Action Kiss My Lips Collection Diva Kiss

action kiss my lips collection diva kiss

Al vaker heb ik Action producten gekocht om te proberen en natuurlijk te reviewen voor mijn blog. Zo heb ik al vaker Action lipstick en de Action Kiss My Rosy Lips lipstick set geprobeerd en zag ik nu deze leuke setjes liggen. Eigenlijk trok de uitstraling van de verpakking vooral mijn aandacht. Het ziet er een beetje rock ‘n roll achtig uit en dat is precies mijn smaak, haha. Oké laten we kijken naar wat er in het setje zit en of de Action Kiss My Lips Collection de moeite waard is.

Action Kiss My Lips Collection in Diva Kiss

Er zijn meerdere kleuren beschikbaar van deze setjes. Zelf koos ik voor de kleur ‘Diva Kiss’ omdat deze een nude kleur is en ik daar eigenlijk nog niet echt iets van heb. Elke verpakking bevat een lipliner pencil, een lipstick en een lipgloss. Eigenlijk ben ik het meest benieuwd naar de lipstick omdat ik lipgloss en lipliner gewoon echt nooit gebruik. Let’s see!

En dit zijn de swatches op mijn arm van het Action Kiss My Lips Collection in Diva Kiss. Links zie je de lipstick, in het midden de lipgloss en als laatste het lip potlood. Mijn eerste indruk is dat het lip potlood er goed uit ziet, de lipgloss ziet er in de eerste oogopslag nogal plakkerig uit en de lipstick als weinig pigment. Maar we weten allemaal dat het op de lippen anders kan zijn.

Lipstick

action kiss my lips collection lipstick

De lipstick brengt fijn aan, glijdt echt over je lippen en de kleur is oké. Ik vind het niet geweldig maar had dat ook niet verwacht. Je ziet wel je velletjes wat meer zitten.

Lipgloss

action kiss my lips collection diva kiss lipgloss

Lipgloss gebruik ik over het algemeen zelf niet echt. Deze lipgloss brengt wel fijn aan, wederom is de kleur oké en hij voelt niet mega plakkerig. Ik had namelijk verwacht dat hij heel erg plakkerig zou zijn maar dit is niet zo.

Lip potlood

Het potloodje vind ik ook niet ‘wow’ want hij brengt enorm stroef aan. Het pigment is wel oké verder.

Het setje is leuk om cadeau te geven aan een tiener die bijvoorbeeld lekker met make-up gaat experimenteren. Zelf vind ik het voor mezelf niet zo geweldig, maar het is dus een leuk cadeautje voor de decembermaand eventueel. De exacte prijs weet ik niet meer, maar volgens mij rond de €2. Verkrijgbaar bij Action.

Lees ook:
essence velvet matte lipstick unredsistible & fudgy brownies
MAC Starring You lipstick Walk of Flame

7 Reacties

 1. 17 oktober 2019 / 10:46

  Voor die prijs is het een leuk setje, maar ik zou het inderdaad eerder aan mijn puberende dochter geven dan dat ik het zelf zou gebruiken x

 2. 16 oktober 2019 / 10:49

  Jammer dat de kwaliteit een beetje zo-zo is, de verpakking is natuurlijk wel heel cute. Maar ja, voor dit soort prijzen kun je ook niet al te veel verwachten natuurlijk;-) Ik draag zelf trouwens graag lipgloss over een lipstick heen. Als ik alleen gloss draag vind ik de kleur vaak niet zo helder, maar als je het combineert met lipstick heb je en kleur en glans;-)
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Eenvoudige tips voor het stylen van een open kastMy Profile

 3. 16 oktober 2019 / 09:51

  een duidelijk geval waarbij de verpakking beter is dan het product zelf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.