Mijn bucket list voor ik dood ga

door Mariska
Dit is een gesponsorde post.

Het klinkt misschien een beetje dramatisch als titel maar zo bedoel ik dat natuurlijk niet. Er zijn nog wel een aantal dingen die ik wil doen voor het niet meer kan. Om het zo maar te zeggen. Ooit heb ik een Tumblr account opgeslagen in mijn e-mail met daarop allemaal plaatjes voor op je bucket list. Als je op Tumblr zoekt op bucket list kun je zeker veel vinden. Mocht je ook je eigen bucket list willen maken zou ik daar zeker even gaan kijken 🙂

Mijn bucket list

Ik zeg wel ‘dood gaan’ in de titel van dit stuk en dat klinkt misschien een beetje luguber, maar dat bedoel ik niet zo. Als je een programma als Over Mijn Lijk voorbij ziet komen, word je best wel geconfronteerd met het feit dat je hoe dan ook ooit een keer sterft. En dat heeft mij ook aan het denken gezet. Dan ga je denken aan je uitvaart eruit zou zien, het afsluiten van een uitvaartverzekering om alles mogelijk te maken, wat er geregeld kan worden voor nabestaanden en ga zo maar door. Dat is écht enorm belangrijk namelijk! Maar voor het allemaal zo ver is – en dat duurt hopelijk nog heel lang – zijn er nog dingen die ik heel graag wil doen. Hieronder kun je zien wat ik heb toegevoegd aan mijn bucket list. Dit zullen er ongetwijfeld nog meer zijn maar ik heb alleen gekeken naar de plaatjes die ik tegenkwam en waarvan ik direct dacht.. ‘JA!’. Goed, laten we kijken naar mijn lijstje 🙂

Dit lijkt mij echt zo leuk om te doen! Samen met een vriendje die ik dan ooit nog moet gaan tegenkomen 😉

Wij eten iedere zondag bijna wel patat, met kroketjes en frikandellen en kaassoufflés en.. oké. Punt is dat ik eens wil proberen om een maand lang helemaal niks van die bende binnen te krijgen.

Heeft dit uitleg nodig? 😉

Dit vind ik ook leuk om te doen, is dat raar?

Ik weet wel hoe ik make-up moet gebruiken hoor, tenminste de basis dingen zoals mascara en foundation enzo. Toch zou ik wel wat handiger willen worden met de rest zodat ik me écht mooi kan opmaken.

Dit… ♥

Ik hoor iedereen hierover en lees er ook veel over Beats By Dre. Het schijnen echt enorm goede oordopjes te zijn en goede hoofdtelefoons dus die zou ik zeker eens willen proberen. Het enige dat me tegenhoudt zijn de prijzen.

Dit lijkt me echt zo vet om te doen! Of ik het ook daadwerkelijk durf is het tweede puntje..

Dit was vroeger zó leuk! Mario met Yoshi.. oh ik wilde echt weer zo’n ding hebben!

Hier in de buurt heb je wel eens zo’n drive in bioscoop gehad geloof ik, maar ik ben er nooit geweest. Het lijkt me wel echt superleuk om eens mee te maken.

Dit is wel een belangrijk puntje eigenlijk. En dan bedoel ik eigenlijk dat ik minder moet nadenken over wat mensen nu precies zouden denken of van mij zullen vinden. Dat alles loslaten en gewoon precies doen wat ik wil, wanneer ik dat wil en met wie ik dat wil. Dat is soms best nog lastig hoor. Mochten jullie ook zo’n bucket list willen maken, kijk dan eens hier op Tumblr.

Lees ook:
WIN: Bucket list kalender 2017
15 dingen die ik nog nooit heb gedaan en wel of niet wil doen
Zó kom je NIET in de schulden

Gerelateerde artikelen

16 reacties

Florence 22 februari 2016 - 21:00

Leuke doelen! Sommigen zie ik ook wel zitten 🙂

Reageer
Rachel Kromdijk 19 februari 2016 - 15:20

Altijd super leuk zulke quote plaatjes! ik heb ook een bucket list wat ik samen met mijn vriend wil doen haha

Reageer
Bianca 18 februari 2016 - 12:44

Oh ja, tornado chasen lijkt me echt cool, ik wil dat al sinds ik klein was. Alleen had ik het misschien eerder moeten doen, voor ik enige verantwoordelijkheden had. Hetzelfde met parachutespringen en duiken ^^

Reageer
carola donkelaar 17 februari 2016 - 23:45

Lijkt aardig op mijn lijst 😉

Reageer
Evelien 17 februari 2016 - 23:23

Leuk artikel, maar voorlopig mag je nog niet dood hoor 😛 We moeten nog heeeel vaak afspreken namelijk ♥ Oh een SNES heb ik, kom maar een keertje gamen bij me, haha!

Reageer
irene 17 februari 2016 - 20:13

hahaha zo leuk en creatief gedaaaan:D

Reageer
Luna 17 februari 2016 - 20:03

Ik ben dol op bucketlists and visionboards. Ik geloof er ook wel in dat het werkt om dingen op te schrijven. Veel kwam al uit. Ik wissel grote dromen af met kleine dingen die ik tof zou vinden. Zoals koffiedrinken bij Starbucks 😀

Reageer
Mariska 19 februari 2016 - 18:49

Van de kleine moet je ook genieten en kun je ook wel echt gelukkig van worden 🙂

Reageer
robin 17 februari 2016 - 19:38

op Nedgame kun je ook Super Nintendo’s kopen ^^ of marktplaats enzo :3

Reageer
Mariska 19 februari 2016 - 18:47

Ik ga even kijken want ik wil het zó graag! Vond de super nintendo echt de allerleukste ♥

Reageer
Joanne 17 februari 2016 - 18:55

Zo’n drive-in film bezoeken lijkt me echt gaaf! 🙂

Reageer
Chantalle 17 februari 2016 - 18:00

Leuke lijst! Er staan een aantal dingen op die ik ook nog graag zou willen doen. Zoals geen fastfood eten een hele maand lang.

Reageer
Maaike 17 februari 2016 - 16:41

Wat een tof lijstje! Ik zou ook wel eens willen proberen om voor een hele maand geen junkfood te eten, inclusief chips! Dat wordt echt een hele uitdaging dan voor mij haha

Reageer
Mariska 19 februari 2016 - 18:47

Haha inderdaad, als je koekjes en chips dan ook niet mag wordt het wel heel lastig, haha!

Reageer
Darina 17 februari 2016 - 16:35

Wat een leuk lijstje! Goed idee ook!

Reageer
Esmée 17 februari 2016 - 15:44

Best fijne dingen die makkelijk te bereiken zijn! Leuk om zo’n lijstje te zien. x

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.