Dit is mijn blog koers voor 2021!

blog koers voor 2021

Hier ben ik dan! Het was even stiller, maar ik moet even per dag kijken hoe het gaat in verband met mijn burnout helaas. Ik had dus even meer rust nodig. Het leek me leuk om te schrijven over mijn blog koers voor 2021. Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens, maar dit lijkt me wel leuk. Het zijn geen hele drastische veranderingen, maar wel een paar kleine die ik wil vertellen. Lees mee over mijn blog koers voor 2021.

Blog koers voor 2021

Aan de slogan van mijn blog (onder mijn logo) kun je het waarschijnlijk al zien dat ik die heb aangepast. Ook is het je vast opgevallen dat ik wat meer ben gaan schrijven over parfum, geurkaarsen en dat ik budget ook heb toegevoegd. Ik ben gek op budget dingen en ook op parfum. En niet te vergeten de geurkaarsen en waxmelts. Dus waarom zou ik dan daarover niet schrijven? Precies, leuk voor mijn blog koers voor 2021!

Als ik bijvoorbeeld Douglas binnenloop dan weet ik niet waar ik moet kijken. Dat is voor mij echt de hemel op aarde. Daarom besloot ik daar meer over te gaan schrijven. Ik heb ook nog best lekkere parfum (en vooral mooie flacons!) staan die ik nog wil gaan reviewen. Onderin de artikelen zie je trouwens ook mijn favoriete parfums staan :)

Geurkaarsen en waxmelts heb ik altijd in huis en blijf ik ook altijd aanvullen. Dus die zul je nog meer voorbij zien komen in mijn blog koers voor 2021. Ik word daar erg blij van en maakt mijn huis net iets meer thuis. En dat is natuurlijk ook parfum ;)

Ik kom, normaal gesproken, heel vaak bij winkels als Kruidvat en Action en dat wil ik meer betrekken bij mijn blog. Budget is populair en er zijn zeker budget parels te vinden. Zoals bijvoorbeeld de Action La Maison eau de parfum en de Absolute Iris Intense eau de parfum van Kruidvat.

De reacties uitgezet

Zoals je wellicht hebt gemerkt heb ik ervoor gekozen om de reacties onder de artikelen uit te zetten. Mede door mijn nieuwe blog koers in 2021. Het is al jaren niet meer dat er veel reacties worden achtergelaten dus dit lijkt mij dan fijner. Je mag natuurlijk altijd mailen of een berichtje via social media sturen. Dat vind ik hartstikke leuk en waar ik mensen kan helpen zal ik dat nog steeds doen natuurlijk.

Natuurlijk hoop ik mijn lezers en lezeressen ook weer terug te zien in dit nieuwe, hopelijk betere, jaar! :)