Action shoplog (marmeren achtergrond voor foto’s!)

action jar

Dus het was weer tijd om naar Action te gaan. Eigenlijk had ik specifiek van die ronde batterijtjes nodig voor de weegschaal.. maarja ik kwam met veel meer thuis. Dingen die ik ook wel nodig had, maar ook dingen die gewoon leuk zijn. Zoals een marmeren achtergrond voor foto’s. Niet van echt marmer trouwens ;) Nu ben ik zelf nooit zo meegegaan met die trend, maar ik moet zeggen dat ik het toch best wel leuk vind als ik het zo bekijk. Ik heb er ook een paar foto’s bijgedaan zodat je kunt zien of deze marmeren achtergrond echt wat is voor je. Als je dit wilt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld blogfoto’s of foto’s voor Instagram.

DIY Dromenvanger

diy dromenvanger

Dromenvangers vind ik echt heel erg leuk en heb er zelf 2 in huis. Een hangt in mijn slaapkamer en de andere hangt in de huiskamer. Nu kwam ik deze DIY dromenvangers tegen, hoe leuk! Deze nam ik dus allebei mee. Er is nog eentje die heeft veel meer kleuren maar dat vind ik niet zo leuk. Deze twee ga ik dus zeker maken.
DIY dromenvanger – €1,49

Jar

Deze vond ik ook zo leuk en had ik al eerder laten staan. Waarvoor ik hem ga gebruiken weet ik nog niet precies, maar hij ziet er zo schattig uit. Het is een glazen jar die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, inclusief het rietje. En voor de prijs hoefde ik het zeker niet te laten, dus hij belandde in mijn mandje.
Jar – €0,82

Apple cinnamon geurkaars

apple cinnamon geurkaars

Ik ben gek op geurkaarsen en al helemaal op geuren voor de herfst. Die zijn vaak best wel kruidig en sterk en daar hou ik van. Gelukkig hadden ze nu weer de apple cinnamon kaarsen en ik nam er eentje mee. Heerlijk ruikt ‘ie! Je hebt ook nog meer formaten, maar ik koos nu voor deze.
Apple cinnamon geurkaars – €1,49

Cadeau tags

cadeau tags

Dit soort dingen vind ik ook heel erg leuk! Als ik iets opstuur naar een winnaar van een winactie of bij een project bijvoorbeeld, vind ik het leuk om iets creatiefs te maken. Deze tags kwam ik tegen en zijn er in verschillende uitvoeringen. Nu koos ik voor alleen deze, maar wellicht dat ik de anderen ook nog ga halen.
Cadeau tags – €0,35

iPhone 6 hoesje koper/rosé goud

iphone 6 hoesje koper rose goud

Ook kocht ik voor de zoveelste keer een nieuw hoesje voor mijn iPhone 6. Ik heb er echt al heel erg veel en wilde deze koperen / rose gouden wel proberen. Vind het belangrijk dat je evengoed de knopjes aan de zijkant nog goed kunt indrukken en dat kun je bij deze. Dus tot nu toe ben ik er blij mee. Hij heeft dus een koperen / rosé gouden rand en is van de achterkant transparant.
Telefoonhoesje – €1,98

Marmeren achtergrond van opbergdoos

opbergbox

Ook nam ik een opbergdoos mee met een print van marmer. Zoals je op de foto zien zijn er meerdere varianten maar die met marmer vond ik het mooiste. Ik ging niet echt mee met die trend, maar misschien kom ik daar toch op terug ;) Even kijken of ik er mooie foto’s mee kan maken ook. Het is dus een kartonnen opbergdoos met een print. Je kunt dan de deksel bijvoorbeeld gebruiken als achtergrond voor je (blog)foto’s. Dit heb ik even geprobeerd met mijn iPhone erop om te kijken of het wat is. Check het zelf! Anders dus rennen naar de Action ;) Deze opbergdoos komt namelijk maar €1,95! Veel goedkoper dan een stuk marmer.

marmeren achtergrond
marmeren achtergrond action

En eerlijk, zie jij dat de marmeren achtergrond eigenlijk van karton is en niet van echt marmer? Ik niet!

Red Bull, kauwgom, batterijen en douche spray

action shoplog

En dingen die het benoemen eigenlijk niet zo waardig zijn. Red bull had ik gewoon trek in, batterijen voor de weegschaal, kauwgom en een spray om de douche schoon te maken. Dus dat ;)

Lees ook:
5x marmeren achtergrond voor fotografie
Action shoplog stationary
Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!