Maria Nila Curlicue Cream, wat is het precies?

by Mariska

Na een lange dag met afspraken door wind en weer gefietst te hebben, zitten je krullen niet meer zoals je had gehoopt. Het voelt stug aan en zit niet meer in model. Maar hoe kun je dit het beste voorkomen? Maria Nila heeft de oplossing en komt met een nieuw product. De Maria Nila Curlicue Cream is het antwoord op al jouw curly hair issues.

Maria Nila Curlicue Cream

De Curlicue Cream is een verzorgende crème die zowel gecreëerde als natuurlijke krullen verbetert en beschermt tegen vocht. Daarnaast werkt de crème ook bij een natuurlijke slag in het haar. Na het gebruik van de crème heeft je haar een schitterende glans en voelt het zijdezacht aan. De glycerine en extracten van kamille vormen een hydraterende formule die kroes of gespleten haarpunten achterwegen laat. Vaarwel pluishaar!

De geur nodigt je uit om dit product elke ochtend aan te brengen. De Curlicue Cream heeft namelijk een heerlijke, fruitige jasmijn-bloemengeur. Om van weg te dromen…

Zeker niet onbelangrijk is het feit dat de crème tevens gekleurd haar beschermt, sulfaat- en parabenen vrij is en 100% veganistische ingrediënten bevat. Daarnaast is de verpakking volledig CO2-gecompenseerd.

De Curlicue Cream behoort tot de Maria Nila Style & Finish lijn. Dit is een uitgebreide lijn van kleurbehoudende stylingproducten met alles wat nodig is om elke haarstijl, textuur of look te creëren.

Gebruik:
Breng de crème aan op je vochtige lokken. Verdeel de crème in de punten of verspreid het door het gehele haar. Vervolgens de haren föhnen en in model brengen, of laten opdrogen voor een meer natuurlijk resultaat. De Curlicue Cream is verkrijgbaar bij geselecteerde Maria Nila salons en online via www.marianila.com

Lees ook:
Kneipp Silky Secret lijn
Primark volume & texture spray review
Kneipp Arnica voor soepele spieren
Starskin Pro Platinum Peel Mask Pack

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?