Makeup Revolution Ultimate Brush Collection

makeup revolution ultimate brush collection

Makeup begin ik steeds leuker te vinden en ik kreeg al wat reacties onder de artikelen van het Catrice Astrology face palette en het Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette waarom ik geen foto’s plaatste met de producten op mijn gezicht. Tja, daar heb je wel een punt. En hoewel ik vind dat ik er helemaal niet goed in ben heb ik besloten om een deze Makeup Revolution Ultimate Brush Collection aan te schaffen zodat ik een redelijk complete set kwasten heb en ik ook daadwerkelijk iets kan doen met de palettes. Vind ik evengoed nog wel een dingetje omdat ik toch het idee heb dat het er belachelijk uit zie als ik het doe. Maargoed, ik ga het toch doen! Deze kwasten set leek me mooi om mee te beginnen, mooi om in mijn slaapkamer te zetten en ook heel erg goed betaalbaar. Ik laat je de Makeup Revolution Ultimate Brush Collection natuurlijk ook op mijn blog zien en vertel wat ik er van vind, zonder ze tot nu toe gebruikt te hebben.

Makeup Revolution Ultimate Brush Collection

Makeup Revolution Ultimate Brush Collection bevat alles wat je nodig hebt om een volledige makeup look te maken. Deze prachtige nude brushes met rose gold ferrules zijn een echte eyecatcher voor op je makeup tafel en nog vegan ook!

makeup revolution ultimate brush collection

Eigenlijk heb ik, behalve 2 blush kwasten die ik ooit gekregen heb, totaal geen ervaring met kwasten. Ik vind het dus nu wel noodzakelijk om makeup te gaan laten zien, maar omdat ik niet zo goed weet waar ik naar moet kijken, wat ik nodig ga hebben en niet zo heel duur vond ik dit een hele mooie kwasten set. De kleur trok me ook wel een beetje over de streep, eerlijk is eerlijk. De kwasten zijn crème van kleur, hebben mooie rosé gouden details en de verpakking vind ik ook gewoon prachtig. In deze Makeup Revolution Ultimate Brush Collection zitten de volgende kwasten:

Eyeshadow blending brush
Concealer brush
Foundation brush
Angled powder brush
Powder brush
Contour brush
Fan brush
Eyeshadow detail brush
Angled brow brush

Zoals je ziet een vrij complete set als je het mij vraagt! De kwasten voelen heel erg zacht aan en zijn ook nog eens vegan. Niet dat dit voor mij de koop bepaald maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen zeker invloed heeft. Nu heb ik niet van elke kwast een close up gemaakt, maar uiteraard wel van een paar zodat je ze goed van dichtbij kunt zien.

makeup revolution ultimate brush collection
makeup revolution ultimate brush collection

Zie je hoe mooi ze zijn? Ik ga hier morgen mee aan de slag, want ik wil me wat opdoffen omdat ik met Bianca ga shoppen in Duitsland, hoi DM! Maar je weet het, als je blogger bent dan maak je eerst foto’s voor je een product gaat gebruiken vandaar dat ik deze prachtige set alvast wilde laten zien. Ben ook erg benieuwd hoe hij zijn werk doet en of ik er natuurlijk mee overweg kan en niet als een clown over straat ga. Gezien de prijs en de hoeveelheid kwasten die in de Makeup Revolution Ultimate Brush Collection zitten denk ik dat hij zeker geschikt is voor beginners zoals ik en anders al heel mooi om tentoon te stellen in je (slaap)kamer.

Info en verkrijgbaarheid

Deze Makeup Revolution Ultimate Brush Collection heb ik gekocht bij Boozyshop en kost €22,49.

Lees ook:
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm
Makeup Revolution is nu verkrijgbaar in Nederland!
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
L’oreal Julianne’s delicate rose

Geverifieerd door MonsterInsights