The Body Shop adventskalenders 2019

WebImages 1067395 GOLD PCK G4 ADVENT DELUXE XM19 A0X 7 INQFEPS025 m z

Vanaf vandaag staan de adventkalenders van The Body Shop in de webshop! Je kunt ze hier bestellen !

Er kwam net een persbericht binnen die ik wel moest delen, direct, alles laten vallen en hup! Het gaat namelijk om The Body Shop adventskalenders voor 2019.

Inmiddels heb ik The Body Shop deluxe adventkalender uitgepakt, spoiler!

Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de bekende beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden.

Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken.

Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen

Een droom achter elk luikje…

Zoals altijd schuilt achter elk luikje van de beauty-adventskalenders van The Body Shop weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions.

Het winterse ontwerp van de kalenders is dit jaar geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. Dit thema komt overigens terug in de hele kerstcollectie van 2019.

Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes van de producten omtoveren tot een feestelijk kerstdorp.

The Body Shop beauty aventskalender

the body shop beauty adventskalender
Deze beauty adventskalender van The Body Shop kost €50 en heeft een waarde van €98.
WebImages 1063472 GOLD PCK Box Open Flat G4 ADVENT ENTRY XM19 A0X 7 INQFEPS016 m z

De originele beauty-adventskalender is gevuld met 24 goodies uit de iconische bad- en bodylijnen van The Body Shop. Dit is het perfecte cadeau voor iedereen die jong van geest is!

Deluxe adventskalender

the body shop deluxe adventskalender
Deluxe adventskalender van €98 en inhoud twv €148,50
the body shop deluxe adventskalenders
Ultimate adventskalender kost €122 en heeft een waarde van €277,50
the body shop deluxe adventskalender

In de Deluxe en Ultimate Calendars zitten 25 zorgvuldig geselecteerde verwenproducten. Denk hierbij aan heerlijke sheetmaskers, iconische producten uit de skincare-lijnen Drops of Youth™ en Oils of Life™, en verschillende make-upfavorieten

De adventskalenders zijn vanaf 17 september verkrijgbaar in onze winkels en op thebodyshop.com.

Lees ook:
The Body Shop Aloe Calm Sheet mask review
The Body Shop Shea shampoo & conditioner eerste indruk
10x beauty adventskalenders uit Nederlandse webshops