Deze nieuwe kasten heb ik in de woonkamer

kasten in mijn woonkamer zwarte meubels

Je hebt al het een en ander kunnen lezen op mijn blog over mijn nieuwe meubels. Mijn slaapkamer heb ik ook al op de foto gezet voor een gedeelte en nu is het de beurt aan de kasten in mijn woonkamer. Zo ging ik van alles heel wit, naar wat meer contrast tussen zwart en wit en ik moet zeggen dat ik dit toch wel erg mooi vind. Kijk je mee naar mijn kasten ? Tip: Als je niet veel geld hebt, kijk dan eens op Marktplaats of Facebook.

Voor de tv

Voor mijn televisie had ik eerst een heel klein kastje zonder deuren of opbergruimte. Mijn huis is namelijk niet zo groot dus dan moet je toch wel dingen echt gaat opmeten als je een concreet idee hebt. Ik had dus geen opbergruimte en dat is wel noodzakelijk, dus heb ik een vakkenkast op zijn kant neergelegd. De snoeren zitten er natuurlijk achter en kun je niet op een bepaalde manier wegwerken omdat het geen officiële tv kast is. Nu heb ik deze er gewoon achter gedaan met een rieten mand in een vak waar ik ze ingelegd heb. Daarboven heb ik het wat gebroken met een gouden drager waar ik mij wierook in bewaar. En goud komt ook weer terug op andere gedeelten van mijn kast in de vorm van accessoires, dus dat past er mooi bij.

Opbergen

Naast deze kasten in de woonkamer heb ik geen andere opbergruimte. Ja, ik heb een berging in huis en buiten huis, maar daar ga je geen alledaagse dingen opbergen. Dvd’s en kaarsen bijvoorbeeld ga je niet in een berging bewaren, die moet ik bij de hand hebben, haha. De rieten look manden had ik al in mijn vorige witte vakkenkast en vind ik weer perfect in mijn zwarte kasten voor in de woonkamer passen. Het is een vrij neutrale kleur die zowel bij wit als zwart past.

De ruimte en opbergruimte

Als je niet voldoende ruimte hebt zoals ik, dan moet je dus echt gaan puzzelen welke kasten er in de woonkamer passen. Ik had al wel een bepaald idee, maar met dat idee had ik ruimte tekort dus dat werd hem helaas niet. Op het moment dat ik de extra kast die ik in gedachten had er niet bij deed, paste het precies zoals je ziet op de foto. Aan beide kanten heb ik nog iets van 5cm speling dus dat is perfect!

Voor mij is dit echt de perfecte manier om kastruimte in mijn woonkamer te hebben. Het past qua kleur, qua ruimte heb ik voldoende en je kunt spullen goed wegwerken in de kast zodat het niet rommelig oogt.

Lees ook:
Kruidvat zilver shampoo, wash in wash out en haarmasker
Double dot earrings op een rij (mise en dior look a like)
De inspiratie voor de muren voor mijn woning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *