Mijn week in foto’s #20 (ziekenhuis, contract en weer een nieuwe tattoo?)

Mijn week in foto’s #20 (ziekenhuis, contract en weer een nieuwe tattoo?)

Afgelopen week was een hele rare week. Op maandag begon het al met een ziekenhuis bezoek, ik werkte bij mijn nieuwe baan, had een crematie en een condoleance. Het was ook best wel heftig en mijn laptop bleef dan ook vaker dicht dan dat hij open was. Die weken zijn er nu eenmaal en helaas heb je niet alles voor het zeggen. Kijk mee.

Maandag 13 januari

ziekenhuis en tompoucen

Maandag was een hel. Ik moest naar het ziekenhuis voor een onderzoek en keek daar zo verschrikkelijk tegenop. Op zich ben ik redelijk wat gewend maar dit was echt next level voor mij. Uiteindelijk deed het erg veel pijn en kon de arts nog net zien wat hij moest bekijken. Het bezoek aan het ziekenhuis duurde ongeveer een uur alles bij elkaar. Uiteindelijk kon ik naar huis en was alles goed. Verder deed ik weinig meer die dag. Ja tompoucen kopen die in de aanbieding waren.

Dinsdag 14 januari

dinsdag 14 januari | DoorMariska

Op dinsdag liep ik voor het eerst mee met een collega voor mijn nieuwe uitdaging. Het was leuk en ook heel dankbaar zo merkte ik. Ben ergens wel blij dat ik toch deze keuze heb gemaakt om dit te gaan doen omdat het al een lange tijd in mijn hoofd spookte. In de avond had ik een condoleance van een familielid die helaas veel te vroeg, heel plotseling en te snel is overleden.

Woensdag 15 januari

woensdag 15 januari | DoorMariska

Van de woensdag heb ik alleen deze foto. Die dag had ik eigenlijk niks gepland omdat de condoleance nogal zwaar viel. De dag erna zou de crematie zijn dus ik wilde het even rustig houden. Wel kreeg ik mijn contract binnen en werkt ik nog een dienst in de bakkerij. Ze appte of ik wilde werken dus ben maar gegaan. Toch er even uit en deed me ook wel weer goed.

Donderdag 16 januari

donderdag 16 januari | DoorMariska

Donderdag was ik na de crematie nog even naar de Action gegaan. Het was heftig en ik wilde gewoon even verstand op 0 en door de Action struinen. Ik had wel wat dingen gekocht, maar geen noemenswaardige spullen ofzo. In de avond at ik lekker lasagne (wel kant en klaar haha).

Vrijdag 17 januari

vrijdag 17 januari | DoorMariska

Vrijdag kreeg ik de vraag of ik wilde werken en pakte dat aan. Het was wel even wennen om het zelfstandig te doen maar dat ging gewoon prima verder. Alle eerste begin is spannend 😉 Ook moest ik 2 grote pakketten terugbrengen. Dit was dubbel geleverd en was nogal een gedoe. Kreeg het dan ook maar net in mijn auto gepropt. Als je je afvraagt wat het was: deze eettafel.

Zaterdag 18 januari

Zaterdag had ik trek in een lekkere lunch en nam carpaccio mee uit de supermarkt. Ik vind het prima te doen en heb hier dan ook erg van genoten, haha. Heel soms doe ik dat. Ook maakte ik een foto van een stukje van mijn interieur en deelde dat op Instagram. Vind het zwarte accent van de kasten nu zo mooi staan bij mijn witte laminaatvloer 🙂

Zondag 19 januari

zondag 19 januari | DoorMariska

Aangezien we het er vrijdag over hadden gehad en zaterdagavond de kaartjes spontaan hadden gekocht, gingen we gisteren (zondag dus) naar Antwerpen, naar het Sportpaleis. Daar traden de Kelly’s op en ik moet zeggen dat het leuker was dan in Oberhausen tweede kerstdag. Ze waren zelf wat spontaner en leuker en de show ook. Altijd gaan we nog even backstage en nu ook. Joey kwam ineens aan en er stonden maar iets van 20 fans. We mochten op de foto en kregen de cd Live Live Live (een van hun beste cd’s ever!). Ik vroeg om een handtekening want die wil ik ook wel op mijn ‘memory wall’ arm. Zet die grappenmaker hem precies heel klein bij die van Angelo. Toen zei ik dat dit niet kon en dat hij groter moest en toen kreeg ik hem op een papiertje.

Deze week moet ik weer werken, ga ik aan mijn blog vooruit werken en heb ik weer een bezoek aan het ziekenhuis gepland staan.

Lees ook:
Day of my life 15 september 2017
Wat heb ik mezelf als kerstcadeaus gegeven?
Mijn week in foto’s #13 (nieuwe baan, Netflix serie en nadenken)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook