Mijn ervaring bij Nature Skins in Amsterdam

nature skins amsterdam

Even geleden werd ik benaderd door Charlotte, de eigenaresse van Nature Skins in Amsterdam. De vraag die mij gesteld werd was of ik het leuk zou vinden om een behandeling te ervaren in de salon in Amsterdam en daar een artikel over te schrijven en mijn mening te delen. Leek me een heel erg leuk idee en ik besloot voor de ‘Combined’, een massage die de bloedsomloop stimuleert en verlicht pijnlijke spieren. Leek me heerlijk en dat was het ook! Je kunt mijn mening lezen die ik maar al te graag deel.

Nature Skins in Amsterdam

nature skins amsterdam

De foto bovenaan het bericht laat zien hoe het eruit ziet als je binnenkomt. Een hele mooie, nieuwe en prachtig uitziende salon op de Rozengracht in Amsterdam die super makkelijk te bereiken is. Bij binnenkomst was direct duidelijk dat ik voor doormariska.nl kwam en werd ik welkom geheten. Heel fijn en vriendelijk en kreeg direct een kop thee aangeboden. Met Charlotte had ik een gesprek over het tot stand komen van Nature Skins in Amsterdam. Het was haar grote droom om ooit een eigen salon te beginnen en dat is nu dus gelukt. En nog op een toplocatie ook!\

nature skins amsterdam

Naast de vele behandelingen kun je bij Nature Skins in Amsterdam ook terecht voor natuurlijke make-up. De merken die je er kunt vinden zijn: Absolution, Dr. Baumann, Pure Altitude, Nuori, Dr. Alkaitis en Intelligent-Nutrients. Zelf heb ik ook even gekeken en heb ik wat advies gekregen voor mijn huid met eczeem. Ook kreeg ik wat kleine samples mee om te proberen en de eerste indruk is zeker goed.

nature skins amsterdam behandeling massage | DoorMariska
nature skins amsterdam rozengracht amsterdam | DoorMariska
nature skins amsterdam behandeling | DoorMariska

Na het praatje en het heerlijke kopje thee was het tijd om naar de behandelruimte te gaan om de massage te ondergaan. Ik kwam een prachtig ingerichte en rustgevende kamer in bij Nature Skins in Amsterdam. Een fijn massagebed met handdoeken, een dekentje en op de achtergrond wat kaarsjes en rustgevende muziek.

De Combined massage is er voor 50 minuten en 80 minuten en ik koos voor de 80 minuten. Het bedje lag heerlijk, Laura, die mij masseerde, heel erg vriendelijk en we raakte ook aan de praat achteraf. De tijd vloog voorbij!

Mijn mening over het bezoek

Ik ging meer dan tevreden naar buiten bij Nature Skins in Amsterdam en voelde me erg goed. Belangrijkste punt is dat ik me welkom voelde, iedereen was enorm vriendelijk de salon is prachtig. Vond het heel leuk om met Charlotte te spreken over dat dit haar droom was en hoe ze dat heeft waargemaakt.

Lees ook:
De intake voor een haarstuk + foto’s met haarstuk!
3 manieren om geld te verdienen op internet
Mijn week in foto’s #16 (allemaal pakketjes en uit in Volendam)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook