Primark liquid lipstick set in Ruby Edit review

primark the ruby edit liquid lipstick set

Bij Primark trof ik laatst dit leuke setje aan die er in verschillende kleuren te verkrijgen was. Ik koos echter voor de Primark liquid lipstick set in Ruby Edit omdat deze 4 rode tinten bevat en dat is nou net de kleur die ik erg mooi vind. Wederom wist ik niet wat ik van deze Primark producten moest verwachten en schreef er een review over. Deze lipsticks heb ik uiteraard allemaal voor je geswatched.

Primark liquid lipstick set in Ruby Edit

primark the ruby edit liquid lipstick set pinterest | DoorMariska

De Primark liquid lipstick set heeft de naam Ruby Edit en bevat zoals je verwacht ook rode tinten. Oké en een roze kleur. Je had meerdere setjes en ik koos dus voor deze omdat ik rood gewoon mooi vind. Met nude kleuren heb ik niet zoveel. Je had (uit mijn hoofd) ook nog de Nude Edit en de Brown Edit. Ze zijn lekker klein en handzaam dus je kan ze gemakkelijk meenemen. En dan komt natuurlijk het moment om ze te proberen en ik zal eerlijk zijn, ik was best sceptisch. Wat 4 kleine liquid lipsticks voor €5 en dan moet de kwaliteit ook wel goed zijn. Althans, dat verwacht je anders koop je het niet. Dus laten we gaan kijken wat de kleuren doen, 1 voor 1. Ik heb de kleuren eronder gezet omdat de Primark liquid lipstick set geen aparte namen heeft voor de lipsticks. Wel jammer vind ik.

primark liquid lipstick ruby edit
De felrode kleur
primark liquid lipstick set ruby edit
De paarsige kleur
primark liquid lipstick set ruby edit
De roze kleur
primark lipstick set ruby edit dark red | DoorMariska
De donkerrode kleur

Allereerst natuurlijk de geur. De geur is totaal niet chemisch, ruikt niet naar klei of een andere nare geur. Hij smaakt heel subtiel een beetje fruitig als ik het zo moet omschrijven. Helemaal niks mee. Dit geldt trouwens voor alle kleuren. Het opbrengen gaat echt heel goed, de substantie vind ik fijn en de dekking is zo goed als in een enkele laag al. Je kunt natuurlijk ook heel gemakkelijk een tweede laag aanbrengen.

Tot zover ben ik heel erg tevreden, want ik dacht echt dat te mooi was om waar te zijn. De laatste, de donkerrode kleur van de Primark liquid lipstick set heb ik de rest van de dag opgehouden om te te testen. En ik moet zeggen ik ben zeer tevreden! Nadat ik de kleur had opgebracht heb ik 2 blikjes drinken gehad, ongeveer 3 halve liters thee (jep, ik gebruik halve liter glazen van Ikea, haha) en nog een broodje. Het grootste gedeelte zat ook gewoon nog op mijn lippen ook.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

primark the ruby edit liquid lipstick set alles | DoorMariska

Je leest het al; ik ben heel tevreden over die liquid lipstick setje van Primark. De kleuren zijn leuk, de prijs is fijn voor die €5, geen vieze geurtjes en smaakjes en ze blijven gewoon goed zitten ook nog. En nog een pluspunt is dat je het niet voelt zitten op je lippen. Het voelt heel comfortabel aan. Ik raad ze dus dubbel en dwars aan zoals je wellicht al door hebt 🙂

Lees ook:
Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review
MAC Ruby Woo lipstick review
Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook