Mijn week in foto’s #16 (allemaal pakketjes en uit in Volendam)

vrijdag 6 december

Er is weer een week voorbij, Pakjesavond is gepasseerd en we gaan richting de kerst. Of ik daar zin in heb? Mwah, het gaat. Wel dat ik naar een concert van The Kelly Family ga op tweede kerstdag, haha. De afgelopen week was op zich een leuke week maar er gebeurde niet perse iets boeiends. Wel heb ik foto’s gemaakt (en dat gaat steeds beter :P ) en ging ik uit in Volendam. Kijk mee naar mijn week in foto’s #16.

Maandag 2 december

maandag 2 december

Van maandag heb ik niet zoveel foto’s kwam ik achter, alleen deze eigenlijk. In de ochtend begon ik rustig aan (wat ik de laatste tijd voornamelijk doe) en ik moet zeggen dat het me erg goed bevalt. Het geeft me enorm veel rust en dat doet me goed. Ook maakte ik swatches van dit glitter palette van Makeup Revolution . Daar komt nog een review van natuurlijk. De glitters kreeg ik er maar erg moeilijk uit. Later in de middag begon ik met mijn dienst bij de bakkerij.

Dinsdag 3 december

dinsdag 3 december

Dinsdag was ik uitgenodigd voor een evenement in Amsterdam en ik zou samen met Bianca gaan. Zij was ziek geworden de dag ervoor en had afgemeld en guess what? De volgende ochtend, dinsdagochtend dus, werd ik ook niet lekker wakker en heb ik me ook afgemeld. Erg jammer. Later op de dag besloot ik een lekkere chocoladewafel te halen.

Mijn kat wordt nogal verwend en hier kreeg hij een visje. Dat is een sardientje met wat kip eromheen en vindt hij dus geweldig. En natuurlijk precies opeten waar ik mijn foto’s maak. Ze houden precies nergens rekening mee :p

Woensdag 4 december

woensdag 4 december

Ook van woensdag heb ik niet bijster veel foto’s. Meestal als ik thuis werk vergeet ik foto’s te maken of is er niets boeiends om foto’s van te maken. In de groepsapp met Kelly Family fans werd er gesproken over het stemmen op de top 2000. Normaal doe ik dat nooit, maar nu leek het me wel leuk. Ra ra, waar heb ik op gestemd? En de rest? haha. En heel veel karma punten als je de liedjes kent die ik heb toegevoegd (behalve Fell in love with an Aliën). In de middag en avond werk ik weer bij de bakkerij.

Donderdag 5 december

week in foto's 5 december 2019

Donderdag had ik ook weer een dag thuiswerken gepland. Ik leverde wat previews in van opdrachten, maakte wat foto’s en moest ook nog even wat wegbrengen. Zoals je kan zien moest ik krabben en dat voor het eerst dit jaar. Ik had een hele handige ‘de-ice’ spray, dat als je die op je bevroren ruiten spuit het dus direct ontdooit. Die was op en nu moest ik zelf krabben #firstworldproblem.

Mijn kat had niet zo’n zin in liefkozend aaien en haalde ineens uit. Ik word daar niet boos om, ik bedoel we zijn zelf ook wel eens chagrijnig. Het prikte alleen een beetje. De appelflap had ik meegekregen op mijn werk dus die at ik als ontbijt. Heerlijk! En de laatste foto zegt iets over mijn beste keuze van afgelopen jaar. Daar ga ik nog een apart artikel over schrijven :)

Vrijdag 6 december

Vrijdag was leuk overdag. Ik had mijn eerste echte kerstboom(pje) besteld bij Xenos. (dat is deze). Ik wilde een kleinere kerstboom ivm ruimte en dit is een leuke oplossing zo. De bordeauxrode ballen zijn alleen iets te groot, haha. Het staat wel net gezelliger dan zonder boom. Bij Zeeman bestelde ik deze trui en van Boozyshop kwam het Nabla Dreamy 2 palette binnen die zo mooi is! Daar komt apart een review van online. Ik had mezelf dus best wel in de watten gelegd, haha. In de middag en avond ging ik weer werken bij de bakkerij.

Zaterdag 7 december

week in foto's zaterdag 7 december

Zaterdag had ik een beetje een rare dag en wist niet zo goed wat ik met mezelf aanmoest. Ik appte Samantha en ik ging uiteindelijk naar haar toe met laptop en al omdat we aan onze blogs zouden werken. We waren alleen maar aan het praten en ik wilde wel wat spontaans doen. Dus, we gingen terug naar mijn huis, maakte ons op en gingen erg spontaan een avond naar Volendam en dronken daar de nodige drankjes. Was een tijd geleden uit in Volendam. Maar beginnen toch met een cocktail haha. Het was wel erg leuk, maar wel druk. Merk toch dat ik de drukte de laatste tijd erg slecht trek. Maar wel weer eens leuk om dit te laten zien in mijn week in foto’s :)

Zondag 8 december

week in foto's zondag 8 december

Zondag was ook weer een beetje een rare dag. Ik had geen kater maar was wel erg moe. Uit in Volendam was misschien niet een heel geweldig idee, haha. In de loop van de ochtend bracht ik Samantha naar huis en later dook in mijn bed in voor een paar uurtjes. Uiteindelijk kwam er weinig uit mijn vingers en besloot ik gewoon lekker op tijd in bed te gaan liggen met mijn laptop. Kreeg een beetje een niet zo’n leuk bericht van iemand en besloot mijn laptop lekker gesloten te houden en met een zak chips tv te kijken. Tja, je moet wat ;)

Echt plannen voor deze week heb ik niet, behalve donderdag een leuk event in Amsterdam waar ik weer samen met Bianca naartoe ga. En morgen een afspraak voor een haarstuk op maat. Ben daar wel erg benieuwd naar! Op naar een nieuwe week in foto’s volgende week :)

Ga jij weleens uit in Volendam?

Lees ook:
Ben je met kerst alleen? Kijk romantische series en films gratis + winactie!
Mijn week in foto’s #14 (Kelly Family in Keulen, bakkerij & Kneipp event)
Pakjesavond alleen vieren, wat doe ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *