Catrice Pret-a-Lumiere

catrice Prêt à Lumière

Highlights, zo ver als het oog rijkt: strobing is de make-up trend van het jaar. De Limited Edition Catrice Pret-a-Lumiere biedt van december 2016 tot januari 2017 professionele producten voor de perfecte gloed. Er is volop keus, gevarieerd van klassieke poedertexturen tot vloeibare formules met pipet applicatoren en crèmige texturen in penvorm. Verschillende tinten van flatterend nude tot rosé bieden oneindige mogelijkheden voor het highlighten van de mooiste delen van je gezicht. G(l)o(w) your way – by CATRICE.

Catrice Pret-a-Lumiere – Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara

catrice Prêt à Lumière mascara

Glans & Glinster. De populaire Glam & Doll Mascara is verrijkt met een fijne glans. Kan individueel gedragen worden of als toplaag voor een glanzend effect.
Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Pret-a-Lumiere – Lip & Eye Brow Lifter

catrice Prêt à Lumière lip eye brow lifter


HIGHlight. Een crèmige textuur met lichtreflecterende pigmenten in penvorm – gemakkelijk in gebruik en perfect voor onderweg. Breng prachtige champagne of rosé highlights aan onder de wenkbrauwboog voor een zichtbaar liftend effect of op de lippenboog voor voller ogende lippen.
Verkrijgbaar in C01 Radiant Rose en C02 Golden Glow.
Consumentenadviesprijs €3,59.

Catrice Pret-a-Lumiere – Vinyl Gloss-In-Stick

catrice Prêt à Lumière vinyl gloss in stick


Vinyl Lippen. Gegarandeerd gladde, glanzende lippen met deze dunne lippenstift. De Gloss-in-Stick is eenvoudig in gebruik en uitgebracht in de kleuren palissander en nude.
Verkrijgbaar in C01 Nude Coutoure en C02 Strobe In Rosewood.
Consumentenadviesprijs €4,99.

Catrice Pret-a-Lumiere – Face Glow Definer

catrice Prêt à Lumière face glow definer


Sterrenstof. De crèmige highlighter heeft een speciale applicator voor gerichte accentuering van de gelaatstrekken. Een warme gouden kleur en een koele rosé tint maken iedere look compleet, bijvoorbeeld door aanbrengen op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog.
Verkrijgbaar in C01 Golden Glow en C02 Radiant Rose.
Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Pret-a-Lumiere – Illuminating Serum Primer

catrice Prêt à Lumière Illuminating Serum Primer


Vloeibare Illuminatie. Vloeibare primer in licht, neutraal beige met gouden glans. In combinatie met een foundation geeft deze all-rounder een subtiel effect, maar bij individueel gebruik ontstaat een intensieve glans. De pipet applicator zorgt voor de perfecte dosering.
Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights.
Consumentenadvies €3,99.

Catrice Pret-a-Lumiere – Strobing Gel Highlighter

catrice Prêt à Lumière Strobing Gel Highlighter


Stralende Huid. De gel in een elegant glazen potje bevat lichtreflecterende pigmenten en zorgt voor een rosé-bronzen glans. De unieke lichtreflecties geven je teint een frisse look.
Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights.
Consumentenadvies €4,99.

Catrice Pret-a-Lumiere – Highlighting Powder

catrice Prêt à Lumière highlighting powder


Lichtgevende Liefde. Een ultrazachte poeder die eenvoudig blendt. Breng aan bovenop crèmige producten. De Highlighting Powder versterkt het strobing effect.. Nude, goud en rosé scoren extra punten vanwege hun fijne glans.
Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights, C02 Golden Glow en C03 Prismatic Pink.
Consumentenadvies €4,99.

Lees ook:
Catrice Brown Collection
Catrice Alluring Reds limited edition
Catrice Contourious limited edition
Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof review

“Catrice Pret-a-Lumiere” by CATRICE is van december 2016 tot januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.