muurstickers action

Muurstickers quotes van Action

geschreven door Mariska Groot

Muurstickers van Action! Deze week ben ik lekker vrij en vandaag belandde ik onverwacht bij de Action met mijn schoonzusje. Het was niet helemaal de planning, maar toen ik daar eenmaal was zag ik weer zulke leuke dingen voor in m’n huis dat ik weer heel wat mee heb genomen. Mijn huis heeft nog het grijze ‘bouwbehang’ (hoe het wordt opgeleverd in het begin) en dat ziet er nog redelijk uit. Ik wilde het dus niet verven door al het gedoe en nu heb ik dus met de muurstickers het toch nét iets leuker gemaakt. Het toont gewoon iets meer en maakt het wat huiselijker. Hier zie je wat ik heb gekocht en hoe ik het heb opgehangen.

Muurstickers Action

muurstickers action

Deze heb ik boven mijn tv hangen. Als ik dus op de bank zit, dan kijk ik daar direct tegen aan. Vond ik ook echt een mooie spreuk voor in de woonkamer, dus die plek was snel bedacht voor deze sticker.

muurstickers action

Deze muursticker van Action wilde ik absoluut in mijn woonkamer boven de bank. En daar hangt hij ook zoals je ziet. Het lijkt nog wat saai, maar ik heb nog twee kleine vierkante schilderijtjes van Marilyn Monroe die ik er bij wil hangen. Of het ernaast of erboven komt weet ik nog niet, moet ik nog even bekijken, maar wordt zeker leuk!

Deze hangt in mijn gang en je ziet hem zodra je de deur binnen komt.

Dit zijn drie teksten die ik ook had meegenomen en eigenlijk zeker wist dat ik dit in mijn slaapkamer wilde. Zat nog te twijfelen om ze bij elkaar te hangen (zoals nu) of uit elkaar, maar dit vind ik toch wel heel erg leuk. Het geeft gewoon een ‘warm’ gevoel met zulke mooie teksten vind ik. Leuke muurstickers heeft Action!

muurstickers action

Deze kwam ik tegen en moest ik gewoon hebben, hoe leuk?! Alles wat je ziet is gewoon een muursticker, alleen het uurwerk moet je wel ophangen met een schroef. Vond het nog wel lastig om hem uiteindelijk recht te krijgen, maar is redelijk gelukt. Als het niet gelukt was; pech, dan was ie lekker voor de sier! Ik vind hem leuk! 🙂 Hij kostte ook ‘maar’ €2,49. Dit vind ik ook een leuke muursticker van Action 🙂

Als laatste heb ik deze meegenomen. Gewoon omdat je deze ook ergens leuk kan ophangen. Maar, tot nu toe hangt hij nog niet en moet ik er nog een leuk plekje voor verzinnen.
Dit bordje kost rond de €1,00 en de muurstickers zijn ook €1,00 per stuk.

Lees meer:
Huis en inrichting

Tuin of balkon, wat zou jij kiezen?

You may also like