Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Mijn week in foto’s #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

geschreven door Mariska Groot

De afgelopen week was toch wel een week met wat leuke lichtpuntjes. Kleine, maar hé die mogen ook gezegd worden. Vaak doen de kleine dingen het wel een beetje 😉 Zo registreerde ik de domeinnaam mariskaa.nl die ik heb door laten verwijzen naar doormariska.nl. Kleinigheidje, maar vond het wel leuk 🙂 En, nog een andere!

♥ Ook heb ik een leuke shoptip namelijk Fashion by Fleur! Leuke dameskleding en super leuke jurkjes van maat 38 t/m maat 56.

Nieuwe domeinnaam en allemaal leuke pakketjes

Maandag 30 maart

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Maandag had ik om 8 uur in de ochtend direct een afspraak bij de dokter. Ik ben gevoelig voor situaties om me eenzaam te voelen en neerslachtig en het werd tijd om aan de bel te trekken. Na een gesprek mocht ik weer gaan. Mentaal gezien voelde ik me niet heel geweldig en besloot dit ontbijt te nemen. 2 bolletjes met ham, kaas en een gebakken ei. Ook lekker!

Ook besloot ik de domeinnaam mariskaa.nl te bestellen en deze door te linken naar doormariska.nl. Het liefst had ik de domeinnaam zonder een extra A gehad, maar die is bezet en de eigenaar wil hem niet verkopen.

Dinsdag 31 maart

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Dinsdag moest ik weer werken en zag er een beetje tegenop omdat ik me mentaal nog niet echt goed voelde. Toch had ik dinsdag wel een goede dag en vond ik het juist fijn om te werken, even eruit. Ik kwam erachter dat ik deze paaseitjes nog had met koffiesmaak. Koffie vind ik echt vies maar deze eitjes heerlijk. In bed had ik ineens zin in een snack, maar niks in huis. Dan maar komkommer in stukjes gesneden met cocktailsaus haha. Was heerlijk!

Woensdag 1 april

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Een vriendin plaatste deze foto in haar instastory haha. Heel erg lang geleden, volgens mij 2003 toen The Kelly’s bij Live & Cooking waren (wie kent dat nog?). Sta ik toch met Maite op de foto 😉 Mijn ontbijt bestond uit een kom perenvla zonder stukjes en was erg lekker. De rest van de dag voelde ik me niet zo lekker in mijn vel. Ik lag op de bank onder mijn dekbed en had telefonisch contact met de praktijkondersteuner.

Donderdag 2 april

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Donderdag moest ik in de ochtend even werken en besloot lopend te gaan. Het was erg mooi weer en dat deed ook wel veel goeds voor mijn gemoedstoestand eerlijk gezegd. Toen ik thuis kwam lagen er maskertjes van Kneipp in de brievenbus. Die ga ik met alle liefde gebruiken natuurlijk 🙂

Vrijdag 3 april

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Vrijdag moest ik ook een paar uurtjes werken en daarna ging ik langs de supermarkt. Hoewel ik probeer weer meer op mijn eten en drinken te letten, had ik erg veel zin in dit stokbrood met ham en honingmosterdsaus. ’s Avonds kwam mijn zusje en deden we dit spel. Erg leuk! Een soort van triviant, maar dan over de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Heel leuk spel, zeker een aanrader voor in deze tijd van thuiszitten.

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Ik ben begonnen aan diamond painting om mijn hoofd leeg te maken, maar ook om weer creatief te zijn. Deze bestelde ik bij bol.com en inmiddels is er nog een andere vette print onderweg mijn kant op. Zo leuk om te doen! Naast die nieuwe domeinnaam, wat leuke pakketjes, bestelde ik ook dit leuke vloerkleed van Fraai waar ik super blij mee ben. Geeft net een wat meer huiselijk gevoel 🙂

Zaterdag 4 april

Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)
Mijn week in foto's #29 (nieuwe domeinnaam en leuke pakketjes)

Zaterdag genoot ik van een heerlijk wit bolletje met aardbeien en zoetstof. Zo goddelijk lekker dit. Ook kwam EINDELIJK de nieuwe cd van The Kelly Family – 25 years later live binnen. Een cd met dvd van de afgelopen tour. Van die tour zijn wij 4 keer geweest: Keulen, Oberhausen, Antwerpen en Rotterdam. Je bent fan of niet 🙂 De cd is super vet! En, ik bestelde vandaag nóg een nieuwe domeinnaam!

Zondag 5 april

Ik kwam erachter dat ik geen foto’s heb gemaakt. Toch was ik druk 🙂 Zoals ik al aangaf had ik nog een nieuwe domeinnaam besteld en het verbaasde me eigenlijk dat die nog vrij was. Daar kom ik later nog eens op terug, eerst wat meer content op de site 🙂

Lees ook:
Hoe het Coronavirus mij persoonlijk treft
Deze nieuwe kasten heb ik in de woonkamer
Mijn week in foto’s #2

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.