Mijn week in foto’s #2

koningsdag

En deze week heb ik natuurlijk weer een dagboek met daarin de foto’s van mijn afgelopen week! Zo ging ik naar een autocross op Koningsdag en ging ik heel plotseling naar een festival heel ver van huis. Ook moest ik naar de tandarts en dat was niet echt een pretje.. kijk mee naar mijn foto’s van afgelopen week!

Maandag 24 april

fernando ricksen

Maandag was ik niet aan het werk. Een dag lag ik in bed omdat ik echt gigantische hoofdpijn had met elke beweging die ik deed. Als ik bleef liggen was het nog wel te doen. Ik lag dus eigenlijk de hele dag gestrekt. Daar keek ik naar de documentaire over Fernando Ricksen en de strijd tegen ALS. Ik vond het echt heel erg heftig om te zien, voor zowel hem als van z’n gezin. Van een profvoetballer naar iemand die volledig afhankelijk is van mensen om zich heen en de hulp. Heel indrukwekkend vond ik het.

Dinsdag 25 april

dinsdag 25 april

Wederom moest ik deze dag gewoon werken, dus daar heb ik geen foto’s van. Dat is niet zo bijzonder :) In de avond at ik kant en klaar, een ovenschotel met Babi Pangang uit de oven. Was op zich wel te doen, niet super lekker. Daarna ging ik naar Thijs en bleef ik daar slapen. Daar dronk ik nog een wijntje en keken we wat tv.

Woensdag 26 april

woensdag 26 april

In de ochtend reed ik weer naar huis en moest om 9 uur alweer bij de tandarts zijn. Hij vulde een kies, vulde een tand én haalde tandsteen weg. Vreselijk! M’n gehele bovenkant was ook verdoofd en dat is echt een vreselijk gevoel. Voelde me echt gehandicapt. In de avond aten mijn broertje en ik lekker shoarma met veel knoflooksaus én kreeg ik nog een pakketje. Heel onverwacht een super leuk pakketje van Lidl. Een review van de bodylotion en shower foam heb ik al geschreven.

Donderdag 27 april

donderdag 27 april

Donderdag was natuurlijk Koningsdag en eigenlijk had ik in m’n hoofd om een rondje op de rommelmarkt te doen en dan niks meer. Uiteindelijk ging ik met een vriendin naar de autocross in Blauwhuis, Friesland. Daar zijn we de hele dag gebleven en het was zo ontzettend koud, niet normaal. Maar het was wel erg gezellig en we waren in de avond pas rond half 9 thuis, dus een lange dag.

Vrijdag 28 april

koningsdag

Vrijdag was ik een dag vrij en had ik een afspraak staan met mijn vader. Hij heeft aangepaste schoenen (omdat bijna al zijn tenen eraf zijn door suikerziekte) en hij moest de nieuwe passen. Ik haalde hem op, reden daarheen en gingen daarna nog even bij mijn moeder haar huis kijken. Dat is ongeveer een minuut bij elkaar vandaan. Mijn vader had trek in een patatje en kroketje, dus dat haalden we op en namen het mee naar zijn kamer. Hij ook weer blij :) En ik deed een bestelling bij Bol.com met een nieuwe activiteiten tracker. Die ga ik nu uitproberen en daar komt nog een review van.

Zaterdag 29 april

Ik begon zaterdag rustig met filmpjes kijken op Youtube van bloggers die ik volg. Had niet zoveel plannen eigenlijk. Daarna sprak ik af met een vriendin en zouden we naar Alkmaar gaan, naar de Primark. We liepen precies 1 minuut in Alkmaar en toen kwamen we op het idee om naar een festival te gaan, Hrieps festival in Grijpskerke, Zeeland. Kaartjes op Marktplaats gekocht, spullen gehaald, caravan aangekoppeld, kaartjes opgehaald in Bergen op Zoom en uiteindelijk waren we rond kwart over 8 pas op het festival. Heel spontaan die actie, maar het was echt super gezellig! En we kochten een nieuwe trui van Mooi Wark, haha!

Zondag 30 april

koningsdag

Vandaag (zondag dus) was ik behoorlijk moe van het festival, korte slapen en het reizen. Heel erg leuk was het en ik had nog ontzettende nadorst. Dan weet je hoe laat het was ;) Op de terugweg aten we bij het restaurant wat over de A4 loopt en at ik alleen in de avond. Patat, kaassouffle en een frikandel. Oh, en de andere foto is mijn broertje met mijn vader. Mijn broertje ging bij hem op bezoek en stuurde deze door, haha!

Lees ook:
Hema festival collectie make-up producten
Wat is mijn ultieme katervoer na een avond uit?
Lucky List #7 (nieuwe baan in blog wereld?!)
De zomer voorbij en de herfst begint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *