‘mag ik ff zeiken?’ tag

‘mag ik ff zeiken?’ tag

Dit is misschien een beetje een rare titel maar ik vind het gewoon leuk om eens wat minder netjes te doen. Gewoon hoe ik zelf normaal gesproken ben. Soms een beetje grof qua taalgebruik, maar hé, ik kan ook gewoon normaal en netjes doen hoor haha! Goed, deze tag heb ik dus zelf bedacht en vind dat je, ook op je blog, wel eens gewoon lekker mag zeuren en zeiken in plaats van altijd maar netjes 🙂 Dus mocht je hem over willen nemen vind ik dat hartstikke leuk. Stuur me dan ook even een mailtje zodat ik hem bij jou kan lezen!

‘Mag ik ff zeiken?’ dé vragen

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
Mensen die uit de hoogte doen en denken dat ze beter zijn dan een ander. En zich daarom ook heel vervelend naar jou toe gaan gedragen.

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Nou, als mensen eigenlijk moeten stoppen omdat ze uit een zijweg komen (en jij rijdt bijvoorbeeld op de provinciale weg) en die mensen gaan nét nog even voor je de weg op zodat jij moet remmen. Terwijl hun gewoon moesten wachten. BLUH!

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Witte bonen in tomatensaus en zuurkool. Wat vind ik dat smerig! Maar ook drank met kokossmaak zoals Pina Colada of Malibu. Echt als ik het ruik moet ik al bijna nekken.

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?
Over mijn soort van kater omdat ik gister nét iets teveel wijntjes heb gedronken. Maar goed een beetje fruit en water doet goed.

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?
Kane. DIE STEM!! En eigenlijk begin ik steeds meer de nummers van Frans Bauer echt gewoon zeer irritant en tenenkrommend te vinden.

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
Wat niet? Nee oké ehm… bed opmaken, wc schoonmaken en de douche. Maar mijn zusje maakt bij ons schoon dus dat doet zij, haha.

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?
Als kleuren en lettertypen heel erg druk zijn en niet prettig lezen. En als foto’s echt niet mooi zijn. Niet iedereen kan natuurlijk direct goede foto’s maken en je leert dat naarmate je het probeert.

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
Fashion Police op E! met Joan Rivers bijvoorbeeld. Die vrouw vond ik echt verschrikkelijk. Tell Sel dingen, Tommy Teleshopping, van die programma’s waar mensen je het geloof gaan aanpraten.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?
Ehm, vind ik lastig. Foundation denk ik omdat het nooit meewerkt. Maar of dat nu aan m’n droge huid ligt of de verkeerde foundation.. het lukt me gewoon niet om het netjes aan te brengen zonder dat je van die droge plekken en schilfers ziet. Iemand tips?

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
Dat ik morgen weer moet werken en daar tot nu toe helemaal geen zin in heb. Meestal als je eenmaal bezig bent is het wel oké, maar de gedachten op dit moment? NOOOOOO. En dat alles in Nederland zo duur wordt qua vaste lasten. Ook zoiets. Je kunt soms amper meer iets voor je zelf doen.

Je mag natuurlijk de tag overnemen, vind ik heel leuk. Ik heb wel een aantal mensen getagged 🙂
Manon, Daniëlle, Evelien

Lees ook:
Sneeuw en autorijden like hell (ik slipte!)

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

36 reacties op “‘mag ik ff zeiken?’ tag

  1. Dit is echt een tag naar mijn hart en ik ga ‘m binnenkort invullen en delen! Ik vroeg me net af waarom ik deze tag überhaupt gemist had, maar ik zie nu dat je ‘m in mijn kraamweek had gepost en toen was ik natuurlijk druk met poepluiers verschonen, slapeloze nachten en beschuit met muisjes snaaien 🙂
    Ik deel je haat voor zuurkool, maar een Piña Colada staat toevallig in mijn favorietenlijstje haha

  2. Haha wat een heerlijk tag voor een keertje tussendoor! Sommige dingen zijn echt zo herkenbaar, waar ik ook echt niet tegen kan in het verkeer is als mensen op hun dooie gemak de snelweg oprijden, dan denk ik ja hallo je mag hier 120 hoor.

  3. Super leuke tag, echt heel origineel bedacht! Als ik dan ook mee mag doen met het ‘zeiken’ xD : bij artiesten waar je je aan ergert zeg je “Kane. Die stem!” Maar Kane is de naam van de band en dat zijn dus meerdere personen haha 😉 Maar ik neem aan dat je Dinand bedoeld 😛 Zijn praat-stem is inderdaad niet om aan te horen maar als zanger vind ik ‘m geweldig goed (heb meerdere concerten gezien hihi).

    En oh, wat jij hebt met foundation heb ik dus ook altijd! Ik krijg het ook echt niet aangebracht zonder rare schilfertjes en dergelijke 🙁

  4. Wat een heerlijke tag. Zoveel dingen komen echt ontzettend herkenbaar voor! Misschien vul ik deze ook wel een keer in.

  5. Hahaha wat leuk deze tag en soms is het ook heel lekker om eens te zeiken toch 😉 Veel punten herken ik wel ik houd ook echt niet van Frans Bauer vreselijk echt….Ik kan me ook heel erg irriteren aan geluid overlast van de buren.

  6. Hahahah wat een top Tag! ik heb ook wel even zin om te zeiken. leuk dat je mij getagd hebt, ik ga het zeker invullen! Oja dat in het verkeer herken ik ook wel , ik irriteer me sowieso snel aan mensen in het verkeer haha , vooral mensen die te langzaam rijden. Oh Malibu vind ik weer heel erg lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.