Mijn week in foto’s #21 (Kelly Family tattoo en veel eten)

by Mariska

Hij is wat later dit keer, mijn week in foto’s. Veel later ook weer niet maar een dag en de dagen vliegen voorbij tegenwoordig. Kijk je mee naar mijn afgelopen week? Ik kwam er alleen wel achter dat ik heel erg weinig foto’s heb gemaakt, maar kijk mee naar mijn Kelly Family tattoo :)

Maandag 20 januari

kelly family tattoo joey michael patrick kelly paddy kelly

Iets wat ik totaal niet in de planning had staan, maar ik liet in de avond 2 nieuwe tattoos zetten. Een handtekening van Angelo had ik al en ik heb daar nu die van Joey bij laten zetten en een tekening van Paddy, die geeft geen handtekeningen meer. Nu de rest, haha! Je bent fan of je bent het niet ;) Dus Kelly Family tattoo here I come, want ja, mijn arm gaat vol.

Dinsdag 21 januari

disndag 21 januari

Van dinsdag heb ik alleen de foto van de reep. Kwam die tegen in de supermarkt en was 1+1 gratis dus ja, dan zwicht ik. Hij was wel erg lekker trouwens. Links is Joey, lekker 90s in zijn glitterpak en lange haren. Dit was een foto van het concert in Antwerpen in het Sportpaleis waar ik naartoe was. Niet door mij gemaakt maar vond hem wel erg vet.

Woensdag 22 januari

Ik heb dus echt totaal geen idee wat ik woensdag heb gedaan. Er staat niks in mijn agenda en ook heb ik er geen foto’s van, haha. Lekker handig. Dus nee, geen idee, waarschijnlijk gewoon binnen gehangen en weinig uitgespookt.

Donderdag 23 januari

donderdag 23 januari

Donderdag heb ik weer een paar uur gewerkt en daarvoor moest ik naar het oude gedeelte van Edam . Edam is een stad en in het centrum zie je dus ook echt die oude panden en bruggetjes. Het gedeelte waar ik woon is heel anders en is meer nieuw met allemaal rijtjeshuizen. Wel leuk om te zien ook hoor. Eerst was ik nooit zo’n soep eter maar de laatste tijd pak ik het steeds meer. Groentesoep of kippensoep gaat er wel in.

Vrijdag 24 januari

Vrijdag had ik weer een paar uur gewerkt en daarna ging ik langs de supermarkt. Dit zijn de enige foto’s die ik heb gemaakt ook. Normaal koop ik deze bakjes meloen niet omdat het zoveel duurder is dan gewoon een meloen, maar toch. Ik had er echt veel trek in dus daar ging een paar euro. Er kwam een kaartje binnen voor Jimmy Kelly (niet van de Kelly Family tattoo, die moet nog, haha) en in de avond at ik pizza. Dat is veel lekkerder nu uit een oven zeg :)

Zaterdag 25 januari

Van zaterdag heb ik, behalve een foto van 2 bolletjes met pindakaas en hagelslag, geen foto’s. Die foto zal ik jullie besparen. Overdag deed ik niet zo heel erg veel en in de avond ging ik bij iemand op bezoek. Dat was erg gezellig en daarna ging ik direct naar mijn bed. Niks bijzonders dus en geen foto’s.

Zondag 26 januari

En dan hoor je het weer; weer geen foto’s van vandaag. Ik heb er gewoon niet echt bij nagedacht en ik wil mijn werk op alle mogelijke manieren buiten beeld houden in verband met privacy. En aangezien ik steeds een paar uurtjes ging werken en daarna naar huis ging en vrij weinig deed, is het ook niet heel boeiend om daar foto’s van te laten zien.

Ik beloof dat ik meer foto’s maak deze week, haha! Pinky Promise ;)

Lees ook:
Eau de Cologne Floral collection Rose
Hoe ging het zakelijk met Pinky Promise Media in 2019?
Airfryer recepten: dit zijn mijn favorieten

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?