Collistar Milano by Day spring summer collection

by Mariska

Afgelopen week ontving ik van Collistar een heel leuk perspakketje met een aantal producten uit de nieuwe Collistar Milano by Day lijn voor de lente en de zomer. Uit deze lijn ontving ik 3 kleuren Twist Ultra-shiny gloss in 211 Mou, 2012 Marshmallow en 213 Pesca en de mascara Infinito waterproof. Ik was erg blij verrast en zal dan ook mijn mening geven. Kon niet wachten om te beginnen met testen, want deze mascara en de lip producten kende ik nog niet.

Collistar Milano by Day spring summer collection

collistar milano by day
Mascara infinito waterproof, Marshmallow, Pesca en Mou

Als ik aan Collistar denk dan denk ik aan luxe en ik vind dat dit ook zeker wordt uitgestraald. Mede door de prachtige verpakkingen en de gouden details die je daarop ziet. Het meest benieuwd was ik natuurlijk naar de mascara, ik ben gek op het uittesten van mascara’s!

collistar milano by day

Het borsteltje van deze mascara Infinito waterproof vind ik heel fijn werken. Het is een wat langer, dunner borsteltje met veel stevige harde kunststof ‘haartjes’. Of een kammetje, net hoe je het wilt noemen. De mascara brengt daarom ook fijn aan omdat je je wimpers goed kunt doorkammen. Ik ga je laten zien hoe deze mascara uit de Collistar Milano by Day eruit ziet op mijn wimpers met 1 laag en met 2 laagjes, omdat ik hou van wat vollere wimpers.

collistar milano by day mascara infinito waterproof 1 laag
1 laag
collistar milano by day mascara infinito waterproof 2 lagen
2 laagjes

Het borsteltje vind ik heel erg fijn werken en kamt de wimpers goed door. Ook zie je duidelijk op de foto’s dat de mascara mijn wimpers krult en ook daadwerkelijk langer laat ogen. Dat is fijn! Het opbouwen kan op zich wel, alleen de mascara droogt vrij snel op is mij opgevallen. Als je je wimpers dan wil voorzien van een tweede laag dan is het bijna al opgedroogd en kom je er amper doorheen. Buiten dat maakt het de wimpers ook rommelig. Vooral het laatste vind ik jammer, maar verder is het écht een prima mascara.

collistar milano by day
Marshmallow, Pesca en Mou

De Twist ultra-shiny glosses waren voor mij wel een heel nieuw product dat ik nog nooit eerder had geprobeerd. De eerste indruk is dat ze alle 3 heel romig en zacht aanvoelen, glimmend zijn en een zoete geur/smaak hebben. Niet te overheersend, gewoon een aangename smaak.

De kleur die ik hier draag is Mou. Een toffee achtige kleur die wel een klein beetje grauw is. Maar omdat het een gloss is en geen lipstick valt het niet heel erg op. De houdbaarheid is niet heel erg lang omdat het een gloss is, dus deze zal je wel moeten bijwerken na wat eten of drinken. Het is wel een mooie touch up voor een wat makkelijkere en simpelere look. Het is wel aan te raden je lippen even te scrubben want velletjes zijn erg goed zichtbaar.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind de Collistar Milano by Day collectie erg leuk en er zijn nog meer items uit deze collectie zoals oogschaduw en een blush. De mascara vind ik het fijnste werken en is mijn favoriet.

Mascara – €24,95
Ultra-shiny twist glosses – €18,99

De Collistar Milano by Day collectie is vanaf maart 2020 verkrijgbaar. Collistar is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL.

Lees ook:
Mijn dagelijkse make-up en make-up tasje
Trekpleister micellair water waterproof
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?