Makeup Revolution Ultimate Brush Collection

makeup revolution ultimate brush collection

Makeup begin ik steeds leuker te vinden en ik kreeg al wat reacties onder de artikelen van het Catrice Astrology face palette en het Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette waarom ik geen foto’s plaatste met de producten op mijn gezicht. Tja, daar heb je wel een punt. En hoewel ik vind dat ik er helemaal niet goed in ben heb ik besloten om een deze Makeup Revolution Ultimate Brush Collection aan te schaffen zodat ik een redelijk complete set kwasten heb en ik ook daadwerkelijk iets kan doen met de palettes. Vind ik evengoed nog wel een dingetje omdat ik toch het idee heb dat het er belachelijk uit zie als ik het doe. Maargoed, ik ga het toch doen! Deze kwasten set leek me mooi om mee te beginnen, mooi om in mijn slaapkamer te zetten en ook heel erg goed betaalbaar. Ik laat je de Makeup Revolution Ultimate Brush Collection natuurlijk ook op mijn blog zien en vertel wat ik er van vind, zonder ze tot nu toe gebruikt te hebben.

Makeup Revolution Ultimate Brush Collection

Makeup Revolution Ultimate Brush Collection bevat alles wat je nodig hebt om een volledige makeup look te maken. Deze prachtige nude brushes met rose gold ferrules zijn een echte eyecatcher voor op je makeup tafel en nog vegan ook!

makeup revolution ultimate brush collection

Eigenlijk heb ik, behalve 2 blush kwasten die ik ooit gekregen heb, totaal geen ervaring met kwasten. Ik vind het dus nu wel noodzakelijk om makeup te gaan laten zien, maar omdat ik niet zo goed weet waar ik naar moet kijken, wat ik nodig ga hebben en niet zo heel duur vond ik dit een hele mooie kwasten set. De kleur trok me ook wel een beetje over de streep, eerlijk is eerlijk. De kwasten zijn crème van kleur, hebben mooie rosé gouden details en de verpakking vind ik ook gewoon prachtig. In deze Makeup Revolution Ultimate Brush Collection zitten de volgende kwasten:

Eyeshadow blending brush
Concealer brush
Foundation brush
Angled powder brush
Powder brush
Contour brush
Fan brush
Eyeshadow detail brush
Angled brow brush

Zoals je ziet een vrij complete set als je het mij vraagt! De kwasten voelen heel erg zacht aan en zijn ook nog eens vegan. Niet dat dit voor mij de koop bepaald maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen zeker invloed heeft. Nu heb ik niet van elke kwast een close up gemaakt, maar uiteraard wel van een paar zodat je ze goed van dichtbij kunt zien.

makeup revolution ultimate brush collection

makeup revolution ultimate brush collection

Zie je hoe mooi ze zijn? Ik ga hier morgen mee aan de slag, want ik wil me wat opdoffen omdat ik met Bianca ga shoppen in Duitsland, hoi DM! Maar je weet het, als je blogger bent dan maak je eerst foto’s voor je een product gaat gebruiken vandaar dat ik deze prachtige set alvast wilde laten zien. Ben ook erg benieuwd hoe hij zijn werk doet en of ik er natuurlijk mee overweg kan en niet als een clown over straat ga. Gezien de prijs en de hoeveelheid kwasten die in de Makeup Revolution Ultimate Brush Collection zitten denk ik dat hij zeker geschikt is voor beginners zoals ik en anders al heel mooi om tentoon te stellen in je (slaap)kamer.

Info en verkrijgbaarheid

makeup revolution ultimate brush collection

Deze Makeup Revolution Ultimate Brush Collection heb ik gekocht bij Boozyshop en kost €22,49.

Lees ook:
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm
Makeup Revolution is nu verkrijgbaar in Nederland!
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
L’oreal Julianne’s delicate rose

9 Reacties

 1. 27 januari 2019 / 12:05

  Ik heb de set gekregen voor mijn nieuwjaar , er zitten er een paar tussen die ik veel zal kunnen gebruiken, love it . Hele mooie foto’s die je maakt !

 2. 13 november 2018 / 09:59

  Wat een prachtige set! Goed gereedschap is het halve werk.. zeggen ze 😉 ik snap helemaal wat je bedoelt met het maken van foto’s van jezelf met de producten die je reviewed. Dat is best nog een stap. Vind dat ook altijd wel een dingetje en ben er zeker geen held in 😉 maar toch heel goed dat je het gaat doen! Ben benieuwd.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Aurora Dionis Dermacosmetics Nourishing Oil & Soothing Aloë serumMy Profile

 3. 3 november 2018 / 17:19

  Prachtig set. Ik hoop dat ze die ook in Engeland verkopen als ik er weer ben.
  Lees het laatste blogbericht van Tessa – Let’s get Naked!My Profile

 4. 2 november 2018 / 23:01

  Ohh wat een prachtige set is dat! Mooie kleur en ze zien er zo zacht uit ?

  • Mariska
   Auteur
   3 november 2018 / 08:03

   Ze zijn ook echt super zacht haha! En in het echt nog mooier.

 5. 2 november 2018 / 21:47

  Wauw! Deze ga ik even onthouden! Ik heb een aantal fijne RT kwasten, maar deze zien er super mooi uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.