3 manieren om geld te verdienen op internet

275H

Geld verdienen op internet. Alles lijkt wel duurder te worden in het leven. Niet alleen de vaste lasten, of de huur van je huis die elk jaar wordt verhoogd, nee ook de leuke dingen worden helaas steeds duurder. Je kunt nog steeds die leuke tas of die leuke schoenen kopen, maar soms is het wel beter om je een beetje in te houden. Je wilt immers niet in de problemen komen. Al weet ik zelf maar al te goed dat elk pakketje die je ontvangt (zelf gekocht of van een bedrijf) als een cadeautje voelt. Maar er verslaafd aan raken is geen goed idee. Hier vind je een aantal manieren om wat geld te verdienen op internet (in a good way!) en wat geld ook te besparen.

Op mails klikken

Je hebt verschillende online programma’s waar je je kunt inschrijven en waar je vervolgens een of meerdere keren per dag mails van ontvangt. Het is dan de bedoeling dat je op die mails klikt. Als je op de mail alleen klikt krijg je bepaalde spaarpunten die je na een tijdje kan om laten wisselen in geld. Dit gaat niet heel erg snel dus geduld moet je er wel voor hebben. Zelf ben ik lid van een paar van deze programma’s en ja, het duurt lang maar ik heb al wat betalingen kunnen ontvangen :) Lekker meegenomen!

Online aankopen doen

Dit is eigenlijk wel een beetje te linken aan het voorbeeld hiervoor. Als je op een bepaalde email klikt krijg je spaarpunten, maar als je vervolgens dan een product via die link aanschaft of je vult een vragenlijst in, dan kun je daar veel meer uithalen. Je krijgt dan vaak veel meer punten namelijk waarvoor je, vanzelfsprekend, ook weer meer kan laten omwisselen in geld als je een bepaalde grens hebt bereikt. Vaak zijn hier hele leuke webwinkels aan verbonden, dus check voor je iets online aankoopt altijd zo’n website! Je krijgt dan als het ware toch wat geld terug :)

Online je mening geven

En daarmee bedoel ik dat je online je mening kunt geven in enquêtes. Een mening geven is natuurlijk altijd fijn, omdat je zo een betreffende dienst of bedrijf kunt laten weten hoe jij over hen denkt. Vind je het goede service? Deel je pluspunten! Ben je ergens niet tevreden over? Deel dit dan ook, het bedrijf kan daar op inspringen en dat verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld online je mening geven en dus online geld verdienen bij Opinieland.nl. Vervolgens kun je je gespaarde punten uit laten betalen in cadeaubonnen zoals iTunes kaarten, VVV bonnen, maar ook via PayPal. Het aanmelden is gratis en je kunt direct beginnen met het invullen van deze online enquêtes.

Lees ook:
Deze bijbaantjes heb jij ook gehad!
Te zorgzaam zijn, jezelf wegcijferen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *