Starskin Pro Platinum Peel Mask Pack

starskin platinum peel mask pack

STARSKIN PRO Platinum Peel Mask Pack is een professionele 2-stappen peelingbehandeling. De behandeling start met een speciaal peeling wattenstaafje gedrenkt in 10% leave-on amandelzuur, gevolgd door een krachtig folie sheetmasker verrijkt met een voedend boerenkoolblad-serum. Het foliemasker creëert een sauna-effect. Het warmt de huid zachtjes op en voorkomt dat actieve ingrediënten verdampen. Dit stimuleert het peelingproces en tegelijkertijd de absorptie van het verhelderende serum met Meteobrite®. Ervaar een eenvoudige, professionele en veilige peelingbehandeling die de huid egaliseert, verheldert en evenwichtiger maakt in slechts 10 minuten.

Starskin Pro Platinum Peel Mask – hoe te gebruiken:

1. Reinig het gezicht en dep droog. Breek de tube open langs de stippellijn.
2. Strijk het peeling wattenstaafje voorzichtig langs gezicht en nek. Vermijd het gebied rondom de ogen. Niet afspoelen.
3. Vouw het masker voorzichtig open. Breng eerst de onderste helft en dan de bovenste helft aan. Verwijder na 10 minuten en gooi weg.
4. Masseer het overgebleven serum in de huid en laat ‘s nachts intrekken voor optimaal resultaat.

Aanbevolen gebruik:

Eén keer per week. Na openen direct gebruiken. Door de actieve ingrediënten kan er tijdelijk lichte roodheid ontstaan. Gebruik niet op acne, beschadigde huid of open wondjes. Voor een extreem (allergie)gevoelige huid is een plaatselijke huidtest aanbevolen.

Let op:

Starskin Pro Platinum Peel Mask voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bij contact, direct spoelen met water. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en uit direct zonlicht bewaren.
Pas op met zonlicht: Dit product bevat een alpha hydroxy zuur (AHA), dat je huid mogelijk gevoelig(er) maakt voor UV(A)-straling en de kans op verbranden verhoogt. Gebruik zonnebrandcrème en beperk blootstelling aan direct zonlicht, vanaf het moment dat je het product gebruikt hebt tot één week erna.

STARSKIN® PRO Platinum Peel™ gezichtmaskers (CAP: €22,00) is vanaf 1 januari 2019 verkrijgbaar bij alle Douglas filialen en via www.douglas.nl

*Alle STARSKIN formuleringen worden gemaakt in Korea en zijn vrij van parabenen, phthalates, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. STARSKIN is PETA-gecertificeerd en test niet op dieren.

Lees ook: Starskin Orglamic Pink Cactus collection

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook