Bdellium tools lip crayon lil’ red

bdellium tools lip crayon lil red

Bdellium tools lip crayon review! Ik bestelde weer eens iets online voor mijn blog en te kijken of ik het zelf iets vind. Steeds meer begin ik make-up wel leuk te vinden (mede door het lezen van andere blogs van getalenteerde bloggers) en probeer ik wel eens iets. Over het algemeen gebruik ik in het dagelijkse leven niet zoveel make-up. Dat wil zeggen of niets of alleen oogpotlood, mascara en wenkbrauw potlood. That’s it. Maar als ik uitga wil ik me wel eens opdoffen en een mooie rode lipkleur dragen. Daarom bestelde ik dit Bdellium tools lip crayon in Lil’ Red voor op mijn lippen van een voor mij onbekend merk. Ik heb het volgens mij ook nog nooit echt bij bloggers voorbij zien komen. Hij zit mooi in een kartonnen doosje verstopt.

Lees ook: ELF Glossy Gloss Wild Watermelon

De Bdellium Tools Lip Crayon Lil’Red is een draaibare lipcrayon met een prachtige intens gepigmenteerde helderrrode kleur. De Auto Lip Crayons hebben een rijke formule met allemaal natuurlijke ingrediënten als o.a. sheaboter die je lippen gehydrateerd en superzacht houden. Dankzij de zachte formule is de kleur supermakkelijk en snel aan te brengen.
Vrij van parabenen en parfum.

Bdellium tools lip crayon Lil’ red

bdellium tools lip crayon lil red

Het klinkt in ieder geval heel erg fijn en verzorgend. Eigenlijk weet ik niet zo goed welke kleuren mij wel en niet staan en dus kies ik vaak voor een rode kleur. Dat draag ik wel vaker en weet dat dit me staat én ik het zelf ook mooi vind. De Bdellium Tools lip crayon heb ik in de kleur Lil’ Red. Ik had gehoopt dat hij iets donkerder zou zijn, maar hij is fel rood. Ook niet erg, maar wel even wennen.

Het puntje van het potlood is echt fijn en daar kan ik redelijk precies mee werken. De structuur van het product is lekker romig en glijdt echt over mijn lippen heen. De dekking is ook prima en eigenlijk hoef ik maar een keer over mijn lippen heen en het is al goed bedenkt. Dat vind ik een pluspunt! Hij is niet matte en daarom ook een stuk comfortabeler te dragen. Droogt niet uit, heeft een mooie glans en je voelt hem niet hinderlijk op je lippen zitten. Wel voel je dat je iets op je lippen hebt. Als je vaak lipstick draagt weet ik niet of dat voor jou ook zo zal voelen, maar voor mij wel.

bdellium tools lip crayon lil red
bdellium tools lip crayon lil red
bdellium tools lip crayon lil red

En dit is hoe de Bdellium tools lip crayon in Lil’ Red er uitziet op mijn lippen. Ik ben tevreden. De kleur vind ik evengoed heel mooi en is wel een kleur die ik zou dragen bij het uitgaan. Normaal gebruik ik vaak een matte rode lipstick, dus dit is weer eens wat anders. Leuk ook om een merk te proberen waar ik nog nooit van had gehoord. Hij blijft ook wel goed zitten heb ik het idee! Ik heb net een lekkere schuimkrans gegeten en alleen aan de binnenkant van mijn mond is het een beetje gesleten. Dat heb je sowieso altijd al iets sneller omdat het daar altijd vochtig is.

Ingrediënten

DIISOSTEARYL MALATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, PHYTOSTERYL ISOSTEARYL DIMER DILINOLEATE, C16-18 HYDROXYALKYL, HYDROXYDIMERDILINOLEYL ETHER, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, MICROCRYSTALLINE WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CERESIN, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SYNTHETIC WAX, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SORBITAN OLIVATE, POLYETHYLENE, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, GLYCERIN, BHT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. MAY CONTAIN [+/-]: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 6 (CI 15850), RED 7 LAKE (CI 15850:1), YELLOW 5 (CI 19140), IRON OXIDES (CI 77492, CI 77499, CI 77491)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ja, ik ben er blij mee en ook wel tevreden met de Bdellium tools lip crayon. Of ik er echt meer dan €10,00 voor zou uitgeven weet ik niet zo goed, ik hem hem nu namelijk met een mooie korting gekocht. Toch raad ik hem zeker wel aan, mede omdat hij superfijn werkt en lekker romig is. Natuurlijk werkt het ook wel mee dat hij goed blijft zitten.

Ik kocht dit bij The Makeup Spot voor €4,99. Hij is op dit moment in de aanbieding en kost normaal €11,50.

Lees ook:
essence matt effect lipgloss – Silky Red
Feelin’ sexy met rode lipstick
MAC Please Me

Kennen jullie het merk Bdellium tools al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *