Lucky List #6

lucky listBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Er zijn weer een aantal super leuke dingen die mij blij maakten de afgelopen tijd. Dus dan hebben we weer de Lucky List natuurlijk, waarin ik alles kan vertellen. Zo kocht ik een nieuw bureau en kocht ik leuke spulletjes voor daarop en deed ik leuke dingen. Als je benieuwd ben naar waar ik blij van werd moet je zeker eventjes verder lezen!

Mijn nieuwe Ikea Alex bureau

My new Ikea Alex desk ? #ikea #alex #desk #candles #blogger #white #clean

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

Het zal jullie niet ontgaan zijn en zoals je op Instagram kon zien heb ik mezelf een nieuw bureau cadeau gedaan, die ik heb samengesteld bij Ikea. Ik heb ervoor gekozen om twee Alex kastjes te kopen en daarbij een los blad. Ik wilde gewoon een nieuw fijn hoekje maken waar ik aan mijn blog kon werken. Zo heb ik een blad gekocht van 150cm breed en 75cm diep, waardoor ik lekker veel ruimte heb en nog leuke dingetjes zoals kaarsjes kan neerzetten. Helemaal blij mee! Het artikel over mijn Ikea Alex kun je hier lezen.

Hema geurstokjes in Cedar

Eerder heb ik al eens een artikel geschreven over de Hema Cedar lijn die ik zo geweldig vind en ik daarvan miste ik alleen nog de geurstokjes. Deze heb ik dan toch ook maar gekocht, voor op mijn nieuwe bureau 🙂 Die stokjes ruiken echt net zo lekker als de rest uit de lijn en ben er super blij mee! Buiten het feit dat het er leuk uit ziet ruikt het ook nog enorm lekker. Er zijn ook nog andere geuren, maar deze vind ik het lekkerste. Je kunt deze lijn (en andere lijnen) ook online op Hema.nl kopen. Die geurkaarsen heb ik trouwens echt al 5x opnieuw gekocht, als het niet meer is..

Geshopt bij Hema & Action

Ook heb ik veel leuke dingen gekocht bij de Action en de Hema. Dit zijn voornamelijk dingen die ik gebruik bij mijn bloghoekje, dus het maakt het helemaal af en compleet. Wat ik wil gaan proberen is een shoplog op te nemen in video vorm óf beelden maken en die verwerken in een filmpje. Kan ik ook mooi oefenen om video’s te bewerken. Dat is iets wat ik misschien toch wil gaan doen, ondanks dat ik een artikel schreef waarom ik niet op YouTube durf.

verder.. ♥ het mooie weer ♥ gezellig avondjes ♥ lieve mensen om mij heen ♥ de doorgeefbox waar ik aan mee doe ♥ winacties houden en pakketjes versturen naar de winnaars ♥ twee vrije dagen ♥ beeldjes van engeltjes ♥ mijn Instagram dat ik weer heb opgepakt ♥ leuke bestellingen die ik heb binnen gekregen ♥ eindelijk een goed ding heb om foundation aan te brengen ♥ mijn blog optimaliseren ♥

Lees ook:
Mijn week in foto’s #2
Mijn Ikea Alex samengestelde bureau
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)

Waar werd jij blji van de afgelopen week? Wat is jouw lucky list?
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

8 Comments

 1. Dalinka
  20 april 2016 / 22:25

  Mooi lijstje weer! En yay voor de doorgeefbox!:-D Ik heb laatst ook weer even bij Action geshopt voor mijn blog. Ik wilde eigenlijk niet zoveel meenemen maar je komt altijd meer tegen dan je denkt haha.
  Ik volg je trouwens nog helemaal niet op Instagram, dus dat ga ik bij deze even doen.

 2. 20 april 2016 / 19:30

  Leuke lijst! Ik werd de laatste tijd vooral blij van het feit dat ik bijna op vakantie ga, ik een prachtige blauwe nagellak op heb (echt, hij is heel mooi) en dat ik sushi ga eten volgende week (ik kan me er nu al op verheugen)

 3. Joyce - LemonyLifenl
  20 april 2016 / 15:51

  Mooi lijstje heb je! Ik word blij van het feit dat ik mijn blog weer heb opgepakt en dat het zonnetje vandaag zo lekker schijnt!

 4. Manon
  20 april 2016 / 12:06

  Fijne happy things!

 5. 20 april 2016 / 10:13

  Ik word ook altijd erg blij van shoppen bij de action, bij de hema kom ik niet zo vaak.
  Misschien toch wat vaker doen., ik ben nog steeds benieuwd naar die geurkaars!

 6. Salina
  20 april 2016 / 09:11

  Leuke dingen! Kan me goed voorstellen dat je dat daar vrolijk van wordt!

 7. 20 april 2016 / 08:52

  Wat een mooie lucky List zeg! Fijn om te lezen dat het weer bergopwaarts gaat met!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: