‘mag ik ff zeiken?’ tag

by Mariska
het oude bloggen

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Dit is misschien een beetje een rare titel maar ik vind het gewoon leuk om eens wat minder netjes te doen. Gewoon hoe ik zelf normaal gesproken ben. Soms een beetje grof qua taalgebruik, maar hé, ik kan ook gewoon normaal en netjes doen hoor haha! Goed, deze tag heb ik dus zelf bedacht en vind dat je, ook op je blog, wel eens gewoon lekker mag zeuren en zeiken in plaats van altijd maar netjes 🙂 Dus mocht je hem over willen nemen vind ik dat hartstikke leuk. Stuur me dan ook even een mailtje zodat ik hem bij jou kan lezen!

‘Mag ik ff zeiken?’ dé vragen

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
Mensen die uit de hoogte doen en denken dat ze beter zijn dan een ander. En zich daarom ook heel vervelend naar jou toe gaan gedragen.

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Nou, als mensen eigenlijk moeten stoppen omdat ze uit een zijweg komen (en jij rijdt bijvoorbeeld op de provinciale weg) en die mensen gaan nét nog even voor je de weg op zodat jij moet remmen. Terwijl hun gewoon moesten wachten. BLUH!

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Witte bonen in tomatensaus en zuurkool. Wat vind ik dat smerig! Maar ook drank met kokossmaak zoals Pina Colada of Malibu. Echt als ik het ruik moet ik al bijna nekken.

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?
Over mijn soort van kater omdat ik gister nét iets teveel wijntjes heb gedronken. Maar goed een beetje fruit en water doet goed.

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?
Kane. DIE STEM!! En eigenlijk begin ik steeds meer de nummers van Frans Bauer echt gewoon zeer irritant en tenenkrommend te vinden.

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
Wat niet? Nee oké ehm… bed opmaken, wc schoonmaken en de douche. Maar mijn zusje maakt bij ons schoon dus dat doet zij, haha.

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?
Als kleuren en lettertypen heel erg druk zijn en niet prettig lezen. En als foto’s echt niet mooi zijn. Niet iedereen kan natuurlijk direct goede foto’s maken en je leert dat naarmate je het probeert.

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
Fashion Police op E! met Joan Rivers bijvoorbeeld. Die vrouw vond ik echt verschrikkelijk. Tell Sel dingen, Tommy Teleshopping, van die programma’s waar mensen je het geloof gaan aanpraten.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?
Ehm, vind ik lastig. Foundation denk ik omdat het nooit meewerkt. Maar of dat nu aan m’n droge huid ligt of de verkeerde foundation.. het lukt me gewoon niet om het netjes aan te brengen zonder dat je van die droge plekken en schilfers ziet. Iemand tips?

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
Dat ik morgen weer moet werken en daar tot nu toe helemaal geen zin in heb. Meestal als je eenmaal bezig bent is het wel oké, maar de gedachten op dit moment? NOOOOOO. En dat alles in Nederland zo duur wordt qua vaste lasten. Ook zoiets. Je kunt soms amper meer iets voor je zelf doen.

Je mag natuurlijk de tag overnemen, vind ik heel leuk. Ik heb wel een aantal mensen getagged 🙂
Manon, Daniëlle, Evelien

Lees ook:
Sneeuw en autorijden like hell (ik slipte!)

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.