MAC Shiny Pretty Things Party Favours mini lipsticks bright

mac shiny pretty things party favours bright

Samen met Bianca was ik aanwezig bij de MAC Shiny Pretty Things preview night in de Bijenkorf bij de MAC counter. Daar maakte ik al mooie foto’s van (al zeg ik het zelf 🙂 ) en daar had ik ook wat gekocht. Ik kocht daar het MAC Shiny Pretty Things party favours mini lipsticks pakketje in de kleur Bright. Bianca kocht hem in de nude kleur. Eigenlijk kocht ik het ook wel vanwege de mooie verpakking, dat het een limited edition is en omdat ik beauty gewoon steeds leuker vind worden zoals je kunt zien op mijn blog. Ik kocht de ‘bright’ set en laat je de kleuren zien die in dit pakketje zitten, 4 lipsticks. En natuurlijk koos ik niet alleen voor de kleuren die erin zitten, maar ook om de mooie roze metallic kleur natuurlijk! 🙂

MAC Shiny Pretty Things party favours

mac shiny pretty things party favours bright
mac shiny pretty things party favours bright swatches

De kleuren die er in deze mini pack zit zijn: Blume, Garland, Bow Up en Coral and Carol, van links naar rechts benoemd zoals te zien op de foto. De kleuren die mij het meeste aanspreken zijn Blume en Bow Up. Ook heb ik de swatches van de 4 lipsticks er gelijk onder gedaan in dezelfde volgorde.

 • Blume – matte lipstick
 • Garland – amplified creme lipstick
 • Bow Up – matte lipstick
 • Coral and carol – frost lipstick

Mijn favorieten zijn dus Blume en Bow Up en dat zijn ook precies de matte lipsticks. Dat vind ik ook wel het mooiste, dus dat komt goed uit! De swatches van de MAC Shiny Pretty Things party favours in Bright zien er in ieder geval al mooi uit. Ze hebben allemaal goed pigment, voelen heel zacht aan en lijken het goed te doen. Alleen de laatste heeft minder pigment en juist glitter omdat het een frost lipstick is. Deze zou ik persoonlijk niet echt dragen, maar leuk voor een feestje of de komende feestdagen. Natuurlijk heb ik behalve swatches ook foto’s gemaakt met de lipsticks op mijn lippen.

MAC Blume

mac blume full face
mac blume lippen

MAC Blume is een van mijn favorieten in deze set en is een mooie helderrode matte lipstick die prima dekt. Voelt ook heel zacht aan op de lippen.

MAC Garland

mac garland full face
mac garland lippen

MAC Garland vond ik in eerste instantie niet zo mijn kleur, maar als ik hem zo op de foto op mijn lippen zie valt het ook wel mee en vind ik hem best leuk staan.

MAC Bow Up

mac bow up full face

MAC Bow Up is ook een matte rode lipstick maar dan een donkerrode kleur. Samen met Blume is dit mijn favoriet. Ook deze brengt heel mooi egaal aan en is zacht op de lippen.

MAC Coral and Carol

MAC Coral and Carol is een frost lipstick en is transparant of lichtroze van kleur met daarin allemaal kleine glitter. Leuk voor een feestje of de komende feestdagen maar niet iets wat ik zelf snel zou dragen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind deze MAC Shiny Pretty Things party favours collectie heel leuk en ook dit roze setje. Hoewel de 2 rode het meestal zal gebruiken vind ik de andere 2 wel leuk om erbij te hebben. Misschien dat ik de Nudes ook nog wel ga kopen als het er op dat moment nog is. Het zijn leuke mini’s en de hulzen vind ik ook echt heel mooi zo in metallic kleur. De nudes versie hebben oranje kleurige metallic hulzen. De lipsticks voelen fijn aan op de lippen, dekken goed en van opzichtige velletjes had ik geen last.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours zijn limited edition en verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf voor €29,50.

Lees ook:
MAC Shiny Pretty Things collectie preview
MAC Please Me
5 merken die ik niet kende zonder de blogwereld
Deze bijbaantjes heb jij ook gehad!

15 Reacties

 1. 12 november 2018 / 09:30

  Wat een geweldig setje! De glitter lipstick is niet zo mijn ding, maar de overige 3 kleuren vind ik erg mooi!

 2. 11 november 2018 / 22:28

  Ah wat een toffe kleurtjes zeg! Heerlijke review heb je geschreven

  • Mariska
   Auteur
   11 november 2018 / 22:53

   Ja dat is ook wel mijn favoriet en de andere rode 🙂

 3. 11 november 2018 / 20:35

  Mooie verpakkingen, Bow Up staat je heel goed. Ben wel benieuwd naar die nude kleuren

  • Mariska
   Auteur
   11 november 2018 / 22:55

   Blume is voor mij ook een favoriet 🙂 Garland heb ik aan mijn zusje gegeven, die vond ze het mooiste.

 4. 11 november 2018 / 15:32

  Toevallig heb ik het nude setje gekocht en ben ik op dit moment aan het reviewen! Bij Douglas is deze nog te koop. Echt hele mooie kleuren zitten er ook in.

  • Mariska
   Auteur
   11 november 2018 / 22:54

   Oh leuk, ben benieuwd hoe ze je staan! 🙂 Ben je gaan volgen op Bloglovin dus ik zie de review voorbij komen!

  • Mariska
   Auteur
   11 november 2018 / 11:29

   Ja de uitstraling van de verpakking en de lipsticks zelf is heel mooi! Al gooi je de verpakking uiteindelijk weg..

 5. 11 november 2018 / 09:10

  o wauw wat een mooie kleurtjes. Ik wil zelf ook nog iets kopen uit de collectie maar kan niet goed kiezen hahaha. Super mooie kleurtjes, staat je goed hoor! Leuk artikel om te lezen.
  Lees het laatste blogbericht van allaboutbertina – SPAM JE BLOGMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   11 november 2018 / 09:16

   Thanks! Ja deze zijn heel mooi, maar die nude kleuren vind ik ook wel mooi eigenlijk! En de prijs valt ook erg mee 🙂 Ik zou zeggen, ga naar de Douglas website en koop het voor het weg is haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.