Action Kiss My Lips Collection Diva Kiss

action kiss my lips collection diva kiss

Al vaker heb ik Action producten gekocht om te proberen en natuurlijk te reviewen voor mijn blog. Zo heb ik al vaker Action lipstick en de Action Kiss My Rosy Lips lipstick set geprobeerd en zag ik nu deze leuke setjes liggen. Eigenlijk trok de uitstraling van de verpakking vooral mijn aandacht. Het ziet er een beetje rock ’n roll achtig uit en dat is precies mijn smaak, haha. Oké laten we kijken naar wat er in het setje zit en of de Action Kiss My Lips Collection de moeite waard is.

Action Kiss My Lips Collection in Diva Kiss

action kiss my lips collection diva kiss pinterest

Er zijn meerdere kleuren beschikbaar van deze setjes. Zelf koos ik voor de kleur ‘Diva Kiss’ omdat deze een nude kleur is en ik daar eigenlijk nog niet echt iets van heb. Elke verpakking bevat een lipliner pencil, een lipstick en een lipgloss. Eigenlijk ben ik het meest benieuwd naar de lipstick omdat ik lipgloss en lipliner gewoon echt nooit gebruik. Let’s see!

action kiss my lips collection diva kiss swatches

En dit zijn de swatches op mijn arm van het Action Kiss My Lips Collection in Diva Kiss. Links zie je de lipstick, in het midden de lipgloss en als laatste het lip potlood. Mijn eerste indruk is dat het lip potlood er goed uit ziet, de lipgloss ziet er in de eerste oogopslag nogal plakkerig uit en de lipstick als weinig pigment. Maar we weten allemaal dat het op de lippen anders kan zijn.

Lipstick

action kiss my lips collection lipstick

De lipstick brengt fijn aan, glijdt echt over je lippen en de kleur is oké. Ik vind het niet geweldig maar had dat ook niet verwacht. Je ziet wel je velletjes wat meer zitten.

Lipgloss

action kiss my lips collection diva kiss lipgloss

Lipgloss gebruik ik over het algemeen zelf niet echt. Deze lipgloss brengt wel fijn aan, wederom is de kleur oké en hij voelt niet mega plakkerig. Ik had namelijk verwacht dat hij heel erg plakkerig zou zijn maar dit is niet zo.

Lip potlood

Het potloodje vind ik ook niet ‘wow’ want hij brengt enorm stroef aan. Het pigment is wel oké verder.

Het setje is leuk om cadeau te geven aan een tiener die bijvoorbeeld lekker met make-up gaat experimenteren. Zelf vind ik het voor mezelf niet zo geweldig, maar het is dus een leuk cadeautje voor de decembermaand eventueel. De exacte prijs weet ik niet meer, maar volgens mij rond de €2. Verkrijgbaar bij Action.

Lees ook:
essence velvet matte lipstick unredsistible & fudgy brownies
MAC Starring You lipstick Walk of Flame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *