Primark liquid lipstick set in Ruby Edit review

door Mariska

Bij Primark trof ik laatst dit leuke setje aan die er in verschillende kleuren te verkrijgen was. Ik koos echter voor de Primark liquid lipstick set in Ruby Edit omdat deze 4 rode tinten bevat en dat is nou net de kleur die ik erg mooi vind. Wederom wist ik niet wat ik van deze Primark producten moest verwachten en schreef er een review over. Deze lipsticks heb ik uiteraard allemaal voor je geswatched.

Primark liquid lipstick set in Ruby Edit

De Primark liquid lipstick set heeft de naam Ruby Edit en bevat zoals je verwacht ook rode tinten. Oké en een roze kleur. Je had meerdere setjes en ik koos dus voor deze omdat ik rood gewoon mooi vind. Met nude kleuren heb ik niet zoveel. Je had (uit mijn hoofd) ook nog de Nude Edit en de Brown Edit. Ze zijn lekker klein en handzaam dus je kan ze gemakkelijk meenemen. En dan komt natuurlijk het moment om ze te proberen en ik zal eerlijk zijn, ik was best sceptisch. Wat 4 kleine liquid lipsticks voor €5 en dan moet de kwaliteit ook wel goed zijn. Althans, dat verwacht je anders koop je het niet. Dus laten we gaan kijken wat de kleuren doen, 1 voor 1. Ik heb de kleuren eronder gezet omdat de Primark liquid lipstick set geen aparte namen heeft voor de lipsticks. Wel jammer vind ik.

primark liquid lipstick ruby edit
De felrode kleur
primark liquid lipstick set ruby edit
De paarsige kleur
primark liquid lipstick set ruby edit
De roze kleur
De donkerrode kleur

Allereerst natuurlijk de geur. De geur is totaal niet chemisch, ruikt niet naar klei of een andere nare geur. Hij smaakt heel subtiel een beetje fruitig als ik het zo moet omschrijven. Helemaal niks mee. Dit geldt trouwens voor alle kleuren. Het opbrengen gaat echt heel goed, de substantie vind ik fijn en de dekking is zo goed als in een enkele laag al. Je kunt natuurlijk ook heel gemakkelijk een tweede laag aanbrengen.

Tot zover ben ik heel erg tevreden, want ik dacht echt dat te mooi was om waar te zijn. De laatste, de donkerrode kleur van de Primark liquid lipstick set heb ik de rest van de dag opgehouden om te te testen. En ik moet zeggen ik ben zeer tevreden! Nadat ik de kleur had opgebracht heb ik 2 blikjes drinken gehad, ongeveer 3 halve liters thee (jep, ik gebruik halve liter glazen van Ikea, haha) en nog een broodje. Het grootste gedeelte zat ook gewoon nog op mijn lippen ook.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Je leest het al; ik ben heel tevreden over die liquid lipstick setje van Primark. De kleuren zijn leuk, de prijs is fijn voor die €5, geen vieze geurtjes en smaakjes en ze blijven gewoon goed zitten ook nog. En nog een pluspunt is dat je het niet voelt zitten op je lippen. Het voelt heel comfortabel aan. Ik raad ze dus dubbel en dwars aan zoals je wellicht al door hebt 🙂

Lees ook:
Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review
MAC Ruby Woo lipstick review
Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick review

Gerelateerde artikelen

17 reacties

Maaike 5 februari 2020 - 00:07

Wauw, wat een toffe kleurtjes. Zien er goed uit 😀

Reageer
Suzanne 3 februari 2020 - 17:50

Wat een mooie kleurtjes! Soms moet je echt tegen iets leuks aanlopen bij de primark en wat geluk hebben!

Reageer
Bianca 3 februari 2020 - 07:10

Jeetje wat een pigmentatie! Vooral de tweede en derde kleur uit dit setje vind ik super mooi x

Reageer
Kelly 2 februari 2020 - 18:31

Oeh die donkerrode kleur is mooi zeg!

Reageer
Babs 2 februari 2020 - 13:05

Dat valt zeker niet tegen, zeker voor die prijs! De roze kleur vind ik erg mooi, staat jou ook goed!

Reageer
Deb 2 februari 2020 - 11:47

Mooie kleurtjes! Ik vind de helderrode en roze wel wat voor mij. Fijn dat ze niet tegenvallen en je verwachtingen hebben overtroffen, is ook wel eens fijn. Toevallig had een vriendin van me laatst ook een lipstick van Primark en die vond ze erg fijn, stond haar ook goed. Ik ga ook eens rondneuzen op de beauty afdeling van Primark binnenkort.

Reageer
Daphne - verdraaidmooi 2 februari 2020 - 08:18

Wat een goede kwaliteit voor zo’n prijs! Ik vind de kleuren ook prachtig!

Reageer
Tessa 1 februari 2020 - 12:07

mooie tinten en fijn dat ze niet chemisch ruiken. dat heb ik wel gehad met gewone lipsticks van de Primark

Reageer
Mariska 1 februari 2020 - 18:55

Die heb ik nog nooit geprobeerd, dus dat kan ik niet vergelijken voor mezelf. Maar deze vind ik dat totaal niet.

Reageer
Teddy 31 januari 2020 - 20:28

Wat fijn dat ze toch nog zo goed blijven zitten. Ik vind ze er ook echt goed uitzien!

Reageer
Mariska 1 februari 2020 - 09:35

Ja ze zijn echt heel fijn vind ik, ben er blij mee!

Reageer
Natascha - Beautyopinie 31 januari 2020 - 19:57

Wat een leuke tip. En inderdaad, wauw! Ik vind de kleuren je ook prachtig staan. De roze is mijn favoriet, al zijn ze eigenlijk allemaal mooi. Weet je wat ik me alleen wel eens afvraag? Hoe zit het met ingrediënten in de lipsticks van Primark. Zou dat te vergelijken zijn met drogisterij merken? Ben altijd bang dat er gekke dingen in (kunnen) zitten net zoals bij Aliexpress. Aan de andere kant, dan zou het niet in NL verkocht mogen worden toch? Weet jij dat?

Reageer
Mariska 1 februari 2020 - 09:37

Ja dat weet ik niet. Ik heb wel een foto van de ingrediënten als je die wil zien? Verder weet ik het niet, maar ik neem aan dat zo’n grote keten het dan niet verkoopt als er daadwerkelijke hele rare dingen in zouden zitten. Primark zit natuurlijk in zoveel verschillende landen ook.

Reageer
Natascha 1 februari 2020 - 11:08

Ja dat denk ik ook, ga eens kijken als ik in de buurt ben 🙂

Reageer
Mariska 1 februari 2020 - 18:55

Heb ze vanmiddag toevallig nog zien hangen 😉

Reageer
Rachel Kromdijk 31 januari 2020 - 15:59

Wauw die eerste kleur is ook echt prachtig, toffe review heb je ervan gemaakt

Reageer
Mariska 1 februari 2020 - 09:36

Thanks ja ik vind ze eigenlijk allemaal wel iets hebben 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.