Versace Crystal Noir eau de parfum

by Mariska

Dit eau de parfum van Versace kwam ik bij toeval tegen toen ik een rondje door Douglas liep. Ik was gewoon een beetje aan het rondkijken en zag deze ineens staan. Versace Bright Crystal heb ik al gehad een keer, maar Versace Crystal Noir kende ik nog niet. Ik spoot hem op de mouw van mijn jas en kon niet stoppen met ruiken. Zó lekker! Uiteindelijk heb ik hem besteld. Nu heb ik hem een aantal keer gedragen en kan mijn mening erover geven.

Versace Crystal Noir eau de parfum

versace crystal noir

Magische excentriciteit – De Versace-vrouw is intuïtief in staat om in elke situatie sexy en extreem zelfbewust te verschijnen. Haar zevende zintuig voor exclusiviteit vol glamour onderstreept ze op perfecte wijze met de opwindende geur van Crystal Noir. Luchtig lichte gardenia en sensuele ambernoten gaan een elegante liaison aan die voor sensuele verleiding en pure vrouwelijkheid staat.

De flacon vind ik echt heel erg mooi, dat als eerste gezegd te hebben. Sommige flacons hebben een kleinere dop, maar deze dop is juist enorm groot. Straalt wel luxe uit in combinatie met de kleur van het flesje. Laten we kijken naar de geurnoten van deze heerlijke Versace eau de parfum.

Top: Gember, Kardemom, Peper
Hart: Afrikaanse Oranjebloesem, Gardenia, Pioenroos
Basis: Musk, Sandelhout, Amber

Als ik zo de noten van de parfum bekijk, dan zijn Musk, Sandelhout en of Amber altijd wel te vinden in de parfums die ik lekker vind. Of het er nu een of meerdere van de noten zijn. Zelf houd ik erg van een donkerdere en zwaardere tint aan parfums en dat heeft Versace Crystal Noir ook.

versace crystal noir eau de parfum

Omdat ik het parfum zo enorm lekker vind heb ik direct een 90ml besteld. Zelf kies ik altijd voor een eau de parfum omdat ik de geur wat fijner en intenser vind en het langer blijft hangen. Bij de Versace Crystal Noir eau de parfum is dit ook zo, al ruik ik hem zelf op den duur wel minder. Dat is niet gek omdat je aan de geur gewend raakt. Bij Mugler Aliën die ik vaak draag blijf ik de geur wel zelf de gehele dag ruiken.

Conclusie

Deze Versace parfum is fris en doet me denken aan de Versace Bright Crystal eau de parfum, maar dan wel met een donkerder en zwaarder tintje. Bright Crystal is meer zomers (vind ik) en deze wat zwaarder. Ik ben er heel blij mee, heb al best veel complimentjes gekregen en draag hem bijna iedere dag. Mijn Mugler Aliën zal hij zeker niet verslaan (die wordt volgens mij nooit verslagen, haha), maar deze is echt heel erg lekker en ben blij dat ik hem heb aangeschaft. Ik vind het altijd erg lastig om een eau de parfum te omschrijven zo via internet, maar ik wilde het uiteraard wel delen! :)

Versace Crystal Noir eau de parfum is in verschillende formaten verkrijgbaar bij o.a. bol.com en Douglas.

Lees ook:
3 simpele ‘cadeaus’ voor elk moment
Lucky List #19 (Kelly Family & Thierry Mugler Alien aanbieding)
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?