die felle neon kleuren en heb ik al eerder meegemaakt, haha. Dus China Glaze Flirty Tankini spat echt van je nagels af. Als je een felle wilt moet je deze aanschaffen, dat is zeker. Nu was ik wel erg bang voor de structuur van de lak. Vaak heb ik met deze lakken van China Glaze dat de structuur niet fijn is en het ook helemaal niet fijn lakt. Het kwastje is namelijk ook vrij dun en dat gaat niet echt samen. Toch ging het nog wel redelijk goed moet ik zeggen. Op het moment dat ik hem even geleden binnenkreeg ging ik hem gelijk proberen en was niet zo te spreken. Nu is dat een klein beetje anders. Op zich ben ik redelijk tevreden. Niet helemaal ondersteboven, maar het is oké.

china glaze flirty tankini
china glaze flirty tankini

En dit is hoe hij er uitziet op mijn nagels. Of nou ja, zo ongeveer. Hij is in het echt veel feller en dan knalt hij ook echt van je nagels af. Als je zo naar de foto’s kijkt zou je dat niet direct zeggen. Toch is hij op de foto ook mooi! Hij dekt in 2 laagjes, dat is wel echt een must. Bij 1 laagje zie je echt je nagels er nog doorheen en dat ziet er niet uit. Ook bevat hij minuscuul kleine shimmer die je met het blote oog niet direct terug ziet.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind de kleur China Glaze Flirty Tankini wel echt heel erg tof maar toch vind ik de structuur niet superfijn. Je betaalt toch ruim 7 euro voor een flesje van China Glaze en dat is op zich nog best een bedrag vind ik, als je het vergelijkt met de kwaliteit. Andere kant; ik vind het best unieke kleurtjes die niet direct in een budgetvorm te koop zijn. Voor zover ik weet dan :)

Je koopt China Glaze Flirty Tankini o.a. bij The Make Up Spot voor €7,16. Hij bevat 14ml aan lak en komt uit de Summer Neons lijn. Op dit moment zijn er een aantal in de sale en dat is heel vaak het geval!

Lees ook:
Essie Ski Chic winter 2015
Trekpleister dip en draai nagellak remover
Playboy nagellak set (roze)
Kiko Pearly Glaze Pink 504

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *